בנבכי המייספייס: הצצה ראשונה

העכביש2

New member
../images/Emo221.gif בנבכי המייספייס: הצצה ראשונה ../images/Emo221.gif

מה קורה במייספייס? הנה שיטוט בין הרכבים, זמרים וזמרות שונים, ואני מניח שלחלקכם זו תהיה הצצה ראשונה. מוזמנים להגיב

העכביש2

New member
../images/Emo221.gif Livewire Recordings

שם: Livewire Recordings מאיפה? אטלנטה, ארה"ב סגנון: רוק אלטרנטיבי בכמה מילים: בהחלט נשמעים אלטרנטיביים ואין עליהם כ"כ הרבה מידע. אני שמעתי את "american prehistoric" ואת "torch" ודווקא נהנתי. אומנם עושה רושם שחסר להם משהו בסאונד בכדי יותר לתפוס את האוזן.

העכביש2

New member
../images/Emo221.gif Gomez

שם: Gomez מאיפה? אנגליה סגנון: Indie rock, Folk בכמה מילים: אז בניגוד להרכב הקודם כאן למעלה, גומז כבר יותר מוכרים לחובבי הז'אנר. האנגלים החלו לנגן מ-1996 וממשיכים לעשות מוזיקה עד היום בראשות Ian Ball. הסגנון שלהם מאוד כובש ויש להם טאצ' מוזיקלי יוצא מהכלל. אני אישית קצת פחות שמעתי אותם עד היום ונראה לי שזה דיי פספוס. את אלבומם האחרון הוציאו ב-2006 תחת השם "How We Operate".

העכביש2

New member
../images/Emo221.gif Jason Libs

שם: Jason Libs מאיפה? ארה"ב סגנון: אינדי רוק, פופ/רוק בכמה מילים: השיר "Laserbeam jeff" תפס אותי במיוחד. הצליל מצויין והביצוע טוב מאוד. הסגנון הזה לא מחדש כלום ומוכר עוד מימים ימימה אבל מה רע בזה? להיפך- יש שירים טובים שכדאי לשמוע. לעיתים הוא (הם) נשמע כמו ג'וש ראוס.

העכביש2

New member
../images/Emo221.gif Matt Mccormack

שם: Matt Mccormack מאיפה? טקסס, ארה"ב סגנון: רוק/אקוסטי בכמה מילים: "weeds" בהחלט שיר יפה של הזמר הזה שלא הכרתי לפני. יש לו אלבום מ-2003. סה"כ פופ-רוק אקוסטי נעים להאזנה ולא מתיימר לגדולות.

העכביש2

New member
../images/Emo221.gif Plain Jane Automobile

שם: Plain Jane Automobile מאיפה? ארה"ב סגנון: רוק אלטרנטיבי בכמה מילים: בהחלט רוק אלטרנטיבי במלוא מובן המילה ודווקא שירים לא רעים סה"כ. הם פעילים כשנתיים ולסולן קוראים Duke Crider. שימו לב לשירים "clos my eyes" ו -"the village".

העכביש2

New member
../images/Emo45.gif

זמר מצויין...אני מאוד אוהב את השירים שלך וכבר פירגנתי לך בכל דרך אפשרית, אז מגיע לך גם פה

ממש מתבקש להוסיף

boyce avenue 3 אחים מוכשרים מפלורידה, הקליטו בינתיים רק 3 שירים מקוריים ועוד כמה קאברים. למרות שאני בד"כ לא מתחברת לסגנון, ממש נהנתי לשמוע (אפשר להגיד שחרשתי אותם ישר והפוך=]). מקווה שהקישור יצא בסדר.. וד"א אני חדשה פה=] אוהבת בעיקר פוסט גראנג', אלטרנטיב ואינדי. אני לא אוהבת לפתוח הודעות חדשה אז אחסוך את זה מכם..=]

העכביש2

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif | + תגובה

נשמח אם תשארי... לגבי ההרכב שפרסמת: שמעתי עכשיו את השיר "find me" והוא מצויין. סגנון שאני מאוד אוהב (פופ/רוק, סופק רוק). יופי של המלצת פתיחה

yrutoo

New member
קלעת בול לטעם שלי :)

שמעתי בינתיים רק את Find Me והוא מדהים...בדיוק מה שאני אוהבת... הקול שלו
תודה רבה! אולי אני אשיג את השירים בקרוב...(הם גם עשו קאבר לאמברלה
) וברוכה הבאה! איזה להקות את אוהבת?

למעלה