הודעות/פירסומים/ועוד....

מיקה 59

New member
הזמנה לסדנת חשיפה ללא תשלום

שלום וברכה ראשית אני חדשה בפורום מאוד דיסלקטית קבלו זות באהבה. הצתרפתי לפורום מעגלים כדי לחשוף בעזרתכם את הסדנאות שלי ... מיקה - סדנא חוויתית - על הסדנה הסדנה משלבת שלושה תחומים שונים – מעגל הקשבה, תיאטרון וקלפי קס"ם, הנבנים יחד לכלי אחד ייחודי מאוד. מעגל ההקשבה הוא מרחב בטוח, מקום לשיתוף והעלאת כל נושא שרלוונטי בחיינו. שילוב קלפי קס"ם בסדנה מעודדת יצירתיות ופותחת אותנו לתובנות חדשות. הסדנה מותאמת לכול סוג והרכב של קבוצה. לצרכיה ומטרותיה של הקבוצה, ובתאום עם המזמין. קהל היעד והמטרות: לגיבוש קבוצה, לזיהוי קונפליקטים ודילמות, מיקוד, הארת מקומות לא ברורים, גישור בין דעות שונות – כל אלה (ועוד רבים אחרים) הם תחומים בהם ניתן לגעת ולעבוד בסדנה. הסדנה היא כלי מצוין למנהלים, רכזים ומדריכים להכרות עם הצוות שלהם. היא מאפשרת להם להכיר בצורה שונה את הצוות ולהצעיד אותו קדימה. בנוסף, היא מצוינת לעבודת צוותי היגויי וקבלת החלטות. הסדנה מתאימה כמפגש חוויתי המעניק למשתתף חוויה בעלת ערך אישי. היא יכולה להיות חד פעמית או סדרת מפגשים. לפני כל סדנא ישנה שיחה מקדימה עם המזמין, לאיסוף מידע על הקבוצה אופייה ותיאום ציפיות. מכיוון שמדובר בסדנה תהליכית, היא מאפשרת התייחסות גם לצרכים שעולים במהלכה ומצריכים התייחסות נקודתית. ניתן להתייחס במסגרת הסדנה לחגים ואירועים שונים ימי הולדת ועוד. הסדנה היא חוויה מהנה ולא מכבידה! מיקה בוגרת לימודי תיאטרון קהילתי ודרמה חינוכית במכללת 'תל-חי', בימאית ומנחה בכירה לקבוצות תיאטרון, מנחה מעגלי הקשבה,ובעלת הסמכה לשימוש בקלפי קס"ם (קלפי סיפור מאוירים).נייד:0504844941 דוא"ל [email protected] www.nicag.com

מיקה 59

New member
הזמנה- פרטים -מיקה

שלום וברכה ברצוני להזמין אותך ו/או אדם אחר שתיבחרי, להשתתף ללא תשלום באחת מסדנאות החשיפה שלי. ראשית, כחוויה אישית ובנוסף, לגלות ולהבין את הפוטנציאל של הסדנה. הסדנה יכולה להוות חוויה לצוות ביום גיבוש, או דרך יותר מעמיקה לגעת בנושאים שונים, הרלוונטיים לצוות ו/או להרכב אחר שנוצר כמו מעגלי נשים שונים. *קיימת גם אפשרות להזמין אותי לסדנת חשיפה ללא תשלום אליכם לקבוצה של בעלי תפקידים . תודה על שיתוף הפעולה אשמח להמשך הקשר. שבוע טוב, מיקה גליקסמן 050-844941

שוש1234

New member
הזמנה לשוק יד שניה

בשבת הקרובה יתקיים כמנהגנו שוק קח-תן והפעם, מהדורת חורף מיוחדת- האירוע יחל בשעה 17:00 עם הקרנת סרטים החל מהשעה 18:00 SlowMoshe, רח' המחוגה 4, פלורנטין. נשמח לראות אתכם שם.

../images/Emo221.gifהודעות/פירסומים/ועוד....

בשירשור זה ניתן לשרשר כל מה שלא קשור לנושא הפורום.

danyjip

New member
ג'יפתרון ליום האישה

פעילות יחודית בגלבוע ,ליום האישה.

מקוםבלב

New member
קבוצות תמיכה לנשים לאחר אובדן הריון

שלום לכן, קפצתי לביקור והחלטתי שגם פה אני רוצה להציג את הקבוצות שלי. שמי גל ואני מטפלת הוליסטית. בעקבות אובדן הריון שלי לפני כשנה הייתי במצב נפשי קשה . לאחר שהתאוששתי ההחלטתי לפתוח קבוצות תמיכה כדי שנשים לא תהיינה לבד בחוויה הנוראית הזו. הקבוצה הבאה נפתחת ב11/3 . אני מזמינה אתכן להיכנס לאתר שלי:www.galkoren.co.il/ ולסיום, אם מישהי מכירה משהי שעברה אובדן וזקוקה לאוזן קשבת שתעביר לה את האתר כדי שתוכל ליצור קשר. תודה.

למעלה