דנה בסילבר 9.12.07- דיווח

giladgg

New member
../images/Emo221.gifדנה בסילבר 9.12.07- דיווח../images/Emo221.gif

שלום חברים יקרים, אתמול התקיימה הופעה מגניבולה של דנה בסילבר. היא עלתה בלבוש שחור ומבריק (ראה תמונה), אוברול דמוי עור.. (נראה לי שרובנו כבר מכירים אותו..) והחלה בהמנון שלה: "ניצחתי". מיד אחר-כך היא ברכה ב"לילה טוב הומואים ולסביות" ושרה את "לאב בוי". השירים שבאו לאחר מכן הם: "סקס אחר" ו"תפילה". בשיר שאחרי היא העלתה אותי וקוקסנילית יפה במיוחד, ליה, לשיר איתה את "דיוה" והיה סווווף!!! ו"לפני שאני מחזירה אתכם לD.J- 'סרט הודי' " בגרסה שלה בלבד. לפני שירדה היא ברכה בחג שמח, ובקשה שאוח'ות יימענו ממכות, כי היו מכות בקהל בדקות האחרונות להופעה שלה... דנה היתה חמודה מתמיד, והיתה תחושה מאוד נעימה שהיא הכי בגובה העיניים שאפשר. המקום לא הכי סימפטי להופעה של זמרת בסדר גודל כמו דנה, אבל האגודה זמינה אותה, והיא נענתה לקהילה שלה. זה מדהים לראות שבן-אדם כל-כך מצליח לא שוכח מאיפה הוא בא... וזה אחד הדברים שאני הכי אוהב אצל דנה (מיני רבים..) אז זהו.. תמונות יועלו בע"ה בהמשך .. המשך חג שמח, גלעד.

m o r a m i r

New member
ווואאיייי איזה מדהימה היא....

אבל למה היא חייבת להרוס כל הזמן עם הבגדים המזעזעים שהיא לובשת.....לא מספיק הם מזעזעים היא גם עושה חריש על כל בגד דנה חומד מה ניהיה????????????

שני23889

New member
מקום לא הכי סימפטי זה בלשון המעטה...

בואי נודה כולנו!!!!המקום פשוט מזעזע,מחריד מבחיל,ומה לא!!!ואני בטוחה שאם זאת לא הייתה מסיבה של האגודה או מה שזה לא יהיה,דנה בחיים לא הייתה שוקלת אפילו להופיע שם!

DxJx GADRIEL

New member
וואו

בסרט הודי היא באה אלינו כי עמדנו בצד של הבמה ואמרה שנבוא לרקוד גם היה הכי נדיר בארץ לרקוד איתה על הבמה!!

../images/Emo221.gif הופעה מדהימה היתה

היה שם מישהו בשחור באמת שחטף מכות חחחח אבל לא שמעתי שהיא דיברה על זה
מתי תמונות?

R o T e M18

New member
התמונה לא עלתה.. חחחחחחח

ניסיתי לעלות דרך הפלא פון.. טוב לא משנה אני יעביר למחשב ויעלה לכם!

למעלה