דורין 245 מה אחרי
New member
../images/Emo220.gif../images/Emo202.gifמשחק התמונות../images/Emo202.gif
אוקי, אז רק שבוע הבא הפינה באמת תתחיל.. יהיו ארבעה קבוצות.. ברנדון ראיין ג'ון וספנסר (אתן תבחרו באיזה קבוצה להיות בכך שתשלחו אלי מסר..) פעם בשבוע,ביום חמישי אני אפתח את הפינה... כאשר אני ארשום משימה לאחת הקבוצות.. ומה הקבוצות האחרות עושות באותו שבוע? מצביעות רק אחרי שכל בנות הקבוצה שמו את התמונה(לכל אחת ניתן לשים תמונה אחת באותה משימה..) זה סתם מחשבים נקודות
(לפני מספר ההצבעות) זה ימשך כמה זמן שנרצה
זה ילך ככה. אני אתן משימה נגיד לקבוצה של ספנסר לשים כמה שיותר תמונות שלו עם משקפיים..(סתם דוגמא) הבנות קבוצה שלו,כל אחת תמונה אחת.. עד שלא כולן שמות(אלא אם אחרי יום/יומיים הם לא ישמו ואז תנתן הצבעה)אין להצביע.. זה ילך פשוט מאוד(פאק ממש הסתבכתי עם ההסבר><) מישמה,כל הבנות(כולל מי שניתנה לה המשימה)יכולות להצביע(ולא לתמונה שלהם!) אם הבנתם שמנו
ושלחו מסר לקבוצה.. אם לא,תשלחו מסר,אני אסביר יותר בברירור,אם באמת יהיו הרבה שלא יבינו אז שבוע הבא אעשה משהו דומה(לדעתי פחות כיף)..
סורי על העילגות הסברה..זה נלקח מפורום מקפליי><
אוקי, אז רק שבוע הבא הפינה באמת תתחיל.. יהיו ארבעה קבוצות.. ברנדון ראיין ג'ון וספנסר (אתן תבחרו באיזה קבוצה להיות בכך שתשלחו אלי מסר..) פעם בשבוע,ביום חמישי אני אפתח את הפינה... כאשר אני ארשום משימה לאחת הקבוצות.. ומה הקבוצות האחרות עושות באותו שבוע? מצביעות רק אחרי שכל בנות הקבוצה שמו את התמונה(לכל אחת ניתן לשים תמונה אחת באותה משימה..) זה סתם מחשבים נקודות
![](https://timg.co.il/f/Emo45.gif)