דיסק בכורה מהתקופה האחרונה

../images/Emo220.gif../images/Emo65.gifדיסק בכורה מהתקופה האחרונה../images/Emo65.gif

בגלל שהתכנית, והפורום, נותנים בהרבה אהבה
במה לאמנים צעירים, ובגלל שממש ממש יבש פה
החלטתי לפתוח שרשור מיוחד לכל האמנים שהוציאו בחודש-חודשיים האחרונים אלבום בכורה ולאלו שיוצאו אותו בחודש הקרוב. אתם מוזמנים להצטרף, לעורר קצת הפורום, ולהגיד איזה דיסק קניתם או תקנו ואיזה הייתם רוצים

../images/Emo65.gif"אהיב בעליל"- הסוכריות

"הסוכריות"
הוקמו ע"י תומר אלבז, סולן הלהקה, שגדל בשדרות. אלבז הוא גם דמות בכירה בתעשיית האודיו העולמית, מפיק, כותב, היה חבר בהרכבים רבים במהלך שנות ה-90 כנגן גיטרות וקלידים וכתב גם מוסיקה לתכניות טלוויזיה. בשנת 2004 חבר אלבז למפיק/ טכנאי מייק פרדיס ויחד החלו בהקלטות. אליהם הצטרפו איתי שקד (כינור), אילן שערי (גיטרה חשמלית), טל גובהרי (גיטרה בס) ושמוליק אביצרור (תופים). עוד בתחילת הדרך, לקח אותם יעקב גלעד, המנהל האמנותי את ההרכב, תחת חסותו, טיפח וליווה את כל תהליך היצירה. הקלטות האלבום נערכו במקביל בתל אביב וניו-יורק. השיר הראשון שנשלח לתחנות הרדיו היה "על ספסל בשדרה" והוא זכה להצלחה רבה. הלהקה עוררה עניין רב בתעשייה, סומנה כהבטחה כבר בתחילת הדרך והמשיכה לספק את הסחורה בחודשים שלאחר מכן עם שירים נוספים בעלי תוכן חברתי ובניחוח פריפריה: "יום שישי בערב" ו-"איש וכינור" (חידוש לקלאסיקה השדרותית בשיתוף עם חיים אוליאל). החודש יצא אלבום הבכורה שלהם "אהיב בעליל" לחנויות!

../images/Emo65.gif"נמשים"- אמילי קרפל

החודש יצא לחנויות אלבום הבכורה של אמילי קרפל – נמשים. באלבום 11 רצועות, שאת רובן כתבה והלחינה אמילי. באלבום: שיתופי פעולה יצירתיים עם סמי בירנבך( להקת מינימל קומפקט), המשורר יצחק לאור, אסף אמדורסקי וגם פרשנותה של אמילי לשירה של לאה גולדברג "אינך מבקש דבר" שהלחין עובד אפרת. על הפקת המוסיקה לאלבום נמשים עמלו תומר אדם לנצינגר וניר אוורבוך. בהצלחה

A m 0 s

New member
יש על זה ביקורות טובות עוד לא שמעתי

אבל אני צריך לשמוע כמה רצועות לפני שאני קונה...

אני ממש רוצה לקנות../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

יש לה קול ממש מתוק, וזה פשוט משהו אחר וסגנון שמאוד חסר לי... אהבתי בטירוף!

../images/Emo65.gif"הבוקר שאחרי"- יונתן רוזן

סוף סוף! אלבום בכורה ליונתן רוזן, עליו הוא עבד ב-3 השנים האחרונות עם יאיר קז (ג'ירפות) ואייל מזיג (הדורבנים) כמפיקים מוסיקליים. האלבום מכיל 13 שירים אותם כתב והלחין רוזן, ביניהם הסינגל המצליח "הבוקר שאחרי" וגם "אוטומוביל" ו"טוב". השירים שבאלבום נכתבו בנימה אישית ומתארים את הציפייה לאהבה בעיר הגדולה, ומנגד את חווית הבדידות המנוכרת. רוזן כנראה מוכר לכם גם ממשחקו בטלוויזיה (הטלנובלה "מיכאלה"), בקולנוע ("הכוכבים של שלומי") ובהצגות תיאטרון שונות, להן הוא לעתים גם כתב את המוסיקה. שיהיה במזל טוב

../images/Emo65.gif"דברי"- עלמה זהר

אלבום הבכורה של עלמה זהר. כל המילים והלחנים באלבום נכתבו ע''י עלמה. לעיבודים ולהפקה המוזיקלית אחראי אסי איילון, שהפיק גם את אלבומו האחרון והמצליח מאוד של מוש בן ארי, ''מסע ומתן''. האלבום כולל את הלהיט שכבש את כל תחנות הרדיו עם מ145 השמעות בשבוע, "אגו טריפ"
. שיהיה במזל!

../images/Emo65.gif"דנה לפידות"- דנה לפידות../images/Emo70.gif27/8

האלבום יוצא יום רביעי הקרוב(27/8) לחנויות, תרוצו לקנות
אתם לא תתחרטו
אלבום הבכורה של דנה לפידות כולל 12 שירים שאת רובם כתבה עם אמה והלחינה בעצמה. אלבום הבכורה "דנה לפידות" מבטא סיפור אישי ואוניברסלי. מדובר באלבום מרגש, אותנטי, ומלא עוצמה – אלבום ממכר. אלבום שכל שיר בו יכול להפוך למגה שלאגר, אלבום שכל שיר בו הוא סינגל פוטנציאלי. את האלבום הפיק מוסיקלית משה דעבול ועל העיבודים והניהול המוסיקלי עבד משה דעבול בשיתוף מלא עם דנה לפידות. דנה מספרת על האלבום: "בשבילי האלבום היה מסע טיפולי שבאמצעותו הפכתי כאב, חולשה וצער ליצירת האומנות שלי.האלבום הוא תוצר של מסע בין 8 שנים,תהליך בו אני לומדת להכיר את עצמי, נפתחת, מבשילה, משילה מסכות ומתבגרת . יצירת האלבום זה הדבר הכי משמעותי, חושפני ואמיתי שעשיתי בחיים שלי, היצירה היא האהבה הכי גדולה וטוטאלית בשבילי." בין שאר הכותבים : תמיר דורי ,ברי כהן ודורון בראון.

מתי יהיה אוסף של חומר מקומי ?

אלבום אוסף של הביצועים באולפןןן ... את זה הייתי קונה ... חוצמזה כמובן שמרפסות. אלונזו וכרמית.

למעלה