הי ערב טוב

יהלום37

New member
../images/Emo221.gif הי ערב טוב ../images/Emo221.gif

אני רוצה לשאול בבקשה על יעודי בחיים לאן לפנות עכשיו אני בפרשת דרכים לא עובדת(פיטורים) ומאוד עצובה בשל כך תמיד עזרתי לכולם למצוא עבודות, לתווך בין אנשים ללא כל תמורה מאהבה גדולה ועכשיו כשאני צריכה עזרה , אין מושיע
סיגלית6.5.68 תודה

יקירה,

את אכן מרבה לתת לסובבייך..ולהציע מזור לדאב... ואנשים ..הם יצורים אנוכיים ביסודם... ואני ממש מבינה את כאבך...האמיני לי שיש איזון..ויש סדר אך עלייך גם ללמוד לבקש..ולשאול, אנשים וגם את רגילים לראות בך דמות של כוח ותומכת ולא של נזקקת..(זה הצד השני של המטבע.. :) ) אההם...תראי בכך שיעור עבורך (ללמוד לקבל את החולשה שבך ולתת לעצמך להעזר...) וגם.. תפני לעזרה ממעל..את אישה מאמינה ושומעים לבקשתוייך והן נרשמות... יעודך..זה קצת גדול על פורום לתקשור אבל כן הכוונה..משהו של יוזמה בתחום האירועים..ושרות לקוחות..משהו שפינטזט עליו מזמן ולא רצית לעזוב עבודה מסודרת ולסכן דברים..כעת נראה שאין לך מה להפסיד... מצלצל מוכר? אם כן אז שיהיה בהצלחה...!

יהלום37

New member
קלעת בול!../images/Emo189.gif

בקשר למה שכתבת, מתאים לי להיות עצמאית? תודה לך מקרב לב

תצטרכי ללמוד את היתרונות והחסרונות

בעניין..אבל כן לאחר השינוי ותקופת ההסבה את תצליחי במעשייך..כפי שהעין השלישית ציין

העין3

New member
סיגלית השם שבחרת(יהלום) הוא לא מיקרי...

תתחילי להקשיב לקולות שבתוך הנפש שלך. הפיטורים באו לך ממש בזמן (שינוי ומיד). תתחילי לעשות משהו שהוא רק שלך ללא בוסים כי את לא בנויה למרות. אל תפחדי גם הכסף וגם האהבה בדרך. כל חייך הקדשת לייקום ועכשיו תקבלי בחזרה... סבלנות.

למעלה