../images/Emo220.gif

בעודי מדפדפת באתר שלכם... רואה תמונות... קוראת ביוגרפיה... ועוד המון דברים... ופיתאום הגיעה לי חשק לפורום... ראיתי את הקישור... לחצתי עליו... ו.... זה נכנס ישירות ל... קומונה... אתם צריכים לעדכן!=] חחח=] אני מקווה שזה בסדר שפתחתי את השרשור... ואם לא אז שרשרו אותו למקום המתאים=] תודה=]

../images/Emo220.gifסיכום שנת תשס"ו

אממ אוקי ם כבר פתחתי שרשור אז.... הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה- הדבר הכי רע- דבר שהייתם מוכנים למחוק מהשנה שחלפה- דבר שלא תוותרו עליו- מה למדתם מהשנה שחלפה- מה אתם לוקחים איתכם הלאה - מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הקרובה ובהשפעת יום רביעי.... מיהו איש השנה שלכם איש השנה בטלוויזיה איש השנה במוזיקה איש השנה בספורט איש השנה בחברה ואיך היה היום בבצפר: איך המרגש לחזור? חוויות מיוחדות מהחופש? איך עבר היום הראשון? עשיתם שיעורים? =] זהו=] 3>דורין

ziljian 1234

New member
כואבת לי הבטןןן

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה- מעטים הדברים,אבל אני לא זוכרת כרגע. הדבר הכי רע- לגלות שאחותי חולה באפילפסיה והמוות של סבתא שלי לפני כמה ימים. דבר שהייתם מוכנים למחוק מהשנה שחלפה- הרבה ריבים עם אמא דבר שלא תוותרו עליו- מוסיקה מה למדתם מהשנה שחלפה- לא להתעקש.. מה אתם לוקחים איתכם הלאה - את כל הסיפורים של סבתא. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הקרובה : שלא אדע יותר מצער,שאחותי תהיה בריאה,שתהיה לי שנה טובה וגיוס קל. ובהשפעת יום רביעי.... מיהו איש השנה שלכם: סבתא שלי איש השנה בטלוויזיה: אממ..וואי יש הרבה איש השנה במוזיקה: ידיד שלי ישי איש השנה בספורט:ספורט? מזה? חח איש השנה בחברה: אמא שלי. ואיך היה היום בבצפר: לא יודעת.. איך המרגש לחזור? אין חוויות מיוחדות מהחופש?לא איך עבר היום הראשון? לא יודעת. עשיתם שיעורים? בודאייי. בפיסיקה..

punker182

New member
האתר הזה לא מתעדכן כי

כי בונים לנו אתר חדש וממש מקצועי עכשיו

למעלה