בוקר טוב! שרשור שיוכל לעזור לכולנו :)

limoranima

New member
../images/Emo221.gif בוקר טוב! שרשור שיוכל לעזור לכולנו :)

שלום לכולם! בתור מאיירת כמוכם חשבתי לי שיהיה נחמד אם נחלוק כאן מידע על שיווק עצמאי של איורים (לא כפרילאנס..משהו יותר ברוח היזמות). יש שלל אתרים שמאפשרים לפתוח חנות ולמכור את התוצרת שלכם מודפסת על חולצות, תיקים וכדומה. מי ניסה? זה עובד? אפשר ממש להתפרנס מזה או שמדובר בפינאטס? אשמח מאוד אם תחלקו איתי מהנסיון או מהשמועות :) מקווה שכולנו נרוויח מזה (על כל המשתמע מכך). לימור.

limoranima

New member
../images/Emo39.gif ומצרפת לינק של מאייר מוצלח מאוד :)

תהנו: http://www.arthurdepins.com/

anarxiya

New member
shutterstock

http://submit.shutterstock.com/?ref=70804 imagebank אתר שמאפשר לצלמים ומאיירים למכור עבודות שלהם בסטוקים כול פעם שמורידים תמונה שלכם אתם מקבלים 25 סנט, נשמה לא הרבה, אבל זה אתר שנהיה אימג,בנק מאוד פופולרי והרבה מאוד אנשים קונים שם תמונות (אני עובדת במיסרד פירסום ולנו יש מנוי שם) לדוגמה דברים שאני מוכרת שם: http://www.shutterstock.com/gallery-70804p1.html זה לא ממש לאיירים מסובכים שלקח לכם שבועה לצייר אלה יותר לאלמנטים עיצוביים, רקעים כול דבר שלקח לכם כמה דקות לעשות אני עושה שם $130-$150 בחודש בלי לתאמץ בכלל כמובן כמה שיותר תמונות תעלו לשן ככה תרוויחו יותר אני כבר משהו כמו 8 חודשים איתם, אתר מאוד נוח לשימוש, שולחים כסף בזמן (צ'ק או Paypal) בקיצור מומלץ מאוד בשביל לעשות קצת אקסטרה קסף בקלות ולבזבז אותם אחרי זה בebay כמו שאני עושה:)

limoranima

New member
../images/Emo141.gif תודה רבה!

האמת היא שבעבור סכום כזה באמת לא שווה לשים איורים מושקעים. אולי כמה אייטמים גרפים או דמויות פשוטות. תודה רבה על הטיפ! אעדכן אם וכשאנסה :) אולי לעוד מישהו יש טיפים בתחום?

limoranima

New member
שאלה פרקטית:

שתים למעשה. 1) מה הן דרישות הפורמט שלהם? 2) הם שולחים צ'ק בדואר?.. תודה רבה רבה לך.

anarxiya

New member
תשובות

1) הם מקבלים jpg גדולים (משהו כמו px 3000x3000 או קבצים ווקטורים בeps 2) הם שולחים צ'ק בדואר, אבל אני לא בדקתי אך זה עובד אני פתחתי חשבון PayPal והם פשוט מעברים לשם כסף כול חודש מPayPal יש אפשרות לעביר כסף לחשבון בנק שלך, יש על זה כמובן עמלות אני משירה כסף בPayPal ומשתמשת בו לקניות באינטרט (ככה אני גם לא צריכה לשתמש בקרטיס אשראי)

ophler

New member
ממממ... בהחלט שרשור מעניין

אני יותר מצטרף לשאלות מאשר עונה
אני קיבלתי לא מזמן במייל הצעה של יצירות על חולצות. זה הלינק למעצבים. זה האתר. אני לא עשיתי עם זה כלום עדיין למרות שזה נשמע די מפתה כאקסטרא הכנסה. אותי גם מעניין לדעת מה קורה לגבי מיסוי ודברים כאלה (בייחוד אם זה צ'ק בדואר, כי איפשהו פודים אותו גם). מס הכנסה למשל... (ועוד דברים כאלה שאני לא אוהב...) תודה

pipidi

New member
החולצות האלה חשודות בעיני

הם מציעים עצמם לכל משתמשי אקספוז.

anarxiya

New member
יש גם אתר ישראלי שעושה את זה

http://www.printmall.co.il/Default.asp מדפסים את עיצובים שלך על חולצות, תיקים, פוסטרים לי אישית לא ממש הולך שם, במשך שנה נמכרו רק 3 פריטים. אבל אולי זה רק לי:) יש להם הסבר מפורט אך לקבל את הכסף וזה די סיפור, חשבניות, מס הכנסה.... אני עדיין לא משחתי כמה שקלים שיש לי שם:)

J u n k y

New member
נצל"ש: בעיה במשיכת תשלום מ - PAYPAL?

שלום לכם - אורח כאן
שאלתי בפורום צילום והמליצו לי לשאול גם כאן. אני מוכר צילומים דרך אתר istockphoto.com (יש שם גם איורים דרך אגב) והם מעבירים לי את התשלום לחשבון paypal. לפני שבועיים העבירו לי תשלום אבל ב - paypal דרשו ממני להכניס פרטי חשבון בנק בארה"ב (?) ע"מ לקבל אותו, למרות שחשבון ה - paypal שלי הוא ישראלי. בהתכתבות עם paypal הם אמרו לי שיש בעיה והם "עובדים על זה" - אבל בינתיים אני לא יכול לקבל את התשלום. מישהו נתקל בבעיה דומה? מוטי

הבנתי שזו בעיה

הפתרון הפחות נחמד הוא להיות בזכות בחשבון של PAYPAL ולהשתמש לזה בקניות ברשת.

ofrika1

New member
PAYPAL זו בעיה

גם אני אורחת :) אחד הפתרונות לבעיית PAYPAL הוא "החלפות" (קישור מצורף): זה אתר שאתה יוצר בו קשר עם בעלי חשבונות בנק בארה"ב, מעביר אליהם את הכסף מחשבון הPAYPAL והם מעבירים אליך לחשבון כסף בש"ח, כמובן תמורת עמלה מסוימת. ממבט ראשון זה נראה די רציני, יש שם גם דירוג למבצעי ההעברות. מצאתי כתבה על PAYPAL עם השיטות לקבלת הכספים (קישור מצורף). מהכתבה: * פתיחת חשבון באתר Etrade באמצעות מילוי טפסים וצילום דרכון. אפשר למשוך כספים באמצעות הפקדת צ'קים עצמיים. * רכישת כרטיס Pre Paid מחברה אמריקנית, הטענת הכספים מ-PayPal ומשיכתם מכספומטים בארץ. שיטה זו פחות מומלצת עקב העמלות הגבוהות (משהו כמו 5% לכל משיכה מכספומט). * ניתן לקבל צ'ק מ-PayPal על הסכום שבזכות (ולשלוח אותו לכתובת בארה"ב). הפקדת שיק מחו"ל בארץ עולה כשלושה דולרים + עמלת חליפין לשער קניה נמוך. אך זה לוקח כשבועיים עד לקבלת השיק.

למעלה