../images/Emo221.gif הפי אנד ../images/Emo221.gif
מאת: תום טרגר ושירי ברייט שביתת התסריטאים בארצות הברית בעיצומה, ואנחנו נשארנו עם שידורים חוזרים ובעיקר עם המון תהיות * מה יעלה בגורלם של ג'ק, קייט וסוייר? אילו כוחות על יספוג פיטר? ומתי סקופילד יימלט מסונה? * למזלכם (או לצערכם), הפקדנו את הסדרות האהובות בידי מיטב תסריטאי הבית של מעריב לנוער * והנה הסוף שלהם
"אבודים"
ג'ק יושב על שפת הים, מתבודד, לפתע קייט מגיעה, קופצת בהתלהבות קייט: ג'ק, אתה לא תאמין מה מצאתי! ג'ק: קייט! שקט, את מפריעה לי להתבודד ולהיראות עמוק! קייט: אבל ג'ק, קרה משהו נפלא! מצאתי מכונת זמן על החוף! ג'ק: מה? איך היא הגיעה לשם? קייט: לא יודעת, בטח עוד אחד מהדברים המסתוריים שקורים על האי שלנו כל הזמן ואף פעם לא מתפתחים לשום דבר! ג'ק: הובילי אותי אליה! (הם רצים ביערות בעוד המצלמה עוקבת אחריהם עד לחוף הים בצד השני, בו מתגלה לפניהם מכונת זמן גדולה ונוצצת). קייט: נכון שהיא מדהימה? ג'ק: אז לאיזו תקופה נחזור, ימי הרומאים? תקופת הרנסאנס? משהו דבילי אחר? (לפתע הרלי נכנס). הוגו: למה שפשוט לא נחזור לזמן שלפני שעלינו למטוס הארור ההוא?! ג'ק: הרלי, סתום ת'פה! קייט: בוא נחזור ללפני עשר שניות! ג'ק: סבבה! הרלי: (מסנן לעצמו) הסדרה הזאת מה זה הידרדרה מאז העונה השלישית... (ג'ק וקייט נכנסים אל מכונת הזמן). קייט: אני רק מקווה ששום דבר בעל השלכות נוראיות לא יקרה בגלל מה שאנחנו עושים עכשיו! הרלי: בטח שכן! אתם יכולים להרוס את היקום! ג'ק: סתום ת'פה כבר! איך כל כך הרבה מתו על האי הזה חוץ מהשמן הזה?! לפחות ככה היה מה לאכול. (המכונה מתחילה להבהב ולקרוא בקול מכני, היא יוצרת קרע ביקום ונעלמת, אחרי כמה שניות היא חוזרת לאותו מקום, ג'ק וקייט יוצאים החוצה רק כדי לגלות את האי שלהם מלא בדינוזאורים שיורים קרניי לייזר מהעיניים שלהם). ג'ק: אוי ואבוי! הרסנו את היקום בגלל הרצון האגואיסטי שלנו לחזור בזמן! קייט: כן! אני רק מקווה שלא יתרחש עכשיו מוות לא צפוי... (ג'ק נמחץ באכזריות על ידי אחד הדינוזאורים). קייט: נו טוב, לפחות עדיין יש לי את סוייר להתמזמז איתו...
"הלוחשת לרוחות"
מלינדה דופקת בדלת של בית בפרברים בעל ואשה: כן? מלינדה: גברתי, יש לי מסר עבורך מבעלך המת... אשה: מה?! אבל בעלי לא מת. מלינדה: אה לא? אשה: לא. (שלושתם בוהים אחד בשני במבוכה, לפתע מלינדה דופקת את ראשו של הבעל במשקוף כמה פעמים עד שהוא מת). מלינדה: הנה, עכשיו יש לי מסר מבעלך המת. אשה: מה? את נורמלית? מה עשית? מלינדה: (בעודה מעסה את ראשה) שקט! את מפריעה לי להתרכז בניתוב הרוחות ולצופים בבית לבהות בחזה שלי! אני מקבלת מסר מפרנק... אשה: ביל... מלינדה: שקט!... פרנק מוסר לך שהוא מתגעגע אלייך ואוהב אותך... אשה: זהו? זה מאוד כללי... (שתיהן בוהות אחת בשנייה במבוכה, לפתע מלינדה דופקת את ראשה של האשה במשקוף והורגת גם אותה) אשה: (שעכשיו היא רוח) מה את עושה?! למה?! מלינדה: רואה? אני כן מדברת עם רוחות! חה! אשה: יופי, לך, מה עכשיו יקרה לי? גן עדן? מלינדה: לא... את די צריכה להתלוות איתי לכל מקום... (כעת הן שתיהן בסופר, הרוח של האשה בוהה בשעמום במלינדה בעודה בוחרת מצרכים). אשה: אני לא מאמינה שקיבלתם עונה שנייה... מלינדה: עם עוד קצת מחשוף שלי, תהיה גם עונה עשירית.
"גיבורים"
פיטר וקלייר מקיימים שיחה על גג של בניין בעוד העיר עולה בלהבות פיטר: איך דבר כזה יכל לקרות? איך? קלייר: כי לא עקבתם אחרי ההוראות של הירו מהעתיד, שהוא בעצם הירו מהעבר שהיה בעתיד אבל הגיע להווה בשביל העתיד, עתיד הווה, הווה עתיד! פיטר: הא? קלייר: "תציל את הלחמנייה תציל את העולם!". פיטר: אה, הייתי בטוח שזה "תציל את המזגן, תציל את העולם". קלייר: מה מזגן? זה לא הגיוני? פיטר: אה ולחמנייה זה יותר טוב? קלייר: טוב, לא משנה, בוא נחזור לטון הדרמטי (מוזיקת פסנתר עצובה עולה ברקע) העולם נהרס והכל באשמתנו! פיטר: די, קלייר, אל תאשימי את עצמך, לא יכולנו לדעת שסיילר יחזור בפעם החמישית מהמתים עם קריסטל מיוחד בצורת שפן שהורס כל דבר בדרכו! (לפתע הירו נאקמורה צץ משום מקום, הוא לבוש סומבררו ומחזיק קסטנייטות). קלייר: הירו, איפה היית? הירו: (פורש את אגרופיו וצועק בהתלהבות): מקסיקוווווווו!!!! פיטר: למה אתה תמיד צועק כל דבר? קלייר: יש לך דרך לעצור את סיילר? הירו: לצערי... לא... פיטר: למה שפשוט לא נחזור איתך בזמן ללפני שזה קרה וזהו? הוגו: זה בדיוק מה שאני אמרתי! קלייר: סתום ת'פה, הוגו! הירו: כן, האמת שזה באמת רעיון לא רע... (הוא עוצם את עיניו ומתחיל להתאמץ בכל הכוח עד שלחייו מתחילות לרעוד ורגליו מתחילות לרקוד סמבה, ופתאום פוף! הם שנה אחורה בזמן) פיטר: הירו, עשית את זה! הצלת אותנו! קלייר: הוראיי! פיטר: אוי לא! קלייר: מה קרה, פיטר? אתה מתחיל לקלוט כוחות של מישהו! פיטר: כן! כוחות של מגה לוזר שאף אחד לא אוהב! אני לא יכול לסבול את זה יותר!!! (פיטר רץ וקופץ מהבניין אל מותו) קלייר: פיטר!!! הירו: מעניין של מי היו הכוחות שהוא קלט... (לפתע הוגו נכנס, בעודו אוכל חטיף). הוגו: היי, חבר'ה... פספסתי משהו?
מאת: תום טרגר ושירי ברייט שביתת התסריטאים בארצות הברית בעיצומה, ואנחנו נשארנו עם שידורים חוזרים ובעיקר עם המון תהיות * מה יעלה בגורלם של ג'ק, קייט וסוייר? אילו כוחות על יספוג פיטר? ומתי סקופילד יימלט מסונה? * למזלכם (או לצערכם), הפקדנו את הסדרות האהובות בידי מיטב תסריטאי הבית של מעריב לנוער * והנה הסוף שלהם