SONGS TOP 10

FallOutGirl

New member
../images/Emo220.gifSONGS TOP 10../images/Emo220.gif

להזכירכם אתם מדרגים מקסימום 5 שירים. עדיף שתמספרו אותם מהראשון לחמישי כי יש הבדל בין הניקוד ששיר מקבל במקום הראשון לבין שיר במקום החמישי/רביעי וכו'.
שבוע 14
עפים מהמצעד
1. The Enemy - You're Not Alone - שהיו שלושה שבועות במצעד והגיעו בשיאם למקום 4. 2. Aiden - One Love - שהיו במצעד שבוע אחד בלבד והגיעו למקום 5 3. My Chemical Romance - Teenagers - שהיו במצעד מתחילתו
והגיעו בשיאם למקום 1. שהו סה"כ 4 פעמים בראש.
המצעד
1. Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent (עלה3) 2. Foo Fighters - Pretender (ירד1) 3. The Dykeenies - Stitche (ללאשינוי) 4. The Used - Pretty Handsome Awkward (חדש
) 5. Biffy Clyro - Machines (חדש
) 6. Linkin Park - Bleed It Out (ירד4) 7. Funeral For A Friend - The Great Wide Open (עלה1) 8. Maximo Park - Girls Who Play Guitars (ירד2) 9. Editors - An End Has A Start (עלה1) 10. The Smashing Pumpkins - Thats The Way (My Love Is) (חדש
)
לשיפוטכם-
1. Angels And Airwaves - Everything's Magic 2. Air Traffic - No More Running Away 3. Babyshambles - Delivery (זה הקליפ ההוא בשחור לבן.. לא החדש יותר המצויר אומשהו כזה)

Chemical Venom

New member
כבר לא משו..

המצעד הפך להיות אינדי כמו כל הערוץ הזה.. Linkin Park - Bleed It Out Funeral For A Friend - The Great Wide Open Foo Fighters - Pretender The Used - Pretty Handsome Awkward The Dykeenies - Stitche

HagarStar

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

בואו לא נפתח דיון אבל כזה.. אני כבר לא רואה מטב2 ואני פה כי נחמד פה וזה

Chemical Venom

New member
כנ"ל..

ממש בקושי יוצא לי לראות MTV2...אבל יש אתר באיטרנט שמשדר את MTV2 של ארה"ב...ולפעמים אני רואה בו..אבל עכשיו סגרו את האתר הזה אז אני מחפש עוד דרך לראות MTV2 של ארה"ב..

lestatgirl

New member
הערוץ לא הפך להיות אינדי הוא תמיד היה אינדי

זה הטרנד של האימו שמתחיל לחלוף קצת..

BabyShambles

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif והווווווו!!!!111

הללויה!

Chemical Venom

New member
מה קשור אימו?!

אני מחפש להקות כמו פיונרל שפעם היו משדרים נון סטופ או לינקין פארק גוד שארלוט ניקלבאק 3 דורס דאון וכל מיני להקות רוק כאלה שכבר אין... ולא כל להקה אמריקאית הי א אימו!!!

lestatgirl

New member
איפה אתה רואה שכתבתי שכל להקה אמריקאית היא

אימו? אם המילים לא עשויות שוקולד, אל תכניס לי אותם לפה\תדחוף לי אותם למקלדת. פיונרל בסדר מסכימה היו משדרים הרבהוזה הגיע להם אבל לא כל אלבום שלהקה מוציאה לא משנה כמה חרשו עליה פעם מצליח כמו קודמיו. ולא חרשו על שאר הלהקות שציינת כ"כ הרבה, אני חושבת שיצא לך לראות את הערוץ האמריקאי טיפה יותר מידי ואולי אתה קצת מתבלבל. וגם אם כן שידרו אותם אני מניחה שזה היה לפני תחיית הרוק הבריטי כשהערוץ היה בחיתוליו, ותסכים איתי שערוץ שמשודר בבריטניה ישדר בעיקר אמנים מבריטניה ולא יתמקד באמנים מכל העולם אלא ישדר אותם לעיתים יותר רחוקות.

Chemical Venom

New member
אוקיי

ושארמתי שדיי להגיד שכל להקה אמריקאית היא אימו..לא התכוונתי לזה שאמרת את זה.. זה פשוט נשמע שזה מה שהפורום הזה חשוב..

lestatgirl

New member
אני בספק אחריהכל מה עם הקילרס הסטורקס

אינטרפול יה יה יז ווי אר סיינטיסטס קווינס אוף דה סטונ אייג' ואני יכולה להמשיך עוד הרבה.. אם מישהו חושב שכל מה שאמריקאי זה אימו אז הוא צריך להיות ממש טיפש, ולא ראיתי כאלה פה.. [אני בספק שהם יכולים להפעיל מחשב להתחבר לאינטרנט וגם להגיע לפורום הזה..]

למעלה