זקוקה להתייעצות

OceanLady100

New member
../images/Emo221.gifזקוקה להתייעצות

אני כבר לא יודעת אם אני בכלל רוצה ללמוד עיצוב ועכשיו שאני בזמן המבחנים אני נורא לא בטוחה שזה באמת באמת אני. אני אדם מאוד יצירתי ואני יודעת שזה מתאים לי באופן כללי. רציתי לשאול אותכם באמת מה אפשר לעשות עם תואר בעיצוב אופנה, אם יש אפשרות באמת לעבוד בזה ואיך בדיוק? לא נראה לי שכל כך הרבה חברות/מפעלים צריכים מעצבים ובטח יש המון אנשים שלמדו ושהם מקצועיים מאוד. אולי פשוט עדיף ללמוד אמנות ודי? אני כבר לא יודעת מה לעשות. איזה אפשרויות יש לי אם אני לומדת אופנה לעומת אמנות?

שאלה טובה...../images/Emo66.gif

כל דבר שאנחנו עושים בחיים מורכב ממחזור פעולה שיש לו התחלה-אמצע -וסוף. כמו החיים עצמם,כך גם כל דבר שאנו עושים,כמו עישון סיגריה- מחזור הפעולה השלם יהיה- הדלקת הסיגריה- עישונה- וכיבויה. כשהולכים ללמוד משהו כמו עיצוב אופנה- יש מחזור פעולה שלם שיש בסופו תוצאה ברורה שממנה יפתח בפנייך מחזור פעולה חדש של עבודה בתחום. לגבי אמנות,לדעתי,האפשרויות לאחר הלימודים קטנות יותר. אני מבינה שזו תקופה מלחיצה ומלאה באי ודאות ,אך לא הייתי ממליצה להתפשר כעת,אלא להתמיד במטרתך. והרי זה ההבדל בין המצליחנים לנכשלים- מידת ההתמדה! עיצוב אופנה זה מקצוע ויש ממנו הרבה הסתעפויות ומגוון רחב של אפשרויות עיסוק. כמו כן,בכל תחום עיצוב יש שילוב כלשהו של אמנות עם התמקדות בתחום שבחרת. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה