סינגלים במתנה

../images/Emo77.gifרוצים לקבל את הסינגל "מתעורר מחדש" במתנה?

9 סינגלים מחכים רק לכם
(לא ניתן להשיג את הסינגל בחנויות!) פורום לירון לב מחלק לכם במתנה 9 סינגלים מקוריים של "מתעורר מחדש" (מילים, לחן וביצוע: לירון לב), סינגל הבכורה של לירון לב, הלקוח מתוך אלבום הבכורה שלו שעתיד לצאת בקיץ הקרוב.
איך זוכים בסינגל
כתבו הודעה בפורום וספרו לנו על דברים שגורמים לכם "להתעורר מחדש", לצאת ממצב רוח עצוב ולהרגיש אופטימיים ומלאי בטחון בעצמכם, או ספרו לנו על חוויה\תקופה קשה בחייכם שהתגברתם עליה בסופו של דבר, יצאתם מחוזקים ממנה ו"התעוררתם מחדש" לחיים אחריה, ואולי תזכו בסינגל במתנה
9 מבין הגולשים שיעלו הודעות בפורום יזכו בסינגל מקורי של "מתעורר מחדש" שיישלח היישר אליהם הבייתה (הסיפורים המעניינים והמרגשים ביותר).
אי אפשר לשלוח סיפורים במסר אישי, אלא רק הודעות על גבי הפורום.
אפשר להעלות את סיפורכם בפורום עד יום שישי הקרוב, 4/5/2007 (כולל).
שמות הזוכים יפורסמו בתחילת השבוע הבא על גבי הפורום.
לכולם

אני גם רוצה!!

אוקי אני יספר לכם משהו.. אני ממש אוהבת את לירון ותמיד שאני עצובה או שיש לי תקופות קשות אני שומעת שירים שלו או רואה תמונות שלא במחשב ויש לי גם קלסר של תמונות שלו אז אני יושבת ומסדרת אותו ומה שגורם לי להתעורר מחדש זה להתעורר בבוקר ולשים את השיר של לירון מה שאני עושה כבל יום ויום וזהו מקווה לקבל את הסינגל אוהבת ..!

moshavnikit

New member
אני רוצה../images/Emo70.gif אני רוצה../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

אני אחשוב ואעלה הודעה מחר אני מקווה.. :0)

אז ככה... ../images/Emo10.gif

חודשיים לפני שיצא הסינגל לרדיו נפרדתי מחבר שלי בגלל שהוא בגד בי... בתקופה הזו הייתי במשבר חזק ובכיתי ללא הפסקה פשוט הפסקתי ללכת ללימודים והייתי בדיכאון ולאחר מכן השתמשתי בפרוזק. שיצא הסינגל הוא גרם לי לשכוח מהאקס לחזור למוטב לאט לאט והיום אני מתחילה להתאושש אודות לו אני מתחילה להתעורר מחדש!!!

GrimBoy

New member
דברים שגורמים לי להתעורר מחדש...

כשקראתי על התחרות שאלתי את עצמי, המילים "להתעורר מחדש" מה הן אומרות בשבילי בתקופה הזאת. בתקופה הלא פשוטה שעוברת עלי, בחודשים האחרונים, הן מבחינה כלכלית וגם מבחינה אישית, מצאתי אהבה... רובנו מחפשים אותה דווקא בתקופה שבה הכל טוב. בתקופה שבה יש כסף ומבלים הרבה ומרגישים רייקנות שכזאת בפנים. רובנו משמיעים אין סוף את המשפט "אני מרגיש/ה שיש לי את הכל אבל אני לבד". האהבה באה אלי דווקא במצב שבו הכי פחות חשבתי שאוכל להתמודד איתה. וכך, להתעורר מחדש בשבילי זה כשהוא לא נותן לי לזוז כי הוא רוצה לבהות בי, ואז מחייך... להתעורר מחדש בשבילי זה הנמשים שיש לו על האף. להתעורר מחדש בשבילי זה הקול שלו באוזן שלי, כשהוא אומר לי את הדברים הכי טיפשיים אבל נשמע כל כך סקסי כשהוא אומר אותם. זה כשהוא שואל שאלות כשהתשובה לא ממש מעניינת אותו, הוא פשוט רוצה לשמוע אותי מספר. זה כשאני שומע אותו עצבני, ואז הוא הכי חמוד, כשהוא עצבני... להתעורר מחדש זה כשאני מבין שמאז שאני איתו, חמצן זה לא הדבר היחיד שעוזר לי לחיות... להתעורר מחדש זה לנשום את הצוואר שלו, לנשום אותו.. להתעורר מחדש זה להתעורר לצידו.
דיויד.

טוב - אז הנה הספור שלי...

מועתק מהפעם הקודמת שכתבתי...
זה הזכיר לי את התקופה שסיימתי את קורס מש"קיות ת"ש. סיימתי עם "גלים של אופוריה ואש"... הייתי כל כך מרוצה מעצמי ואז בבוקר כחול אחד בסיום הקורס הודיעו לי שאני אשרת בשב"ס בכלא בדרום. הרגשתי שלא רק חלון ראווה מתנפץ אלא כל העולם מתנפץ לי בפרצוף. אחרי שביקרתי בכלא היה לי עוד יותר רע.. הייתי מיואשת וכמה מכם יודעים על זה... ניסיתי להימלט מהתפקיד ומהמקום הזה - אבל לא הלך לי. והנה עכשיו , אחרי שהתרגלתי למקום, לאנשים ממש טוב לי. אני מאד נהנית ומשתדלת לעזור לחיילים שמשרתים שם. בקיצור, קמתי מהרצפה, התעוררתי מחדש ואני לא מכירה מציאות אחרת....

הנה עוד סיפור...

זה קרה לפני שנה וחצי יצאתי אם מישהו שנה וחצי ויום אחד הוא אמר שהוא נוסע לאילת עם חבר. בקיצור אחרי שלושה ימים התקשרתי אליו כי הוא לא תיקשר איתי ואז החבר שלו עונה לי והוא אומר לי שגיא(חבר שלי) עלה על אופנוע ונידרס והוא במצב קשה בבית חולים חיכיתי עד הלילה לישמוע מה איתו ואז אוהד (חבר של חבר שלי) מיתקשר ואומר לי שהוא נהרג.. לא מצאתי את עצמי ועד עכשיו אני בוכה כל יום שאני רואה תמונות שלו... ואז סתם ככה התחלתי לאהוב את לירון לב ולישמוע שירים שלו וממש יצאתי מזה (למרות שעדין כואב) וממש שבועיים אחרי הלכתי אם חברה שלי למאחורי הקלעים של שיר נולד וראיתי את לירון והתחלתי לבכות כי גם חבר שלי נורא אהב את לירוןן והוא גם די מזכיר אותו ... אבל זהההוווווו אני בכל יום מנסה להתגבר על הכאב אבל זה יעבור מתי שהוא...

the only DaRdAr

New member
להתעורר מחדש זה...

טוב בזמן האחרון עוברת על תקופה זה מבלבלת ולא קלה, הצרות של הצבא לפעמים גורמות לי להיות מבואסת שלא בא לי לעשות כלום, פשוט כלום. ולא רק זה...אני עד עכשיו לא מצאתי אהבה, כן אני בת 19 ולא מצאתי... ולפעמים אני פשוט מרגישה רע שפחד לא רוצה אותי וככה אני נהיית לפעמים מדוכאת. ולצערי בגלל מצבי רוח שלי הלא טובים יצא גם שפגעתי באנשים שאני מאוד אוהבת. מה שגרם לי לצאת מהמצב הזה ו"התעורר מחדש" מכל הדכאונות של הזמנים האחרון...תאמינו או לא זה...מוזיקה, זאת התרופה שלי. אין אני שומעת מוזיקה חדר וחושבת לעצמי ף שווה לי להיות עצובה בגלל זה?, לא?" לא משנה מה אני שומעת, מוזיקה שקטה, רועשת וכו', תמיד היא גורמת לי להתעורר מחדש ולחשוב אחרת על הדברים... אולי לחלקכם זה ישמע טיפשי, אבל זאת התרופה שלי להתעורר מחדש כל פעם מחדש.

Reichan

New member
להתעורר מחדש...

בתקופות קשות, כל מה שאני צריכה זה דבר שיגרום לי לחייך באמת. החיוך היחיד הזה הוא שמצליח לאושש אותי ולתת לי את הדחיפה לצאת מן הקושי. אבל השאלה האמיתית היא, מה מביא את החיוך? בשבילי, יש כל כך הרבה דברים. בדיחה מצחיקה, אדם שאני אוהבת,ספר טוב, מוסיקה טובה [כמובן
], ואפילו סתם לטייל בחוץ, להרגיש את הרוח, ולחשוב כמה טוב שאני חיה בעולם הזה וזוכה לראות את כל המראות האלה - אנשים הולכים, צוחקים, נהנים, עצים ירוקים, שמיים כחולים, שמש בוהקת, עננים לבנים, גשם אפור, קשת צבעונית, פרחים, וכל דבר אחר שעושה את העולם היפה הזה כל כך מקסים. זכרו - כל מה שאתם צריכים זו הדחיפה הקטנה הזאת, המחשבה והחיוך שיביאו לכם את הכוח להתחיל לחלץ את עצמכם מהצרה. רק טוב לכולכם

שיר m

Well-known member
לא סיפור מרגש, אבל נחמד...../images/Emo67.gif

אני מכורה למשחק סנוד
. כשאני משחקת בזמני הפנוי, אני שומעת מוזיקה תוך כדי. כמה נפלא.
כשיצא "מתעורר מחדש", חרשתי עליו... מן הסתם... עכשיו ככה: משום מה, באופן מוזר ביותר, כשהשיר התנגן ברקע בזמן המשחק הנחמד שלי(
), השגתי את הכי הרבה נקודות! שיחקתי לי לתומי, והגעתי לסכום כולל ממוצע של נקודות... לפתע התנגן לו השיר, והתחלתי לשפר את ההשגים של עצמי! הא! מה תגידו על זה?! זה הוכח באופן מדעי
מי אמר שאי אפשר 'להתעורר מחדש' במשחק מחשב?!

למעלה