משחק

mary06

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo41.gif משחק ../images/Emo41.gif../images/Emo220.gif

*נלקח מפורום נייט* יש להכין פלייליסט גדול בווינאמפ/מדיה פלייר רק עם שירים של אליס עכשיו לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר. על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. כמובן שלא משנה אם גרסת השיר היא אנפלאגד או דמו.. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

mary06

New member
ME ME ME

איך העולם רואה אותי?I Stay Away..אאוץ' האם יהיו לי חיים מאושרים?Am I Inside (black is all i feel..
) מה אנשים באמת חושבים עליי?dirt..אאוץ' האם אנשים חושקים בי בסתר?God Am..מה זה אמור להביע /: איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Killing Yourself!!! זה חזק
מה אני צריך לעשות עם חיי?Fear The Voices עצה טובה בשבילי:Love Song לול מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Nutshell.. קלע בול :) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Rotten Apple איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?I Know Somethn' ('Bout You) איי לא רע ובהלוויה שלי?Grind, דאם הווינאמפ טוב.. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?No Excuses איך יהיה לי מחר?Sea of Sorrow..אאוץ'.. למה אני כאן?Rooster בתור מה אנשים יזכרו אותי?Angry Chair
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Again..אירוני האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Brother..אין לי אח /: איך תהיה השנה הזו?Heaven Beside You יצא משעשע

Girl In The Box

New member
אני..

איך העולם רואה אותי?godsmack האם יהיו לי חיים מאושרים?man in the box מה אנשים באמת חושבים עליי?would? האם אנשים חושקים בי בסתר?over now איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?down in a hole
מה אני צריך לעשות עם חיי?angry chair עצה טובה בשבילי:dirt חח מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?we die young מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?frogs איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?nutshell ובהלוויה שלי?heaven beside you חח איך זה מתאים איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?love hate love איך יהיה לי מחר?junkhead
למה אני כאן?Killer is me אבל אני לא רוצחת!! בתור מה אנשים יזכרו אותי?love song איזה שיר יתקע לי בראש מחר?goodbye don't follow האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?again איך תהיה השנה הזו?damn that river

אניני:)

איך העולם רואה אותי? brother האם יהיו לי חיים מאושרים? sludge factory
מה אנשים באמת חושבים עליי? head creeps
האם אנשים חושקים בי בסתר? sickman כנראה שלא
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? sunshine מה אני צריך לעשות עם חיי? godsmack0.0 עצה טובה בשבילי: hate to feel. מה זה אמור להביע? >< מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? nutshell. השיר הראשון שלהם שהכרתי
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? down in a hole [האנפלאגד]. הייתי מכורה לאנפלאגד.. עדיין. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? it ain't like that, יש מצב
ובהלוויה שלי? ring them bells? אמא'לה! איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? would? אמ.
איך יהיה לי מחר? down in a hole. תודה באמת>< למה אני כאן? I can't remember
בתור מה אנשים יזכרו אותי? rotten apple.
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? rain when I die. כבר תקוע מזמןןןן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? again. זה אמור להגיד משהו? 0.0 איך תהיה השנה הזו? blood tears little girl
בסה"כ היו כמה דברים מצחיקים, וחלק לא קשורים בכלל><

shani judd

New member
חח המשחק החרוש../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? בדמעות שאת בוכה - שלומי בראל > חחח טובXD האם יהיו לי חיים מאושרים? היהודים - ניו יורק סיטי > סבבה למה לא?
מה אנשים באמת חושבים עליי? היהודים - אין לך מקום > חחחחח זה טובP: האם אנשים חושקים בי בסתר? אדיר אוחיון - הדפוק הזה > לגמריי! איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אדיר אוחיון - אף פעם לא תדעי > וואלה?
מה אני צריך לעשות עם חיי? metallica - orion אהה עצה טובה בשבילי: Elliot Minor - Jessica אה תודה.. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Papa Roach - Blood Brothers > אממ לא מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מלכולי - נדבק קדמון ואליסה שפרגה> שיר יפה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אים כורם - קליפה > זה מה שחסר ליי ובהלוויה שלי? Disturbed - Down With The Sickness >חחחחח גדול!! איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? הדפוק הזה - אדיר אוחיון > הגיוני איך יהיה לי מחר? שלומי בראל - בצילו של יום קיץ למה אני כאן? פנים אל מול פנים - אדיר אוחיון ועדן בתור מה אנשים יזכרו אותי? ככלות הקול והתמונה - נדב קדמון איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Madina Lake - House Of Cards האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Used - The Bird and The Worm > ישש איך תהיה השנה הזו? אתה פה חסר לי - עדי אולמנסקי > הוו לא

למעלה