HELP

נשמת

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif HELP ../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

שלום לכולם :) אני בעלת מינוס "מבורך" בבנק, אבל נתקלתי באומנית שליבי לא מסוגל לפסוח עליה, ועכשיו. החלטתי שאני יורדת לעיר לקנות אחד מאלבומיה של Cat Power. הבנתי שסה"כ הוציאה 6 אלבומים, שה-6 הוא האופטימי\ידידותי מבינהם. האמת? אני לא בטוחה מה אני מחפשת אבל אני יודעת שהיא משתייכת לפורום שלכם ויש לכם נסיון. איזה דיסק לקנות? לא רציתי להיות יהירה ולרוץ לחנות, לשמוע ולקנות.
על מה אתם ממליצים?
איזה אלבום הכי איכותי ועשיר? בעיקרון, אני מחפשת משהו שקט אבל לא רק. משהו שלו אבל גם מלנכולי. בקיצור, משהו טוב. תודה.

Get Out

New member
OoOoOo

אם היה לי מינוס בבנק אז לא הייתי קונה כלום אבל זה אני ... בכל מקרה קחי בחשבון שהדיסקים שלה יקרים יחסית אני הייתי הולך או על האחרון או על הדיסק שנקרא "You Are Free"

נשמת

New member
זהו,

שהמינוס כזה גדול, שבתור חיילת אני אומרת... 100 יותר, 100 פחות - לא ביג דיל. ככה זה שהמשכורת שלך מסתכמת ב430. אני בונה על דיסק אחד [יש מצב, ואני רואה את זה קורה, שיהיה לי קשה להחליט ואקנה שניים] שלא יעלה על ה-100 ש"ח. גם אני שמעתי תשבוחות על הדיסק שציינת... וגם על האחרון. נשמע שאלו האפשרויות האידיאליות. מישהו?... חושב אחרת? אני פשוט רוצה לעוף לקנות.

Get Out

New member
אם אני לא טועה

אז הדיסקים שלה אמורים לעלות מעל 80 ש"ח

Fell

New member
תקני את Moon Pix

נראה לי שהוא האלבום שמייצג אותה בצורה הטובה ביותר. הוא מלנכולי ופרנואידי אבל לא מאוד קשה להתחבר אליו, במיוחד אם את כבר אוהבת אותה.

hospital_food

New member
מון פיקס

עולה על השאר אלבומיה בכמה רמות, לא שהשאר לא טובים(טובים+++),פשוט קשה להתמודד עם אחת מיצירות המופת הגדולות של הניינטיז

you are free

אולי מבחינת העיבודים אין בו את הגארז'יות במגניבה של מון פיקס, אבל אני חושב שיש בו שירים יותר טובים. ועיבודים מעולים.

silver jew

New member
שימו לב איך היא נותנת לבוב פולארד

מ- guided by voices לדבר בטלפון. WTF???

נשמת

New member
באמת שיר חזק.

פעם ראשונה שאני שומעת שיר קצבי שלה! איזה עוד קצביים טובים יש לה? כי רובם שקטים מידיי

silver jew

New member
רוב השירים שלה נוטים לשקט או לפחות לשקט

שלפני הסערה... עוד קצביים שכנראה ימצאו חן בעיניך: He War מ-You Are Free וגם סאונד לא טוב למישהו שצילם טיול של החתול שלו- אבל לפחות תוכלי להתרשם מ-could we מהאלבום האחרון שלה, שיר שנשמע אופציה כבר לטופ 40 או מה שזה לא יהיה, לא? ואחד מהשירים הכי טובים שלה, שאולי? עונה על ההגדרה שלך Cross Bones Style

נשמת

New member
../images/Emo51.gif

את Cross Bones Style אני מכירה. והוא לא ממש קיצבי... ולשניים השניים אני אקשיב שוב <יש לי אותם>

למעלה