דיון: פעם אחת

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
../images/Emo221.gifדיון: פעם אחת../images/Emo221.gif

"בבוקר כמה נעים להתעורר אל העיתון": האם אתם קוראים עיתון בבוקר? איזה עיתון אתם אוהבים? הייתם מנויים על עיתון כלשהו? "איך התרחקתי מכל החלומות מהתיכון": לאלה שסיימו -מתגעגעים? רוצים לחזור? אלה שכרגע בתיכון - אוהבים או שמתים לסיים עם זה כבר? ואלה שעדיין לא בתיכון - מתרגשים? רוצים כבר להתחיל? "רוצה לישון": אוהבים לישון? כמה שעות אתם ישנים בדרך כלל בלילה? הייתם רוצים לישון יותר? אם עניתם כן בשאלה שמעל - אז למה אתם לא הולכים לישון יותר מוקדם?!
סובלים מהפרעות שינה כלשהן? (הליכות מתוך שינה, דיבורים מתוך שינה, התעוררויות מרובות וכו'..)
"מוצא קפה ומביט באנשים המתחלפים": אוהבים קפה? אם כן - איזה סוג? "אם הוא מתעכב בינתיים, אז אולי ארוחה ויין": כשאתם קובעים משהו - בדרך כלל אתם מגיעים בזמן, מקדימים, מאחרים? מה המאכל האהוב עליכם? מה המאכל שאתם לא מוכנים לגעת בו? שותים יין? אדום או לבן? יבש או מתוק? "להימלט מן הקור": אוהבים קור? מהו המקום הכי קר שהייתם בו? אוהבים את החורף? "לילה ובאפלולית אני עומד שיכור": השתכרתם פעם? איך היה?
אתם זוכרים בכלל משהו? אתם עושים את זה לעתים קרובות? אתם חושבים שיש לכם בעיית שתיה? אם עניתם כן בשאלה שמעל - למה אתם לא מטפלים בזה?!
זהו להפעם..

AmiTutiT14

New member
חח נחמד! אני מנסה-

1. ההורים שלי מנויים ל"הארץ". אני קוראת כל בוקר את כל הספורט. בימי שישי קונים "ידיעות" וממלאים תתשחץ, קוראים הורוסקופ וכל שאר השטויות.. 2. יא'. נורא נחמד לי. אתמול קיבלתי תעודה, יצאה לי תעודה מדהימה ואני לא יודעת איך זה קרה כי אני הבנאדם הכי לא לומד שיש. 3. בימים רגילים אני ישנה בערך 6 שעות בלילה, בסופשים משהו כמו 14-15 שעות. 6 שעות בלילה זה לא מספיק לי אבל אין לי זמן לישון מוקדם יותר. 4. קפוצ'ינו גדול תודה. 5. אני מאלה שמאחרים, אבל גם חברים שלי ממש מאחרים תמיד... בגלל זה כשהחברים רוצים להפגש איפשהו אז קובעים לממש מוקדם (נגיד בשישי קובעים ב10 כי יודעים שכולם יאחרו ויגיעו שעתיים אחר כך). וזה לא שאני מאחרת מרצון, זה כי לפעמים אני בחדר כושר וצריכה להתקלח אחר כך, לפעמים אני גם סתם לוקחת תזמן כי אין לי כוח לקום, או שאני על הגיטרה ובא להמשיך לנגןXD אני לא ממש אוהבת אוכל מבושל מהסוג הנורא "ביתי". אני אוהבת דברים קלים, כמו ספגטי, המבורגר (איוו הכי טעים)... שוקולד והרבה (אבל לא להפריז חחחח). ובנוגע ליין- יש לנו בבית הרבה יין, הרבה אלכוהול, כי אבא שלי אספן. והכל איכותXD אז הורגלתי לזה כבר מגיל קטן, כל פעם יין שונה, תלוי במה אוכלים, אבל אישית אני מעדיפה יין לבן. 6. אני אוהבת הכל- חורף כי זה נורא רומנטי, קיץ כי שמש, ים (מתגעגעת), אפשר לצאת כל יום בערב כי יש חופש וגם לא צריך לדאוג בגלל הגשם... יש אווירה יותר זורמת בקיץ. 7. השתכרתי יותר מפעם... אבל בזמן האחרון אני מנסה לא להשתכר... וזה לא כי אני נורא רוצה, פשוט נורא קל לשכר אותי. אז עכשיו אני מנסה להקפיד, לא לעבור את ה2-3 בירות בשבוע (ורק בסופשים). אני פשוט לא אוהבת להשתכר, זה נותן הרגשה חרא. סליחה על החפירה וקחו תמונה מוזרה שצילמתי כהתנצלות.

RTur

New member
עכשיו תורי ../images/Emo3.gif

"בבוקר כמה נעים להתעורר אל העיתון": האם אתם קוראים עיתון בבוקר? לא איזה עיתון אתם אוהבים? "ישראלי" ו"מעריב" הייתם מנויים על עיתון כלשהו? הייתי פעם מנוי על מעריב לנוער ועוד יותר מזמן לראש צעיר חחח "איך התרחקתי מכל החלומות מהתיכון": לאלה שסיימו -מתגעגעים? רוצים לחזור? מתגעגע להווי שהיה אבל ממש לא ללימודים אלה שכרגע בתיכון - אוהבים או שמתים לסיים עם זה כבר? סיימתי ואלה שעדיין לא בתיכון - מתרגשים? רוצים כבר להתחיל? סיימתי "רוצה לישון": אוהבים לישון? כן כמה שעות אתם ישנים בדרך כלל בלילה? 6-8 שעות הייתם רוצים לישון יותר? ברור אם עניתם כן בשאלה שמעל - אז למה אתם לא הולכים לישון יותר מוקדם?! שאלה טובה.. לא יוצא סובלים מהפרעות שינה כלשהן? (הליכות מתוך שינה, דיבורים מתוך שינה, התעוררויות מרובות וכו'..) קורה שאני מתעורר הרבה באמצע הלילה "מוצא קפה ומביט באנשים המתחלפים": אוהבים קפה? אם כן - איזה סוג? לא "אם הוא מתעכב בינתיים, אז אולי ארוחה ויין": כשאתם קובעים משהו - בדרך כלל אתם מגיעים בזמן, מקדימים, מאחרים? משתדל להגיע בזמן ואפילו להקדים אבל קורה שמאחר לפעמים מה המאכל האהוב עליכם? פיצה!!! מה המאכל שאתם לא מוכנים לגעת בו? דגים שותים יין? כן אדום או לבן? מעדיף אדום יבש או מתוק? מעדיף מתוק "להימלט מן הקור": אוהבים קור? לא! מהו המקום הכי קר שהייתם בו? חרקוב, עיר באוקראינה. היה מינוס 10 מעלות. יצאתי ל-10 דקות לקנות מזכרת מהשוק ולחזור לאוטובוס ואחרי ה-10 דקות האלה כבר לא הרגשתי את הרגליים שלי מרוב קור.. הן היו אדומות וסגולות חחח אוהבים את החורף? לא "לילה ובאפלולית אני עומד שיכור": השתכרתם פעם? שתיתי אבל לא הגעתי לזה שהייתי ממש שיכור (אני רוסי, יש לי כושר שתייה.. אני יכול לשתות הרבה ולא להשתכר חחחח
) איך היה? אתם זוכרים בכלל משהו? כמו שאמרתי, לא הגעתי למצב שאני ממש שיכור אז אני כן זוכר הכל אתם עושים את זה לעתים קרובות? לא כל כך אתם חושבים שיש לכם בעיית שתיה? לא אם עניתם כן בשאלה שמעל - למה אתם לא מטפלים בזה?!

רעיון ענק!!!

"בבוקר כמה נעים להתעורר אל העיתון": האם אתם קוראים עיתון בבוקר? כשיש זמן, אני אוהבת לעבור עליו. איזה עיתון אתם אוהבים? ידיעות, מעריב. מגזינים גם. הייתם מנויים על עיתון כלשהו? כשהייתי קטנה ל"כולנו" ואחרי זה ל"מעריב לנוער". "איך התרחקתי מכל החלומות מהתיכון": לאלה שסיימו -מתגעגעים? רוצים לחזור? עוד לא סיימתי, וכבר אני מתגעגעת. :/ אלה שכרגע בתיכון - אוהבים או שמתים לסיים עם זה כבר? אני אוהבת את התיכון שלי.. ואלה שעדיין לא בתיכון - מתרגשים? רוצים כבר להתחיל? P: "רוצה לישון": אוהבים לישון? מאוד! כמה שעות אתם ישנים בדרך כלל בלילה? בין 6-14, כמה שיותר יותר טוב. הייתם רוצים לישון יותר? ברור! אם עניתם כן בשאלה שמעל - אז למה אתם לא הולכים לישון יותר מוקדם?! כי יש דברים לעשות במהלך היום. סובלים מהפרעות שינה כלשהן? (הליכות מתוך שינה, דיבורים מתוך שינה, התעוררויות מרובות וכו'..) פעם היו קצת נדודי שינה, אבל עבר. "מוצא קפה ומביט באנשים המתחלפים": אוהבים קפה? אם כן - איזה סוג? קפה זאת ההתמכרות הכי רצינית שלי. אני לא יכולה לעבור יום בלי. ולא משנה איזה סוג, רק שיהיה כמה שיותר חזק. "אם הוא מתעכב בינתיים, אז אולי ארוחה ויין": כשאתם קובעים משהו - בדרך כלל אתם מגיעים בזמן, מקדימים, מאחרים? בזמן, ומעדיפה להקדים בכמה דקות. מה המאכל האהוב עליכם? שוקולד בטח. או איזה סטייק טוב. מה המאכל שאתם לא מוכנים לגעת בו? שרצים למניהם, אני אוכלת כשר. שותים יין? כן. אדום או לבן? תלוי במצב רוח, בדרך כלל לבן. יבש או מתוק? מעדיפה מתוק. יין קינוח זה ה-דבר. "להימלט מן הקור": אוהבים קור? אני רגישה בצורה מסוכנת קצת לקור. מהו המקום הכי קר שהייתם בו? פולין. אוהבים את החורף? למרבה האירוניה- כן. "לילה ובאפלולית אני עומד שיכור": השתכרתם פעם? בערך, לא בקטע של לאבד שליטה אלא רק לתפוס ראש שמח שכזה. איך היה? אתם זוכרים בכלל משהו? כן. אתם עושים את זה לעתים קרובות? שותה כן, משתכרת ממש לא. אתם חושבים שיש לכם בעיית שתיה? לא. :) אם עניתם כן בשאלה שמעל - למה אתם לא מטפלים בזה?! P:

The BullsEye

New member
יאאלה תורי...

"בבוקר כמה נעים להתעורר אל העיתון": האם אתם קוראים עיתון בבוקר? משתדל איזה עיתון אתם אוהבים? אין לי אופציות...ידיעות. הייתם מנויים על עיתון כלשהו? אמממ ראש 1 וכל השטות הזאת "איך התרחקתי מכל החלומות מהתיכון": לאלה שסיימו -מתגעגעים? רוצים לחזור? נוט יאט. אלה שכרגע בתיכון - אוהבים או שמתים לסיים עם זה כבר? את התיכון עצמו אני אוהב...את הלימודים עצמם קצת פחות. ואלה שעדיין לא בתיכון - מתרגשים? רוצים כבר להתחיל? "רוצה לישון": אוהבים לישון? כן! כמה שעות אתם ישנים בדרך כלל בלילה? לא הרבה לצערי... הייתם רוצים לישון יותר? כן אם עניתם כן בשאלה שמעל - אז למה אתם לא הולכים לישון יותר מוקדם?! לא תלוי בי. אני לא מסוגל לישון הרבה שעות. סובלים מהפרעות שינה כלשהן? (הליכות מתוך שינה, דיבורים מתוך שינה, התעוררויות מרובות וכו'..) לא במיוחד. "מוצא קפה ומביט באנשים המתחלפים": אוהבים קפה? אם כן - איזה סוג? כן! בעיקרון נס וכאלה...לא מהכבדים. "אם הוא מתעכב בינתיים, אז אולי ארוחה ויין": כשאתם קובעים משהו - בדרך כלל אתם מגיעים בזמן, מקדימים, מאחרים? בול בזמן! מה המאכל האהוב עליכם? כל דבר שנכלל בקטגורית ג'אנק פוד. מה המאכל שאתם לא מוכנים לגעת בו? שוקולד למריחה. שותים יין? לעיתים אדום או לבן? אדום יבש או מתוק? לא משנה לי. "להימלט מן הקור": אוהבים קור? מאוד! מהו המקום הכי קר שהייתם בו? לא הייתי בכאלה מקומות קרים. אוהבים את החורף? בטח! "לילה ובאפלולית אני עומד שיכור": השתכרתם פעם? פעמים אחדות. איך היה? אתם זוכרים בכלל משהו? היה מצחיק...אף פעם לא הגעתי למצב שאני לא זוכר כלום. אתם עושים את זה לעתים קרובות? ממש לא. אתם חושבים שיש לכם בעיית שתיה? ממש ממש לא. אם עניתם כן בשאלה שמעל - למה אתם לא מטפלים בזה?!

xenadream

New member
חח שליטה. אהבתי.

"בבוקר כמה נעים להתעורר אל העיתון": האם אתם קוראים עיתון בבוקר? יאפ. איזה עיתון אתם אוהבים? ידיעות? חח הייתם מנויים על עיתון כלשהו? כה. "איך התרחקתי מכל החלומות מהתיכון": לאלה שסיימו -מתגעגעים? רוצים לחזור? לא סיימתי >< אלה שכרגע בתיכון - אוהבים או שמתים לסיים עם זה כבר? גם וגם ואלה שעדיין לא בתיכון - מתרגשים? רוצים כבר להתחיל? P: "רוצה לישון": אוהבים לישון? כןן כמה שעות אתם ישנים בדרך כלל בלילה? 8 בלחץ הייתם רוצים לישון יותר? כן! אם עניתם כן בשאלה שמעל - אז למה אתם לא הולכים לישון יותר מוקדם?! שאלה טובה P: סובלים מהפרעות שינה כלשהן? (הליכות מתוך שינה, דיבורים מתוך שינה, התעוררויות מרובות וכו'..) נופ. ישנה כמו מתה "מוצא קפה ומביט באנשים המתחלפים": אוהבים קפה? אם כן - איזה סוג? אייסקפה. "אם הוא מתעכב בינתיים, אז אולי ארוחה ויין": כשאתם קובעים משהו - בדרך כלל אתם מגיעים בזמן, מקדימים, מאחרים? מקדימה מה המאכל האהוב עליכם? תותים! מה המאכל שאתם לא מוכנים לגעת בו? חציל? >< למרות שפעם אכלתי, בטעות. אז דג. כי זה לא מריח נחמד P: שותים יין? לע אדום או לבן? לא משנה יבש או מתוק? מתוק? "להימלט מן הקור": אוהבים קור? לא מהו המקום הכי קר שהייתם בו? חח בצפר >< אוהבים את החורף? לא!!! קיץ אוונז. "לילה ובאפלולית אני עומד שיכור": השתכרתם פעם? לא איך היה? אתם זוכרים בכלל משהו? רק תפסתי ראש.. אתם עושים את זה לעתים קרובות? בהזדמנויות. ואין הרבה כאלה. אתם חושבים שיש לכם בעיית שתיה? לע אם עניתם כן בשאלה שמעל - למה אתם לא מטפלים בזה?! ><

romens

New member
חח אני הולך על זה... ב-ה-צ-ל-ח-ה

"בבוקר כמה נעים להתעורר אל העיתון": האם אתם קוראים עיתון בבוקר? חח איך קורא עיתון בקושי זמן לישון יש לי, אני חושב שהייתי פעם מנוי לעיתון כל שהו אבל לא סגור על זה:D "איך התרחקתי מכל החלומות מהתיכון"- חח אני עוד בתיכון וזה אחלה חות המעיניין לקום בבוקר, והמבחנים, והלוח זמנים, והמורות,והבחנים, וההרצעות חסרות טאקט..P: "רוצה לישון": אוהבים לישון? אוהב לישון?! זה החלום הכי גדול שלי לישון שנת חורף ולא לקום , אני ישן בלילה חמש שעות... ובקושי מתפקד אבל אני חיי =] אמ.. אני לא יודע עם יש לי הרפעות לא ראיתי את עצמי ישן בזמן האחרון ( ז"א לא ראיתי את עצמי בעיניים ישן). "מוצא קפה ומביט באנשים המתחלפים": אוהבים קפה?- ברור זה הדרך לקום בבוקר אם לא זה אז היום לא הולך על סידרו. "אם הוא מתעכב בינתיים, אז אולי ארוחה ויין": כשאתם קובעים משהו - בדרך כלל אתם מגיעים בזמן, מקדימים, מאחרים? אמ.. זה תלוי אם אני רוצה להביא אותה באיחור האופנתי P: המאכל האהוב עלי זה הכל מהכל חוץ מסיני, סלטים שיש בהם יותר מחסה עגבניה ומלפפון, וכל מיני דברים שלא מבושלים היטב.... "להימלט מן הקור": אוהבים קור?- מת על הקור כל עוד אני מתחת לשמיכה =], המקום הכי קר שהייתי בו אני חושב זה באחד מהטיולים ב4 בבוקר היה קור איימים, "לילה ובאפלולית אני עומד שיכור": - לא אני לא סובל אלכוהול, כי אחורי זה אתה לא זוכר כלום זה כאילו שכמה שעות ירדו לך מהחיים וחבל=\ ד"א אחלה רעיון!! ח"ח נ.ב אני חדש ישן םה אז היי כולם אני רונן מרעננה מת על הדוברים, דויד ברוזה, הייתי בכמה הופעות שלהם האחרונה שהייתה בבארבי כפר סבא... היה פיצוץ!

טלטל1410

New member
גם אני ^^'

"בבוקר כמה נעים להתעורר אל העיתון": האם אתם קוראים עיתון בבוקר? לא, אין זמן. איזה עיתון אתם אוהבים? את העיתון של האזור (הגפן) והעיתון שאני מנויה עליו (מעריב לנוער). הייתם מנויים על עיתון כלשהו? מעריב לנוער ^^' "איך התרחקתי מכל החלומות מהתיכון": לאלה שסיימו -מתגעגעים? רוצים לחזור? - אלה שכרגע בתיכון - אוהבים או שמתים לסיים עם זה כבר? - ואלה שעדיין לא בתיכון - מתרגשים? רוצים כבר להתחיל? לא, טוב לי בכיתה ח'. "רוצה לישון": אוהבים לישון? הו, כן. כמה שעות אתם ישנים בדרך כלל בלילה? 6-8 הייתם רוצים לישון יותר? כן. אם עניתם כן בשאלה שמעל - אז למה אתם לא הולכים לישון יותר מוקדם?! נו, מחשב, לא מסתכלים על השעון וזה. סובלים מהפרעות שינה כלשהן? (הליכות מתוך שינה, דיבורים מתוך שינה, התעוררויות מרובות וכו'..) לא. היחידי שהולך באמצע הלילה בחדר שלי, זה החתול. "מוצא קפה ומביט באנשים המתחלפים": אוהבים קפה? אם כן - איזה סוג? נס קפה, מתוק מתוק. "אם הוא מתעכב בינתיים, אז אולי ארוחה ויין": כשאתם קובעים משהו - בדרך כלל אתם מגיעים בזמן, מקדימים, מאחרים? לרוב מקדימה ב2 דק'. מה המאכל האהוב עליכם? מרק. P: מה המאכל שאתם לא מוכנים לגעת בו? חציל. אבוקדו. שותים יין? לא אדום או לבן? - יבש או מתוק? - "להימלט מן הקור": אוהבים קור? כן. מהו המקום הכי קר שהייתם בו? חרמון? O0' אוהבים את החורף? כן, כשאני בבית. "לילה ובאפלולית אני עומד שיכור": השתכרתם פעם? לא. איך היה? אתם זוכרים בכלל משהו? - אתם עושים את זה לעתים קרובות? - אתם חושבים שיש לכם בעיית שתיה? - אם עניתם כן בשאלה שמעל - למה אתם לא מטפלים בזה?! - תודה, תודה, היה נחמד. טל. :)

למעלה