הישרדות הישראלי - פרק 5

יווו..אני מה זה בשוק..זה בקשר לנועם

אתם לא מאמינים מה קרה עם נועם בפרק הבא יש אפילו תמונות מהישרדות אתם חייבים לראות... חחחחח.... איזה קטע....

neta333

New member
הקישור לא עובד אצלי..

את יכולה להסביר מה קורה שם?

Fairywitch

New member
האמת שנראה לי שזה ספאם...../images/Emo4.gif

כי ראיתי את זה בעוד פורומים. אם אני טועה- מתנצלת מראש.

omer719

New member
../images/Emo221.gifהישרדות הישראלי - פרק 5

שרשרו לכאן:p

omer719

New member
זה אחד הטוויסטים המטומטמים-_-

יופי , הם ניצחו במשימת פרס , אז הם מקבלים מלא פרסים וגם לבחור חבר שבט? אם כבר עירבוב אז שיהיה שווה. זה יהיה ממש לא פייר , וג'יבארו יתחילו להפסיד בטירוף .. נראה איך יגמר ..

Fairywitch

New member
פרק מעצבן../images/Emo122.gif

א. בועת "מה קרה לנועם" התנפצה, והשאירה בעיקר תחושה של "זה הכל?! זה מה שקרה לנועם?" הפקה מפגרת עם פרומו יומרני ומטומטם
ב. עוד פעם ליה עם היציאות הפרימיטיביות המטופשוץ שלה... "נועם עושה מה שגבר ראוי לעשות". צאי מזה כבר, קיבינימט
באיזו מאה היא חיה? מאיזה שבט נידח היא הגיעה? היא מחרפנת אותי
שמישהו ינער אותה
ג. ויקה, ויקה, ויקה. נעמה צודקת ב-100%. בארבי מטופשת שמתעקשת סתם. נעמה אמרה הכל, אין לי מה להוסיף. אני מקווה שהיא או דן יעופו, וכמה שיותר מהר יותר טוב.

Fairywitch

New member
*מטופשות... וכמה הם מורחים את הפרק!!!

שעה משימת חסינות! "אז חתרנו, וזזנו, ולקחנו משוט, וחתרנו, והמשכנו לשוט, והסירה שטה, וחתרנו, והגענו לנקודה הראשונה, וחתרנו, והגענו לנקודה השנייה, ושחררנו את זאתי, וחתרנו, והשירה שטה והמשכנו לחתור, וחתרנו במרץ, וחתרנו..." יאללללללללללללללללללללללה כבר!!!!!!!!!!! מזל שראיתי הקלטה- הרצתי קדימה...

inbalinbal1

New member
וגיא באיזה שלב אמר

"פתחנו פער ופור" זה בערך להגיד "אני רוצה לשחק כדורגל באירופה, או בספרד"

n o g a m o o n

New member
מסכימה עם כל מילה ../images/Emo45.gif

אין דינמיות, הכל זוחל. מסבירים כל צעד, הם במים הם יוצאים מהמים, כמה זמן הייתם במים די !!!!!!!!!!! ליה צריכה לחזור למערה ממנה יצאה. לא מאמינה שיש עדיין אנשים צעירים שחושבים כך. וכן גם אני מקליטה, אז כשמריצים קדימה זה כמעט בסדר

n o g a m o o n

New member
אני אתן לך קישור לאתר של הסידרה

שם אפשר לראות את כל הפרק מהתחלה. עם אפשרות דלוגים מתי שבא לך. תפסתי הבוקר איזה וירוס ואני על הפנים. מצטערת שלא מפרטת.

neta333

New member
היה מפתיע מאוד לדעתי

הייתי בטוחה שיהיה ערבוב ורק נועם יצא בקבוצה האחרת למה שהוא היה.. לא חשוב.. זה אותן התוצאות! הלוואי שהוא יישאר אבל לא נראה לי שזה ייקרה. חבל!! אני אוהבת את סבאנה.. בשר לזה שהפרק נורא נורא ארוך-גם אני חושבת ככה אבל ערוץ 10 מקבל המון רייטינג בזמן השידור של הישרדות,אז שווה להם לשים הרבה פעמים הישרדות,ולהרבה זמן. ליה ממש ממש ממש ממש שוביניסטית ופרימיטיבית.. חוץ מאת ליה וורה,סבאנה הכי טוביים! ויקה כל כך מעצבנת אותי... הלוואי שהיא תעוף ואז האגו של דן ייקטן קצת.. הגיע הזמן! השבט בחר לו מישהו להיות תלוי עליו.. דן... למה הבנות לא עושות כלום? גם ככה דן לא ממש חזק.. אם כבר-שאלכס יהיה המנהיג שלהם ולא דן! הלוואי שיעיפו את דן או ויקה ושנועם יישאר עם סבאנה למרות שהדבר השני לא ייקרה!

noam666

New member
זה בכלל לא היה מפתיע

אבל בכל מקרה אני שמחה שיש הישרדות ישראלית וצריך לזכור שזאת עונה ראשונה ובע"ה אם ימשיכו לעוד עונות זה ישתפר עוד יותר. וד"א ראיתם באתגר הפרס אז שטשטשו בכל מיני מקומות? כנראה בגלל שהצלמים בצד השני נקלטו במצלמהXD

omer719

New member
ויקה חייבת לעוף , גם חלשה וגם סתומה.

אז מה אם זה גם המשחק שלך? את חייבת להבין שאת חלשה , ואת הורסת לשבט שלך , אין יותר מידי ברירות , אז תשבי בשקט עד המיזוג ואז כבר לא תיהיה לך ברירה אלא להשתתף בהכול.

למעלה