התפקדות נובמבר!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
../images/Emo221.gifהתפקדות נובמבר!../images/Emo221.gif

חודש חדש, התפקדות חדשה! אבל לפני זה - קצת סטטיטיקות:
בחודש אוקטובר כתבו בפורום 22 גולשים!
שלושת הגולשים הפעילים ביותר בחודש אוקטובר: 1. RTur 2. שלי פאר 3. הציורים של יובל וכמעט נכנסה לרשימה אבל לא.. nuna19
חמשת הפורום המועדפים על חברי הפורום בחודש אוקטובר: עברי לידר לירז צ'רכי איגי וקסמן גלעד שגב איה כורם ועכשיו - התפקדות! שם: גיל: מקום מגורים: פורומים נוספים שכותבים/קוראים בהם: איך עבר חודש אוקטובר: משהו שאתם מחכים לו בחודש נובמבר:

RTur

New member
1:

שם: ארתור גיל: עוד 19 ימים - 18! מקום מגורים: באר שבע פורומים נוספים שכותבים/קוראים בהם: לירז צ'רכי, איגי וקסמן, מיקה קרני, בטי, מירי מסיקה, האלופה, טלנובלה בע"מ, הדורבנים, הקומונה של קרן אבראשי, קרן פלס. איך עבר חודש אוקטובר: בסדר.. יכל להיות יותר טוב משהו שאתם מחכים לו בחודש נובמבר: יומולדת

nuna19

New member
2

שם:נועה גיל:19.2 מקום מגורים:רחובות פורומים נוספים שכותבים/קוראים בהם:הדורבנים,נימרוד שיקלר,לירז צ'רכי איך עבר חודש אוקטובר:בע! פסיכו'... משהו שאתם מחכים לו בחודש נובמבר:שייגמר...

3

שם: צאלה לה לה לה לה גיל:15 (כיתה י') מקום מגורים:זכרון יעקב פורומים נוספים שכותבים/קוראים בהם:הדג נחש,כלא שש,מתיסיהו,השבט..ועוד כמה שאני קוראת בהם איך עבר חודש אוקטובר:פנאן ביותררררר משהו שאתם מחכים לו בחודש נובמבר:אמממ אין משו מיוחד יומטוב

שלי פאר

New member
מהה?!

ארתור יותר פעיל ממני?! טוב נו כי לא התבלבלתי חח אבל זה לא תחרות כל אחד והרמה שלו חח שם: שלי פאר גיל: 19 וכמה... מקום מגורים: הבית של משפחת פאר פורומים נוספים שכותבים/קוראים בהם: א-סקסואלים איך עבר חודש אוקטובר: אךךךךךךךךךך בריגושים משהו שאתם מחכים לו בחודש נובמבר: אוייששששששש

5

(שלי, למה הרסת
?!) שם: צליל. גיל: 13. מקום מגורים: בית. פורומים נוספים שכותבים/קוראים בהם: כל מיני. איך עבר חודש אוקטובר: עבר. משהו שאתם מחכים לו בחודש נובמבר: כלום.

למעלה