השיר השבועי!!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo221.gifהשיר השבועי!!../images/Emo221.gif

הערות העורכת: גל משום מה לא פתחה את הראש בראש, ככה שתאלצו לסבול את גחמותי עוד-קצת
לשיר של השבוע יש ניתוח ~מעולה~ שענבר כתבה ונמצא במאמרים, כ-ו-ל-ם ללכת לקרוא אותו!
והקורבן:
live to tell the tale
קישור לליריקה: http://www.nightwish.com/en/band/lyrics?id=66 והשאלות!
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
8. תנו ציון לשיר.
9. מה הייתם משנים בשיר?
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?
שבוע נהדרי-הארי לכולם! :) אני אוהבת אתכם.

lacrimosa girl

New member
:)

דיברתי עם המורה שלי לאנגלית עכשיו על השיר ההוא שכתבתי והיא כולה "את כתבת את זה??באמת??בעצמך??" וזה עשה לי הרגשה ממש ממש טובה :)
ואז [הכנסתי שם רפרנס לתומאס
] היא ביקשה שאני אתן לה כמה שירים שהוא כתב כדי להתרשם:)
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
הכל. שיר ממש ממש טוב. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? הכל, בעיקר השורות האלו: Dark chambers of my mind Locked around the neck of my love None of you understand And it doesn't matter To a broken marionette like me זה כל כך עצוב
תומאס שלי
וגם כמובן הערות המחבר- Oh how I hate mykind Have it all Yet wish to die Not mykind but the kind as you are Saints in Cain's mask I love you I just did. זה כל כך חזק ועצוב ונכון. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
מה שענבר כתבה בניתוח. :) הגישה של תומאס כלפי העולם ועצמו והחיים בכלל... 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
טעון שיפור, אחרי הכל זה וואנס, אבל זה מתעלה על עצמו פה ושם. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
הם כולם בסדר, תומאס מפקשש פה ושם אבל בכללי מעולה. 6. למי הייתם מקדישים את השיר?
לתומאס, לענבר ולעצמי.
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
לא רוצה קליפ לשיר הזה!
זה יהרוס אותו כל כך ;; 8. תנו ציון לשיר.
10 :) 9. מה הייתם משנים בשיר?
את הפתיחה. זה נשמע כאילו לחצו על REC 3 שניות מאוחר מדי
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?

lacrimosa girl

New member
אין ספק שנדרשת השוואה

בין הבונוסים של וואנס ושל אושנבורן למשל. תשווי בין נייטקווסט לLTTTT...הקול של טאריה מדהים ממש בNQ ובLTTTT לא משהו. וזה חוזר על עצמו בכל וואנס. :)

עונה:)

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?את הליריקה 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? An errant soul, homeless and foul All gone but the will to Live to tell the tale 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?נמנמ..לא התעמקתי בשיר יותר מדי
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?נחמד 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?טובים:) 6. למי הייתם מקדישים את השיר?לא יודעת
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?אין לי מושג
8. תנו ציון לשיר.8 9. מה הייתם משנים בשיר?לא יודעת 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?לא משנה לי:]

blacknwhite

New member
המון תודה מותק../images/Emo23.gif

איזה כיף שאת מקדישה לי את השיר
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את המילים. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? oh, how I hate mykind have it all yet wish to die חפרתי על זה מספיק... 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? מה שכתבתי^^ 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? טוב:) 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? טובים:) 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לתומאס... ולעצמי?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? וואו... לא יודעת:O 8. תנו ציון לשיר. 10 על המילים (כי אני פשוט נורא אוהבת אותן) וסביבות ה-7 על השיר עצמו... 9. מה הייתם משנים בשיר? לא יודעת 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לאכפתלי, את בוחרת נפלא

lacrimosa girl

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

יש סוג-של-סדר, ועד עכשיו מכל אלבום היו 3 שירים...אז אני פתוחה לגמרי להצעות [זה לא יהיה וואנס או AFF בכ"מ
]

LadySilkworm

New member
אחד האהובים עליי..

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את הבתים 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אני לא יודעת.. קל להתחבר עם הפזמון 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אגדה כזאת.. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מקסים! 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? טובים כרגיל P: 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי כי אני אוהבת אותו[?] 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? i have no idea 8. תנו ציון לשיר: 9 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום :) 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אממ.. אני לא זוכרת אם היה או לא- nightquest :)

lacrimosa girl

New member
היה../images/Emo3.gif

לא נורא, אני אעלה השבוע אני מקווה ניתוח שלו ואז כולם יוכלו להשתפך על השיר הנהדרי הזה :)

lacrimosa girl

New member
אושנבורן בהחלט כנראה יהיה הבא :)

או סנטורי צ'יילד :) אני מספיילרת אז נעבור לפרטי
אבל באמת לא תהיה לי התנגדות לקבל בקשות כי זה לגמרי נתון לגחמותי וזה מתחיל לעצבן אותי

en li shem 7

New member
ההתחלה נורא מוזרה..אני אוהבת את זהP:

מה אתם הכי אוהבים בשיר?את ההתחלה, היא מיוחדת~מוזרה כזה ואת הדקה ה3:00 והלאה
מה מהליריקה הכי נוגע בכם? A single grain can tip the scale ו..My childhood kingdom gone in time The islands filling my mind with blue
מה המשמעות של השיר עבורכם?שום דבר
.
מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?רגיל לגמרי. אני אוהבת איך שהוא משתלב עם הגיטרות ושהיא אומרת..All the joy unforgiven by this task
מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?אחלה גיטרה, וגיטרה בס..קלידים..נחמד
למי הייתם מקדישים את השיר?לאפחד?
אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?לא אוהבת קליפים
תנו ציון לשיר.9
מה הייתם משנים בשיר?אממ...קטע אופרה עם הגיטרות, זה היה יכול להיות חזק
איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Creek marys blood. אני כלכך אוהבת את וואנס[:.

lacrimosa girl

New member
האמת, די התאהבתי בCMB לאחרונה:)

אני תמיד מעבירה לפני שג'ון משמו מתחיל לזמזם וזה מעיק, אבל יש קטע מעבר מקסים ממש :)

Brombit

New member
Creek mary's blood ../images/Emo99.gif ../images/Emo115.gif

אבל אם הוא יהיה כולם יגידו כל הזמן שהם שונאים אותו

Super Alonit

New member
נהדרי../images/Emo9.gif

(איזו מילה קסומה
) אענה מאוחר יותר, בא לי על ארוחה לילית עכשיו.

Super Alonit

New member
נהההה...../images/Emo3.gif

אני רגילה להוסיף י' לכל דבר, זה עקום וחמוד כזה.
אבל אם את מתעקשת, פעם הבאה שאני משתמשת במילה אני אתן לך קרדיט.

danduuu

New member
לא מכירה את השיר הזה עדיין ../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif../images/Emo10.gif

למעלה