הפרק השבועי:קייל XY

adi love noa

New member
../images/Emo221.gifהפרק השבועי:קייל XY../images/Emo221.gif

שם הפרק:השקרים שקושרים תקציר:המשטרה מוצאת שלד ליד המקום שבו קייל נראה לראשונה. השקרים בבית משפחת טרגר מבלבלים את קייל,אך בסוף הוא מבין שיש שקרים ראויים ויש אחרים שראויים פחות פתחתי מוקדם את השרשור כי לאבא שלי יש יומהולדת ואנחנו חוגגים לו
כמו-כן זה השרשור האחרון שלי לסדרה הזו כי אחל מהשבוע הבא אני לא אוכל לפחות יותר שרשורים
כי אני לא יהיה בבית אלא רק בסופי שבוע אז... תהנו מהפרק
אני כבר אמצע דרך לראות אותו אחר-כך
הוא כזה מותק

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifאה תודה, ראיתי../images/Emo3.gif

מזל טוב לאבא שלךD: אה ואממ אפשר אולי לפתוח את השרשור במקומך?

adi love noa

New member
כמובן שאפשר...

בתנאי כמובן שתתמידי בזה ותקחי את זה ברצינות רבה. לפתוח שרשור זה לא דבר קל

4hilla4

New member
ראתי רק את הסוף! וגם אותו לא הבנתי...

לא הבנתי מה זה הסמל הזה אם מישהו מוכן להסביר..!! ראיתי רק את הסוף כ היה טעם האהבה ואת מספרים כבר ראיתי.. קיצר, ראיתי מהקטע שנתנו לו את החדר החדש שלו, ואני נשבעת התחלתי לבכות.. זה היה כל כך מרגש! אני חולה(!!) על אמא של קייל! ועל קייל כמובן
!!!

always be me mc

New member
גם אני הצלחתי לראות רק את הסוף, גם אני

לא הבנתי את הקטע עם הסמל(באמת שלא) וגם אני חולה על קייל
ועל אמא שלו!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהבלש הזה שמצא את קייל

(שאני לא זוכרת איך קוראים לו) מצא ביער שלד ולידו היה כרטיס עם הסמל הזה והם משערים שהוא שייך או לנרצח או לרוצח. ניקול הביאה לקייל תמונה של הכרטיס ושאלה אותו אם הוא מזהה אותו והוא אמר שלא. ואז, כמו שראיתן, היא חיברה את כל הציורים שלו ויצא הסמל הזה.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifכבר כמה זמן

אני חושדת שקייל הוא סוג של גילגול נשמה. בפרק הזה קיבלתי את כל ההוכחות שאני צריכה. האדם שעוקב אחרי קייל הרג אותו, קייל הפך ל.. מה שהוא עכשיו ובגלל זה הוא עוקב אחריו. היה ממש חמוד שהביאו לו אמבטיה משלו עם שמיכה וכרית

למעלה