Mor Bitton
New member
../images/Emo221.gifביקורת על הסרט.
הייתי בסרט אתמול בקניון הזהב בהקרנה של השעה 22:00 אם אני זוכרת נכון. אני חייבת לציין שמעטים הסרטים שנקשרתי והתחברתי אליהם וזה אחד מהסרטים האלו. זה סרט שלשנייה אחת לא גורם לך להציץ בשעון כדי לראות מה השעה או להסיט את העיניים מהמסך בכלל. כשעלו הכתוביות ממש התבאסתי ולא הבנתי איך הוא נגמר כ"כ מהר ואז באמת הצצתי בשעון וראיתי שהשעה הייתה 12 ומשהו,כמעט 1..
סרט סוחף,מרגש ומצחיק ומה גם שהשחקנים היו כ"כ אמינים. הייתה תחושה כזו כאילו באמת כולם הגיעו מבתים חרדים\דתיים. רואים עד כמה הם מעולים ומסורים לעבודה שלהם. וכמובן שאניה בוקשטיין המדהימה שוב הוכיחה את עצמה כשחקנית מרגשת ומרתקת ואדיר מילר ללא ספק הוסיף לעלילה ולחלק הקומי של הסרט. זה אחד מהסרטים שירוצו אצלי בבית הרבה פעמים כאשר הסרט ייצא על DVD.. אני שוקלת לשנות את הכינוי שלי בתפוז לשיינה שמיינה
הייתי בסרט אתמול בקניון הזהב בהקרנה של השעה 22:00 אם אני זוכרת נכון. אני חייבת לציין שמעטים הסרטים שנקשרתי והתחברתי אליהם וזה אחד מהסרטים האלו. זה סרט שלשנייה אחת לא גורם לך להציץ בשעון כדי לראות מה השעה או להסיט את העיניים מהמסך בכלל. כשעלו הכתוביות ממש התבאסתי ולא הבנתי איך הוא נגמר כ"כ מהר ואז באמת הצצתי בשעון וראיתי שהשעה הייתה 12 ומשהו,כמעט 1..