אחד בעד כולם

סער ג1

New member
../images/Emo221.gif אחד בעד כולם ../images/Emo221.gif

אם זה היה תלוי בנו, היינו מריצים את אברי גלעד לראשות הממשלה * הוא עוזר לחלשים, הוא מתאכזר לרשעים, הוא מרתק, הוא חכם, הוא מצחיק והוא אפילו מפרגן לכולם * כן, גם לויקה מ"הישרדות" * אז החלטנו לפרגן לו בשאלון "מי" המפורסם שלנו מאת: כ"נ סער גיט [email protected] מי היתה האהבה הראשונה שלך? "זאת היתה רויטל מכיתה ג', שישבה לידי. האמת היא שאני אפילו לא זוכר מה עשה לי את זה ברויטל. אחרי הכל, עברו 37 שנה מאז. מה שאני כן זוכר הוא שהיא כתבה פתק, המורה תפסה אותו ואז הקריאה אותו מול כל הכיתה. חוויה מזעזעת! זאת היתה האהבה הראשונה, פתק האהבה הראשון, ואני זוכר את זה מעולה". מי המורה שהכי אהבת בתיכון? "אני בן אדם עם הפרעת קשב, וכיוון שלא הייתי מאובחן כמו שצריך, לא ידעו איך לאכול את זה. אף אחד לא היה יכול ללמד אותי כמו שצריך ללמד. סבלתי בתיכון בשיעורים כל הזמן, כל השיעורים, ולכן אין לי שום חוויה טובה מהתיכון. כשהייתי ילד לא ידעו מה זה הפרעת קשב, ולכן גם אף מורה לא ניסה לעזור או לעודד אותי. אני רק זוכר שהדבר היחיד שאמרו לי כל הזמן הוא שיש לי פוטנציאל ואני לא מנצל את זה. זה היה מבאס לאללה לשמוע את זה לאורך זמן". מי האדם שהיית מוכן ללכת איתו לאי בודד? "תראה, אני חושב שאיים בודדים לא ממש עושים לי את זה בגדול, כי אי? בודד? עם מי אני אדבר? אבל אם הייתי צריך לקחת מישהו איתי הייתי מצרף אליי את חבר שלי, דודו מ'הום סנטר'. אני חושב שהוא היה בונה לי הכל, ותוך יום כל האי היה מתוקתק עם כל המתקנים, הלוק והמראה הטרנס גלאקטי". מי הכי מצחיק אותך? "ג'קי לוי. יש לנו תוכנית בגלי צה"ל שנקראת 'המילה האחרונה'. הקוראים של מעריב לנוער לא כל כך יכולים לשמוע אותה מפני שהיא משודרת באמצע היום, אבל לג'קי יש סיפורים מצחיקים בכל מיני תחומים". מי הכי מעציב אותך? "יש כל כך הרבה. בוא נלך על ראש הממשלה כרגע, כי כרגע באמת שהוא הכי מעציב אותי". מי גרם לך לבכות לאחרונה? "יש מלא אנשים שסוחטים ממני דמעות, ואני מראיין אותם בתוכנית הבוקר. אני פוגש הורים שכולים, משפחות של נרצחים, כל הזמן אני מראיין ונתקל בהם, וכולם מרגשים אותי. חוץ מזה, נושא ניצולי השואה גורם לי ממש לבכות". מי חושב שאתה ציני מדי? "מי שלא מקשיב למה שאני אומר. היום מי שחושב שאני ציני מדי זה מי שזוכר שהייתי ציני מדי לפני הרבה זמן. מי שכן מקשיב לי היום לא יכול להגיד שאני ציני, אבל כל אחד והקשב שלו". מי גורם לך שנאה עזה כלפיו? "נשיא רוסיה, פוטין, כי הוא איש רע לגמרי. אין בו שום דבר טוב. הוא בעל כוונות רעות, ויש לו הרבה כוח. אני חושב ששנאה זה לא העניין. אני לא שונא אותו אישית, אני שונא את מה שהוא עושה, מה שהוא מייצג ואת מה שהוא מייצר, כי אין לי איתו שום עניין. הרי אין אדם שאני שונא אותו כאדם, אני פשוט שונא את מה שהוא בחר להיות". מי העניק לך את כינוי החיבה שאתה הכי אוהב? "ההורים שלי קוראים לי מימי. אין לי מושג למה הם קוראים לי ככה, אבל ככה זה אצלנו במשפחה". מי הזמר האהוב עליך? "זה כל פעם מישהו אחר, ואין לי אחד קבוע. כרגע אני קרוע על בעז בנאי. קרוע! השירים שלו פשוט עושים לי את זה לגמרי. 'כל השבוע מרגיש כמו שבת' הוא אחלה לגמרי מבחינתי. אני גם אוהב את הדיסק החדש של אלון אולארצי'ק". מי יגרום לך לזפזפ ערוץ בטלוויזיה? "אתה רוצה שאני אגיד לשון הרע, כי מה זה זפזופ? זה להגיד משהו רע. למה מגיע למישהו שאני אגיד עליו משהו רע דרך העיתון ושהוא יחטוף סטירה בפנים? אני לא עושה דברים כאלה, אני שומר על הפה, למרות שזה מוזר בעידן שלנו. בגדול, רוב התוכניות גורמות לי לזפזפ, מלא. אני לא רוצה להסתבך, אבל כל תוכנית שאמורה להצחיק אותי ובעצם גורמת לי לעצבים בגלל שהיא נמוכה, ירודה, גסת רוח ולא מושקעת, תגרום לי לעבור מיד ערוץ, ולהיות בראש רשימת הזיפזופ. בגדול אני רואה רק ערוץ 8, פה ושם נגיעות של ערוץ 2, ולא מעבר". מי צריך לקחת פיקוד על המדינה? "אני חושב שויקה מ'הישרדות', כי אם היא יכולה לאכול עין של פרה, היא יכולה לאכול הכל. כן, תפסתם אותי, אני רואה גם מעט מאוד מ'הישרדות'. אני קולט שיש שם ויקה, אבל אם תשים אותה מולי אני לא אדע לזהות אותה". מי היה צריך לזכות בתוכנית האחרונה של "כוכב נולד"? "אני בקושי זוכר מי היה שם. היה בועז מעודה, את זה אני יודע. היתה... בלומין. בטח היה שם עוד מישהו. רגע, תן לי להיזכר. זה שהסתבך בצבא, שלומי בראל. האמת? זה לא מעניין לי את הקצה של מה שאתה חושב. 'כוכב נולד' זה משהו שכל כך לא מעניין אותי. השאלה אם בן אדם יודע לשיר היא שאלה מאוד לא מעניינת בעיניי. כלומר, אם האנשים האלה היו כותבים בעצמם את השירים אז מילא, סבבה, זאת היתה תחרות יוצרים. אבל מי עושה חידושים לשירים שכבר אי אפשר לשמוע מרוב ששמעתי אותם ים פעם? אם התוכנית היא רק כלי להפיכתם לכוכבים ענקיים, שלא ברור למה הם כוכבים ומה קורה איתם, אני נגד זה מאוד. אני חושב שאני רק מצטער בשביל האנשים האלה, שנהפכו לכוכבים בגלל שהם שרו יפה בתחרות טלוויזיה, ואחר כך החיים שלהם מתבלבלים שחבל על הזמן. תשאל את רובם אם הם היו רוצים לעשות את זה שוב ותראה מה יהיו התוצאות". מי הקומיקאי שהכי קורע אותך? "חוץ מצ'רלי צ'פלין, אני חושב שעד היום קרמר מ'סיינפלד' הכי מפיל אותי, וזה היה בעיקר בגלל החולצות. הוא כל רגע היה מוכן להתאבד בשביל בדיחה טובה, ולא היה לו אלוהים. כשהייתי בגיל קוראי מעריב לנוער היה גם את לואי דה פינס, הוא היה קומיקאי צרפתי שחבל על הזמן. באופן מפתיע יש גם כמה ישראלים מעולים, אבל לא אנקוב בשמות כדי למנוע היעלבויות של אנשים שאני לא מזכיר". מי האישיות המוערצת עליך? "'מוערצת' זאת מילה בעייתית. הערצה תמיד מכוונת למעלה, כאילו אנחנו לא שני בני אדם. מלבד זאת, אני חושב שאחרי כל הערצה יש תמיד שבר כלשהו, אכזבה. פעם הוא לא יהיה מי שחשבת שהוא, ברחוב הוא יעקם לך פנים, כעבור חמש שנים תגלה איזה סיפור עליו. בלי קשר, אני חושב שאני הכי מעריך היום אנשים שהם מורים רוחניים. מה שאני לומד – ימימה, הרב קוק, הדלאי למה, אני חושב שהם מגלמים באישיותם את הטוב שבעולם". מי גורם לך אושר? "קודם כל זו הבת שלי, חבריי הרבים והטובים, ו...דוגמניות צמרת (צוחק)".

למעלה