../images/Emo220.gifהאור יזרח גם בנפרד - סיבוב שני../images/Emo220.gif

רוצים את הסינגל "האור יזרח גם בנפרד"? ספרו לנו מה מונע מכם להישבר בזמן המלחמה?
כותבי שבעת הסיפורים הכי טובים יזכו בסינגל.
ניתן לשרשר סיפורים עד יום שבת (17/1/09) ב19:28:37.
תושבי הדרום - תהיו חזקים!

../images/Emo50.gif לכולם../images/Emo140.gif

הזכרתם לי ללכת לדואר לבדוק אם הסינגל הגיע. אעשה זאת בקרוב.

yafit1305

New member
מנסה...

כמו הסיבוב השני של הסינגל -האור יזרח גם בנפרד. אז גם המלחמה הזאת היא סיבוב שני בשבילי מאז מלחמת לבנון השנייה וגם בפעם השנייה זה לא כ"כ נחמד ואני מקווה שהאור יזרח וישמור על החיילים שלנו ששומרים עלינו!

סתיוי15

New member
לא מתוחכם יותר מדי...

הפרופורציות טיל אחד נפל פה שבועי'ים של אזעקות ואנחנו מתלוננים מה יגידו תושבי עוטף-עזה?... התקווה שהשקט יגיע לאלו שראוי'ים וזקוקים לו אמן

הפעם גם אני רוצה לנסות

אז כמו שרובכם כבר יודעים, אני גרה באיזור שחווים פה את המלחמה. אם זה המטוסים הרבים ש24 שעות מעלינו, גם אם זה באמצע הלילה, אם זה האזעקות והפיצוצים. בהתחלה זה לא היה קל לחיות ככה, מתחילים אולי קצת להבין מה שדרות עוברים שמונה שנים, זה ימי שבת שבמקום לנוח את שומע אזעקה ונפילה, זה בבקרים במקום להתעורר עם הרדיו כשעון מעורר להתעורר עם אזעקה, וזה הורס את היום. אותי החזיקו חברים טובים שנתנו הרגשה שיש לאן ללכת, מורה אחת שגם בבוקר שהתעוררתי מאזעקה עזרה לי לצאת מהבאסה שהייתי בה, וכמובן לצאת לבלות בתל אביב, למצוא כמה שעות של שקט עם הופעה טובה ושיחה מדהימה עם מישהי שאני אוהבת.

ady18

Well-known member
אז ככה:

קודם ידיד הכי קרוב בקרוב סוגר שבועים... לאזור הטילים לא קרובה... בזמן שלא הייתי ממש מעורבת מרחוק ורק שידיד נכנס התחלתי להרגיש את הפחד והדאגה... אז מה שעוזר לי זה המון הנחת תהילים וקריאת תהילים וללכת איתם צמוד מאוד מחזק.. אני שומעת את השיר שיר למעלות בכול הגרסאות מאוד מחזק ונותן המון תקווה גם השירים של מירי שיר תקווה וכול השירים היותר חזקים... יש תחנות רדיו שעוזרות להתחזק... והמון אמונה בלב... וכול הזמן אומרת לעצמי יהיחה טוב חייב להגמר... זה בעיקר... ושיגמר כבר.. אמן:)

מנסה..האור יזרח גם בנפרד זה שיר אופטימי

מלא תקווה שאומר שגם לבד ברגעי לא קלים ואפילו קשים אנשים יכולים להיות מוארים ומלאי תקווה. אחד הדברים שמחזקים אותי בזמני משבר (כמו זמן מלחמה כיום) הוא מוסיקה. לא משנה אם זה מוסיקה שקטה ומרגשת או שמחה ורועשת, העיקר שיש מוסיקה שיכולה לעזור ולפרוק את הרגשות. בהחלט אחד הדברים שמעלים את המורל, מחזקים ,עוזרים ונותנים תקווה שעצוב. מבחינה רציונלית,אני נותנת לעצמי לחשוב שהמלחמה הזו לא לשווא, הלוואי שננצח מהר ויהיה שקט בגבולות הדרום, שגלעד שליט יחזור לישראל והמצב ישתנה לטובה. מוכרחים להיות אופטימים. תושבי הדרום, אני אוהבת אתכם ומחזקת אתכם! תהיו חזקים!

אושRתי

New member
מנסה ../images/Emo9.gif

למרות שאני בירושלים ופחות מרגישה את המלחמה, יש לי חברים במילואים ומה שעוזר לי לחשוב על זה פחות זה לשמוע שירים שאני אוהבת ועוד....

ה 22

New member
מה מונע ממני להשבר בזמן המלחמה..?../images/Emo15.gif

בורא עולם לדעת שיש מעלנו מישהו ששומר ומגן עלינו! ורואים את זה בחוש, באמת כ"כ הרבה טילים נפלו וניצלו כ"כ הרבה אנשים, ואנשים מספרים כל פעם איך בדיוק באותו זמן שנפל טיל בהשגחה פרטית הם בדיוק היו במקום אחר, או ליד..
חברה סיפרה לי שהראו שיחה של הערבים בעזה עם הערבים מחו"ל, והם שואלים את הערבים שבעזה:"איך יכול להיות שיש לכם את הצלפים המעולים ביותר ואתם לא מצליחים לפגוע ביהוד" ואז הערבי מעזה ענה :"באמת יש לנו צלפים מעולים, ובאמת אנחנו מכוונים לאיזורים שאנחנו יודעים שיש הרבה יהודים, רק שהאלוקים שלהם מזיז את הטילים שלנו למקום אחר........" -הם בעצמם מבינים את זה, ויש עוד המון סיפורים מדהימים איך אנשים ניצלו, נכון שגם חיילים מאצלנו נפגעו ונהרגו- וזה כואב.. ואפילו מאד כואב.
אם כי באיזשהו מקום המלחמה הזו גרמה להרבה אחדות בעם, הרבה אנשים ארחו משפחות שלמות, ואחותי מספרת שכל בני-ברק מלאה באנשים מהדרום, ארחו שם פנימיות וישיבות שלמות ומלא מלא משפחות, וככה הרבה משפחות מהמרכז ומהצפון עשו- זה הוסיף לנו אהבת חינם וגרם להרבה אחדות ברוך ה', ראו את הלב הטוב שיש לאנשים, גם כשזה היה קשה, חברה שלי מהצוות סיפרה איך הם היו 4 משפחות בדירה קטנה, ישנו על הספות, מזרנים, כמה חפצים כבר נשברו לה, חלקם נקרעו.. אבל מה, זה חסד אמיתי. גם כשקשה, לא רק שנעים וכייף, שם זה נמדד...
גם פתחו קו טלפון 02-5811911 ששם נותנים לך שם של חייל - על מנת להתפלל עליו, ז"א שכל אחד יתפלל על חייל אחד שגוייס למלחמה, ורק הרעיון הזה מאד יפה ומרגש..
אז זהו, אני מנסה ומשתדלת להתפלל כל יום, ולאו דוקא מסידור אפילו סתם כשאני הולכת ברגל, שוטפת כלים, ככה בשפה פשוטה :"בורא-עולם, תשמור על עמך, תראה את ניסך כי רק אתה מסדר כאן את כל הענינים.." כמו שאמרתי יצא גם טוב מהמלחמה, בני-האדם נהיו יותר רגישים ואכפתיים לזולת ונוצרה אחדות מאד יפה. שתהיה שבת שלום, שבת שקטה ומבורכת, אמן. והעיקר שתזכרו ש"לא ינום ולא ישן שומר ישראל"
ו-
לכול תושבי הדרום ולכל מי שצריך.

Rony 05

New member
ולקרוא בעיתון

שאנשי מילואים רק מחכים שיקראו להם בצו 8, ושחיילים שנפצעו מחכים להבריא ולחזור להלחם בעזה עם החברים שלהם..... ושרופא פצוע לא מספיק להתפנות לבי"ח ומטפל בחיילים פצועים כשהוא בעצמו פצוע..

ה 22

New member
וכמו שרשמת,../images/Emo15.gif

יש עוד דברים לא נעימים שקורים וחלק גדול מהם בכלל לא מתפרסמים סבל של משפחות שלמות שאפילו אנחנו לא יודעים וגם אם היינו יודעים, לעולם לא היינו יכולים להבין ולהכיל את מה שהם עוברים.....

Rony 05

New member
מה שעוזר לי

להרגיש יותר טוב במבצע הזה הוא בעצם חלק מהתפקיד שלי בצבא. בלי לפרט יותר מדיי, אני מקווה ומאמינה שמה שאני עושה (למרות שזה לא לחימה בחזית, וגם לא ממש להיות בעורף ) באמת מציל חיים... מה שעוד עוזר, זה להתפלל למען החיילים הפצועים שיבריאו מהר, ושלא יהיו עוד הרוגים....ולדעת שיש מי ששומע....

hilali1

New member
אמממ

בעיקר אמונה חזקה שאנחנו נעבור את כל זה והשקט יחזור לשרור בארצינו

למעלה