איזה יופי : כמה סבתה טובה!!!

פרויז1

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif איזה יופי : כמה סבתה טובה!!!

שמעתי את השיר הזה, רצתי מיד למילים, הנה השיר והמילים לפניכם : http://www.backupflow.com/song/56327.htm תרגמתי לכם קטע לעברית : סבתה עדיין טוהר התמול ניבט בבושת מבטך هنوزم پاکی دیروز توی اون شرم نگاته עדיין רוך וחיבה בחום צלילי קולך هنوزم مهر و محبت توی گرمی صداته עדיין לניחוח מילותייך ריח מאות יסמינים. هنوزم عطر کلامت بوی صد تا یاسو داره אותו רוך מבטך האוהב מונע בָּרָד עצבות اون نگاه مهربونت نمی ذاره غم بباره בפינת תפילותייך כתמיד מלא לובן פרחים. جانمازت چون همیشه پر گلهی سپیده אין עוד לב תם כליבי שראה אהבה כמותך هنوزم این دل ساده مثل تو عاشق ندیده בתפילת כל ערב, את ברכתי האחרונה تو نماز هر شب من تو دعای آخری שימחה זו רק את, את תקווה ואמון دلخوشی تنها تو هستی تو امید و باوری את תקווה ואמון. تو امید و باوری از نبودنت می ترسم نکنه تنها بمونم نمی خوام بی تو یه لحظه توی این دنیا بمونم هنوزم در خاطرم هست روز خوب آشنایی اون روزای پاک و آبی ساده مثل بی ریایی اون روزای پاک و آبی ساده مثل بی ریایی یادته چه پاک و ساده دل به عشق هم سپردیم توی خونمون به جز عشق چیز دیگه ای نبردیم حالا اون روزا گذشته چهره هامون پیر و خسته اما باز مثل قدیمیم اگر چه قامت شکسته اما باز مثل قدیمیم اگر چه قامت شکسته

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo220.gif ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifמצאתי שיר ישן מאוד :

הנה השיר : זמרת : סימה בינה. http://www.backupflow.com/g.htm?id=1271 המילים : ناز کردنت واویلا
آسِمون کاری ندار یارُم بیدارِ یارُم بیدارِ ما می رُم ماچی کُنُم آی گر خون بِبار ه گر خون بِباره ای دایی دایی جونُم خُم گل به پات ریسونُم (2) را رفتَنِتُ واویلا قَر کِردَنِت واویلا ناز کِردَنِت میون ِ دشت ، رقصیدَنِت واوای واوای سوزانده را رفتَنِت ُ خندیدَنِت میون دشت ، رقصیدَنِت واوای واوای سوزانده چه خوش ِ سایه ِ ی کمر صوت ِکبوتر صوت ِکبوتر چه خوش ِ بازی کُنُم آی با زُلف ِ دلبر با زلف دلبر ای دایی دایی جونُم خُم گل به پات ریسونُم (2) را رفتَنِتُ واویلا قَر کِردَنِت واویلا ناز کِردَنِت میون ِ دشت ، رقصیدَنِت واوای واوای سوزانده ناز کِردَنِت خندیدَنِت میون دشت ، رقصیدَنِت واوای واوای سوزانده

פרויז1

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo6.gif בעניינים שבינו לבינה :

אוסף קטן ואיכותי הבעל פונה לאשתו בנשף: תדעי לך, שהמטומטמים הכי גדולים יש להם הנשים היפות ביותר. והאישה בחיבוק: ... חנפן שכמותך !
שני גברים נפגשים גבר א': איך אשתך? גבר ב': יש כאלה שמרוצים ממנה. הגבר לאשתו: אני אהפוך אותך לאישה המאושרת ביותר בעולם...! האישה: יופי... נהדר! מתי אתה עוזב? ילד לאביו: אבא, למה התחתנת דווקא עם אימא? הגבר לאשתו: את רואה, אפילו הילד שואל...!

פרויז1

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo6.gif עוד משהו :

ארבע גברים נפגשים. גבר א': אני שוכב עם אשתי פעם בחודש. גבר ב': אני פעמיים בחודש גבר ג': אני פעם בשבוע גבר ד': אני פעמיים בשבוע גבר א' אל גבר ד: מה אתה מדבר, אתה בכלל לא נשוי...! גבר ד': חשבתי שמדברים על אשתך...!!!!!!! גבר: חיי כלב, זה מה שיש לי בבית הזה...! האישה: נכון, אתה ניכנס בנעליים מזוהמות, מזהם את הבית ויושב שם ומחכה שיגישו לך אוכל.

pilpeletbm

New member
איזה מילים !!!! סבא וסבתא זו

אחת המתנות הטובות ביותר שאדם יכול לקבל והתמזל מזלי וזכיתי ביהלומים שאין שני להם יהלום אחד ליבי עדיין מבכה את אובדנו המר והשני עדיין מנצנץ ומתפללת שימשיך להבהיק עוד שנים רבות... אחחח ערבלת לי את הלב
פרויז, אפשר תרגום לשאר השיר ?

פרויז1

New member
פילפלת! הנה לבקשתך :

סיפורך על על סבא וסבתה ובייחוד יחסך אליהם ריגש אותי. אני משער שחברים נוספים קוראים ומתרגשים. תחזרי להשתתף פה ! סבתה
עדיין טוהר התמול ניבט בבושת מבטך هنوزم پاکی دیروز توی اون شرم نگاته עדיין רוך וחיבה בחום צלילי קולך هنوزم مهر و محبت توی گرمی صداته עדיין לניחוח מילותייך ריח מאות יסמינים. هنوزم عطر کلامت بوی صد تا یاسو داره אותו רוך מבטך האוהב מונע בָּרָד עצבות اون نگاه مهربونت نمی ذاره غم بباره בפינת תפילותייך כתמיד מלא לובן פרחים. جانمازت چون همیشه پر گلهی سپیده אין עוד לב תם כליבי שראה אהבה כמותך هنوزم این دل ساده مثل تو عاشق ندیده בתפילת כל ערב, את ברכתי האחרונה تو نماز هر شب من تو دعای آخری שימחה זו רק את, את תקווה ואמון دلخوشی تنها تو هستی تو امید و باوری את תקווה ואמון. تو امید و باوری תרגום הבית השני : מוקדש לפילפלת שלנו באהבה :
از نبودنت می ترسم نکنه تنها بمونم אני, פילפלת, חרדה שלא תהי, שמא לבדי אשאר نمی خوام بی تو یه لحظه توی این دنیا بمونم אני לא חפצה בעולם הזה רגע אחד בלעדייך هنوزم در خاطرم هست روز خوب آشنایی עוד נצור בזכרוני היום הטוב שהכרתיך اون روزای پاک و آبی ساده مثل بی ریایی אותם הטהורים שבימים כמים זכים ותמימים اون روزای پاک و آبی ساده مثل بی ریایی אותם הטהורים שבימים כמים זכים ותמימים یادته چه پاک و ساده دل به عشق هم سپردیم הזכור לך באיזה טוהר ופשטות מסרנו לבבינו זו לאהבתה של זו? توی خونمون به جز عشق چیز دیگه ای نبردیم בביתנו, זוּלת אהבה לא לקחנו דבר מה אחר. حالا اون روزا گذشته چهره هامون پیر و خسته וכעת, אותם ימים עברו, חזותנו זקן ועייף اما باز مثل قدیمیم اگر چه قامت شکسته אבל שוב כעָבַרי מה קומתך נשברה اما باز مثل قدیمیم اگر چه قامت شکسته אבל שוב כעָבַרי מה קומתך נשברה

pilpeletbm

New member
היה עדיף לא להבין את הבית השני ../images/Emo14.gif

שתי השורות הראשונות כאילו נכתבו במיוחד בשבילי לא יכולתי לדמיין מציאות ללא סבי אהוב נפשי
ועדיין, שנתיים אחרי כל נים מנימי נפשי עורג בגעגועים אל קול הבריטון הזה ל"הלו" האיטי הכ"כ אופייני לו לאצילות הפרסית שאין דומה לה לידיים ששדרו כח ועוצמה עד הרגע האחרון. לחיוך, לחום ולאהבה ששפעו ממנו. והיהלום השני.... אני רואה אותה מתגעגעת אליו וחסרה אותו כל כך.... ואני מתפללת שנזכה להנות ממנה עוד שנים טובות וארוכות כי בורא עולם יודע שהיא המשענת הפינה החמה, החכמה היא הציר עליו המשפחה סובבת וסביבו מתאחדת. אוהבת, פשוט אוהבת אותה

פרויז1

New member
חברים! אני רוצה להתוודות :

קודם כל : אני לא יודע מה יותר מרגש : השיר או התגובה התמימה של פילפלת. הדברים מרגשים כאחד! שנית : סבתה שלי? רק הייתי רואה את האור בפניה הלבנות והיפות מחוייכת כאילו זכתה בפייס כשראתה אותי כל פעם מחדש, הייתי מתמוגג ושוכח - אבל שוכח על אמיתי - הכל. ורק היתה ממשיכה בקריאה המחוויכת זוהרת : "נַנַה ! כוג'ה בודי נדידמד?" NANA! KUGA BUDI NADIDAMED סבתה'לה ! איפה היית לא ראיתי אותך?!!! זה היה חלופה ל100 ביקורים לטפיסטית פסיכולוגית.

s h i r i n 1 0

New member
היי שלום עדיין

אתה ממשיך לרגש עד דמעות. תודה על השיר הנפלא הזכיר לי את סבתא שלי ז"ל.

פרויז1

New member
../images/Emo24.gifאני מוכן להמשיך

להיות אתכם. חבל שלא תמיד כולם איתי. קוראים ומסתלקים. הנה את ופילפלת : מכניסים חיים ממשיים לפורום. והעיקר : תהנו ! פרויז.

פרויז1

New member

להיות אתכם. חבל שלא תמיד כולם איתי. קוראים ומסתלקים. הנה את ופילפלת : מכניסים חיים ממשיים לפורום. והעיקר : תהנו ! פרויז.

פרויז1

New member

yafiti3

New member
תגובה לשיר

שיר עם מלים מדהימות, מילות אהבה מפעם, שיר רך, מפעים, רגיש ואוהב. כל כך עדין וציורי. ממש פיוט גאוני

פרויז1

New member
יפית חושקלה ! מה יפוּ דברייך!!!

לפעמים המילים מה זה מדהימות?!!!

למעלה