זה לא ממש נכון...
גם ביצי חופש גורמות הרבה נזק, מה גם שטבעונות בריאה היא בריאה יותר מלאכול ביצים וחלב אם התפריט שלך מגוון מספיק, כי גם בלי קשר לסבל של החיות, יש הרבה דברים לא בריאים בזה (גם אם יש בזה דברים שהם כן בריאים). לא רק מה שאורגני הוא טבעוני, זה לא בהכרח יקר יותר... גם בתעשיית החלב פרות נפגעות הרבה. השאלה היא פשוט כמה התזונה שלך מבוססת על ביצים וחלב, אם תפסיקי עם ביצים וחלב כשזה עיקר התפריט שלך, מן הסתם לא תהיי בריאה כי לא תאכלי כמעט כלום. בגלל זה קשה יותר להפסיק עם זה, צריך קודם שיהיה תפריט מגוון יותר... אני יכולה להגיד לך שהייתי אוכלת המון ביצים פעם, והיה לי קשה להפסיק עם זה כי הייתי צריכה לוותר בערך על חצי ממה שאני אוהבת לאכול, אבל בסופו של דבר הצלחתי, ואני מקווה בעתיד לעשות אותו הדבר עם החלב. בכל אופן זה לא דיון לכאן, זה יותר מתאים לפורום צמחונות וטבעונות, ואם זה מעניין אותך אז תשאלי שם ותקבלי תשובות הרבה יותר משכנעות משלי. הטיעונים של "פרה צריכה שיחלבו אותה" ו"תרנוגלת במילא מטילה ביצים" הם ממש לא נכונים נכון לתעשייה של היום, גם לא בביצי חופש, יש הרבה מה לענות על זה, אם זה מעניין אותך אז תשאלי בפורום צמחונות וטבעונות, או שתקראי באתר של אנונימוס שאני מניחה שבתור צמחונית את מכירה. יש הרבה מה לומר על זה אבל אני לא רוצה להיכנס לזה כאן כי זה לא המקום וכי אני לא בטוחה אם זה בכלל מעניין...