בא לי TV

סער ג1

New member
../images/Emo221.gif בא לי TV ../images/Emo221.gif

עזבו אתכם מטלוויזיה. תוכנת "ICQ TV" מתיימרת להשאיר אתכם מול המחשב * איך הם יעשו את זה? * להם כבר יש איזה רעיון. מאת כ"נ מירי אפרמוב [email protected] על אייסיקיו טיוי שמעתי לפני כחודשיים-שלושה. אני חייבת להודות שלא נכנסתי אליו הרבה. שום סיבה מיוחדת, פשוט חוסר תשומת לב. אבל כשביקשו ממני ב"מעריב לנוער" לראיין את אופיר הרשקוביץ, בת 16, וניב עשת כהן, גם בן 16, שניים מהכתבים הצעירים באתר, הייתי חייבת, במסגרת התחקיר, לברר בדיוק על מה כל המהומה. פייר, לא התאכזבתי. הדגש| למה לעזוב את המחשב? ניב: "את 'אייסיקיו טיוי', המציאו לפני כשנה. בעצם לקחו את כל הדברים שבני נוער רוצים לראות, ספורט, רכילות, ג'אדג'טים, ואיחדו הכל במקום אחד. מה זה אומר? 'אייסיקיו טיוי' בעצם קנו תוכניות מחו"ל, ואיחדו אותן בתוכנת 'אייסיקיו'. זה בעצם אומר שבשביל לראות את התוכניות את צריכה להוריד את התוכנה, אבל מהרגע הזה זה בדיוק כמו טלוויזיה. כרגע יש עשרה כתבים בערוץ, ואנחנו נשלחים לסקר אירועים שמעניינים נוער. לדוגמה, אתמול צילמנו כתבה בתערוכת הקומיקס, שיצאה ממש מגניבה". למה לדעתכם צריך היה טלוויזיה באינטרנט? הרי יש לנו את הטלוויזיה הרגילה. ניב: "אני לא חושב שזה מחליף את הטלוויזיה, התכנים שיש באינטרנט לא קיימים בטלוויזיה". אופיר: "בגלל שאנשים יושבים מלא זמן על המחשב צריך לבדר אותם. בדרך הזו אפשר לא רק לדבר עם החברים וסתם להתכתב עם אחרים, אלא גם לראות סרטונים ותוכן אינטרנטי. ובכלל, אם אתה במחשב, ויש את התוכנית האהובה עלייך, אז למה שזה לא יהיה ישר במחשב? למה שאני אצטרך לעזוב את המחשב ולהחליף למכשיר אחר". כן, אבל במה זה בעצם שונה מאתרי סרטונים אחרים, כמו "פליקס" ו"יוטיוב"? ניב: "'יוטיוב' ו'פליקס' זה דברים שונים. דבר ראשון אלה אתרים שפונים לכל הגילאים ואנחנו מתרכזים בבני נוער, שנית, ב'יוטיוב' את לא תראי סדרות רכש, או כתבות. חוץ מזה, 'אייסיקיו טיוי' זה לא אתר שיתוף. בניגוד ל'יוטיוב', אתה לא יכול להעלות כאן איזה קבצים שאתה רוצה. צריך ליצור קשר עם ההנהלה. יש פיקוח על האיכות". אופיר: "דבר ראשון, יש שם תוכניות מהטלוויזיה ותוכניות רכש מחו"ל, שאין באופן מסודר במקומות אחרים. חוץ מזה, מדובר פה במשהו חדש - טלוויזיה אינטרנטית. ב'יוטיוב' אתה צריך לחפש בין מליוני סרטונים ופה זה ממוקד לקהל היעד - לנוער".

mor000

New member
אף פעם לא שמעתי על זה...

זה נשמע לי כמו כל הסיקורים האלה שרוב האתרים עושים באינטרנט [וואלה, msn וכו וכו...], לא קראתי עדיין את הכתבה, אבל באמת מעניין מה החידוש פה, הרי גם בוואלה מגישים את הסיקורים האלה מדי פעם בני נוער [כמו בסיקור של ווליום כינרת..] בכל מקרה גם ביוטוב אין לי זמן להציץ אז אני מאמינה שגם לזה אין לי זמן. מעניין אותי אם באמת מתישהו המחשב יהפוך גם לטלויזיה... לאט לאט זה קורה בדברים הקטנים ואולי יום אחד נצטרך מכשיר אחד שיהיה גם המחשב וגם הטלויזיה ונוכל גם להקליט גם לצרוב גם לערוך גם לעצור, זה יכול להיות מגניב. אבל אז אנחנו נשאל את עצמנו אם לא היה טוב יותר פעם כשמחשב היה דבר אחד וטלויזיה דבר אחד.. אתם יודעים, הימים ההם.

MIRI101

New member
הו! יש לי כתבה ראשונה! ../images/Emo13.gif

כתבה ראשונה שלי! יאי!

למעלה