חדשים בפורום

TA2020

New member
שלום, אני חדש!

שלום לכולכם, קוראים לי עדן (ואני בן) ואני מאוד מתחבר ל"הישרדות". אני צופה בפרקים שמשודרים בערוץ AXN וחיפשתי מקום לשתף את דעותיי ומחשבותיי ולקבל תשובות לשאלותיי ומצאתי את הפורום הזה. אז השאלה שלי היא האם אפשר להצטרף לפורום?

Koki Girl1

New member
שלום ../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

קוראים לי דניאלה והתחלתי לראות הישרדות בAXN והתמכרתי
אני קצת מבולבלת מהעונות שהם משדרים אז אם מישהו יוכל להסביר לי איזה עונות משודרות עכשיו אני אשמח
. תקבלו אותי?

Jimaya

New member
היי! ../images/Emo13.gif

חדשה... אני מאיה, ואני רואה מעונה 10 בערך, עכשיו אני משלימה בעונה 8 ו-6. קבלו אותי יפה

real diva

New member
שאלה קטנה

היי לכולם! פעם ראשונה שאני כותבת פה! מכורה להישרדות (ראיתי עונות 10-11 ועכשיו 8 וגם חלק מ2) ויש לי שאלה- למישהו יש מושג אם ישדרו בhot אחרי אולסטארס את עונה 12? או שישדרו את )? או בכלל משהו אחר??

אוקי. סיימתי את הישרדות 12 ../images/Emo58.gif

אני עדיין מתאושש מההלם הגדול שאראס ניצח. לפני הפיינל פור חבר שלי אמר לי "איזה באסה שאראס הפסיד בסוף." הוא נורמלי? הוא מפגר? הוא לא חכם במיוחד, אין מצב שהוא עשה לי דווקא. הוא גרם לי להיות בשוק, זה בטוח. אבל הייתי מעדיף לא לדעת בכלל כי אז הייתי מתמקד יותר בחבר המושבעים. בכל מקרה, סיכום עונ אני אעלה עוד כמה שעות, כשאחזור מהבית ספר. דברו איתי!

Fairywitch

New member
לא. נראה לך? ברור שכן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ברוך הבא, עדן
אני חנה, שמחה שהצטרפת
אתה מוזמן לבקר גם באלבומי הפורום, בקישורים, ולענות על הסקר- הכל בסרגל הפורום הכחול שלמעלה. תהנה

NamelessGirl

New member
היי ברוכה הבאה

הייתי עוזרת לך לגבי AXN אבל לי יש יס אז אני לא יודעת מה משדרים שם כרגע. סורי

NamelessGirl

New member
ברוכה הבאה

מ10 זה אומר שראית גם את 11-14? או שרק 11 כי זה מה ששודר בהוט?

Fairywitch

New member
אה...../images/Emo122.gifכשהייתי בתיכון-

ביה"ס שלי היה של ארגון המורים, אבל דווקא אז רוב השביתות היו של הסתדרות המורים

ודרך אגב!!!

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אתר מהשנה שהישרדות 12 שודרה בארצות הברית כי נורא מעניין לקרוא מה שהם אומרים (נתנו פעם קישור לגואטמלה)

אוקי.... סיכום עונה ../images/Emo58.gif

בסך הכול הייתה עונה טובה אין ספק. הפרק ראשון העלה לי מאוד את רף הציפיות כי הוא היה פשוט מדהים בצורה יוצאת דופן. בפרק שאחרי זה נחלש בגדול. כל כך רציתי שזה יישאר ארבע קבוצות. אבל אין מה לעשות... ממשיכים הלאה ומתמודדים. אבל אחרי זה באו 2 ההעפות המפתיעות של מיסטי ורות מרי =] אהבתי את זה. למינה היו קצת זקנים ומשעממים, קסאיה היו מצחיקים. וחזקים יותר. עד כאן עוד לא היה לי פייבוריט. אבל אחרי כמה פרקים ידעתי שאני בעד אראס וסירי. ללא ספק. אהבתי את הקטע שבובי וברוס ישנו בישרותים. אגב, ברוס כזה חמודדדד =] אחרי האיחוד היו כמה פרקים שמעניינים מבחינת האנשים אבל קצת צפויים. עד שהגיעה הפרישה של ברוס. אוף. לא רציתי שהוא יילך. את קורטני דווקא חיבבתי, אבל ברור לי במאה אחוז שאם הייתי במחנה הייתי שונא אותה. שלא נדבר על שיין- עם כל הכבוד לרמה שהוא הביא לעונה הזאת- כמה מעצבן ומטורף אפשר להיות? הוא די עבר את הגבול. זה היה מדהים שהפיינל פור היה בנוי מאחד מכל שבט בהתחלה. ואלה עוד היו הבולטים בשבט שלהם (לפחות בפרק הראשון). ואז הגיע ההעפה העצובה של סירי. איך אפשר לעשות להבה כזאת גדולה ואז שהיא תכבה. דניאל דווקא יצאה חכמה עם הקטע של לשים עצים מסביב ולקחת את הזמן. טרי המסכן. עד שהיו לו את כל החסינויות הוא לא מצליח לעמוד אפילו לשנייה אחת על המשטח שעל המים =[ כשראיתי את חבר המושבעים הייתי קצת משועמם, אני חייב להגיד. היה לי ברור שדניאל תנצח, בגלל חבר שלי. כשראיתי את הניצחון של אראס הייתי בחתיכת הלם. בכל מקרה, אחלה עונה. באמת שאחלה עונה. האהובות עליי זה 6,11,12

פיטפט

New member
משעממת וגרועה.../images/Emo58.gif

שנאתי את סרי, קרציה מעצבנת. קורטני בכלל, ושיין מעצבן כל כך. במיזוג היו שלושה פרקים משעממים שההם עפו אחד אחד. נו באמת. וטרי סתם חרא. אראס לא ניצח בכבוד, ולדניאל לא הגיע להיות בפיינל 2. בכלל, היה משעמם ומיותר. הכי גרועה מכל העונות

Fairywitch

New member
כרגע הם לא מתכננים לשדר, למיטב ידיעתי../images/Emo4.gif

ברוכה הבאה

למעלה