חבר'ה עזרה קטנה..!!

fuzer

New member
../images/Emo221.gif חבר'ה עזרה קטנה..!! ../images/Emo221.gif

מה המצב כולם??!? אז ככה סופ"ש הזה אני עושה מסיבת גיוס ענקית וצצה לי בעיה קטנה פתאום... החבר שאמור לתקלט במסיבה עובד ויוכל להגיע קצת יותר מאוחר מהצפוי. הגענו להבנות שהוא ישאיר את הציוד וילמד אותי בקטנה להעביר שירים ו"לחמם" את האנשים עד שהוא יגיע.
החלטתי לנגן קצת דאנסים נחמדים כאלו שרצים במועדונים למשך איזה שעה או קצת יותר עד שהוא יסיים את האירגונים... אני צריך שמות של שירים והמלצות לדברים שהולכים במועדונים אבל בגרסאות קצת יותר מתקדמות, הכוונה לגרסאות שאפשר ממש לרקוד ולא סתם לשמוע בהנאה...
דברים בסגנון של Living on video וכאלה יעבדו טוב. בבקשה בבקשה תעזרו לי!! אין לי הרבה זמן ויש לי 10000000 דברים להכין אז לפחות שיהיו לי דיסקים מוכנים מראש זה יעזור לי נורא!! תודה רבה רבה לכל מי שיעזור ולמי שלא..

תנסה את אלו:

Clubraiders - Move Your Hands Up [ Dj Andy Garcia Remix ].mp3 DHT - Listen To Your Heart 2004 (Furious F Ez Mix).mp3 Diamond - Reason (Kareema Remix).mp3 DJ Ramon Zerano And Marc Korn - Tears In My Eyes (Deepforces Remix).mp3 GMS - 150%.mp3 Groove Coverage - Poison (2).mp3 Infernal - From Paris To Berlin (DJ Aligator Meets Mr. President Club Mix).mp3 Noyze - stay with me (remix).mp3 Tess - Breathless (Vasco And Millboy Remix).mp3 Tomer G Ft Maxine - Red City (Radio Edit).mp3 Vinylshakerz - One Night In Bangkok (Club Mix).mp3 Liquid Spill - Keep turnin around.mp3 02-skazi-masterbration-2005.mp3 12 - Dj Ramon Zerano & Marc Korn - Hear My Cry.mp3 Alex Megane - Hurricane (Club Mix) {Only At EuroAdrenaline.com}.mp3 Alex Megane - Little Lies (Real Booty Babes Rmx).mp3 117-angel_city_-_sunrise_(rob_mayth_remix_edit)-qmi.mp3 210_d-code_-_dont_want_you_back.mp3 Essential feat Roslin - My destiny (XTM Club mix).mp3 Gms vs Skazi vs Parasense - Boom Shankar(1).mp3 Exaile-Hide And Seek.mp3 Liquid Spill - Insanity (Extended Mix).mp3​

fuzer

New member
תודה..!! יש עוד בסגנון של...

Elad Aviv and Adam Y feat. Rennana - our days או משהו בסגנון, רמיקסים לשירים ישראליים יפים והכי חשוב, שיהיו מוכרים ומושמעים במועדונים... עם כל הכבוד למלא שירים שראיתי פה לא כל האנשים אוהבים שירים שהם לא מכירים ולא כולם פתוחים לכל הסגנונות אז עדיף מוזיקת- מועדונים מה שנקרא...

למעלה