יאללה ביי

סער ג1

New member
../images/Emo221.gif יאללה ביי ../images/Emo221.gif

חשבתם שתאהבו ותחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה, אבל גיליתם שזה נגמר קצת קודם? * מה לעשות, החיים לא לקוחים תמיד מהאגדות, ולפעמים האהבה נגמרת * הנה עשר שיטות שיעזרו לכם להיפרד בשיטה המתאימה לכם מאת: שחף שלר [email protected] צילום: לירז עמיר השיטה לביישנים בשתי מילים: תפסו מרחק. איך זה עובד: בשיטה הזאת אתם לא אומרים במפורש שאתם רוצים להיפרד, אלא פשוט מתחילים להתרחק עד שהצד השני יבין כבר שמשהו לא בסדר ויעזוב אתכם בשקט. אם הוא מזמין אותך לצאת, תוכלו להגיד שאתם עייפים או שלא בא לכם. תוכלו גם להימנע ממפגשים ולהתחיל לצאת סתם עם חברים. ככה לא תצטרכו להגיד את המילים "אני רוצה להיפרד", אבל תתחילו בתהליך של פרידה. יתרון: לא דורש מכם לעמוד במצב לא נעים ולהגיד שאתם רוצים להיפרד, זה פשוט דבר שקורה בהדרגתיות. חיסרון: אתם לא ממש נפרדים. חוץ מזה, יכול להיות שהצד השני ייפגע ככה הרבה יותר מאשר אם תתמודדו ותחתכו את זה סופית. השיטה למגמגמים בשתי מילים: שלחו מכתב. איך זה עובד: יש הרבה אנשים שמביעים את עצמם טוב יותר בכתב, כך שלשלוח מכתב במצב לא נעים או מביך זו אפשרות מצוינת. במכתב תוכלו להסביר מהן הסיבות לפרידה, ולעשות זאת ברגישות. תוכלו להעביר את המכתב דרך חבר או לשים בתיבת הדואר של הפרוד לעתיד. המכתב יעביר בדיוק את המסר שאתם רוצים. יתרון: לא צריך לראות את התגובה של מי שנפרדים ממנו, וגם אפשר להגיד כל מה שרוצים במכתב בלי שיקטעו אותך ובלי שתשכחו דבר. חיסרון: עד עכשיו יכולתם לדבר, אז למה דווקא בקטע הפרידה אתם בורחים? זה פתרון קל מדי ולא מכובד. השיטה למתלבטים בשתי מילים: הפגישה האחרונה. איך זה עובד: תוכלו להזמין את הצד השני לפגישה בבית קפה או בקולנוע, ובסופה להגיד שאתם רוצים להיפרד. רעיון הפגישה האחרונה אומר שאתם נותנים לקשר צ'אנס אחרון, רגע לפני שאתם נפרדים. אולי בפגישה דווקא תיזכרו בכל הסיבות שאתם לא רוצים להיפרד? בכל מקרה, תצטרכו להחליט במהלך הפגישה לאן הקשר הולך, ואם תרצו להיפרד, תצטרכו לעשות זאת בסופה. יתרון: נותן הזדמנות נוספת לחשוב על הכל. יש הרבה זוגות שנפרדים ואחרי זה מצטערים על כך. חיסרון: יכול להיות שהפגישה עצמה תהיה מושלמת, אבל דברים אחרים מפריעים לכם בקשר, כך שהיא לא באמת תייצג את הסיבות לפרידה וסתם תסבך אתכם בהתלבטויות. השיטה למצ'וטטים בשתי מילים: להיפרד מהבית. איך זה עובד: שיחות בICQ- או במסנג'ר יכולות להיות ידידותיות לנפרד. זה שונה מאוד ממכתב בגלל שתוכלו לקבל כאן תגובה מיידית על המשפטים שאתם אומרים. מצד אחד זה יכול להיות טוב, כי לא תצטרכו לראות ולשמוע את בן הזוג ברגע הקשה, אבל כן תדעו מה הוא רוצה להגיד. מצד שני, זה יכול להיות מכוער כי אנשים הרבה יותר פתוחים וחופשיים בשיחות באינטרנט. יתרון: בדיוק כמו מכתב, רק של המאה ה21-. חיסרון: קשר הוא דבר מאוד אישי וקצת מוזר, קר ומנוכר לסיים אותו דרך האינטרנט. השיטה לפחדנים בשתי מילים: דרך חברים. איך זה עובד: אתם לא רוצים לכתוב מכתב וגם לא להיפגש, אבל כן רוצים להיפרד. תוכלו לעשות זאת דרך חבר משותף. בקשו מחבר או חברה לדבר ולהגיד ברגישות את כל הדברים שאתם רוצים להגיד. זה יכול להיות טיפה מוזר לשפוך את הלב בפני חבר שאמור להגיד דברים לא פשוטים לבת הזוג, ולכן חשוב לבחור בחבר שמכיר את שניכם טוב ושאף אחד לא כועס עליו. יתרון: אתם לא צריכים להיות ברגע הפרידה ויש מישהו שיעשה את זה בשבילכם ברגישות. חיסרון: מעליב שצד שלישי מתערב בקשר זוגי.

שחף שלר

New member
רגע לפני יום האהבה

אז עוד מעט מגיע יום האהבה, אבל אנחנו עוד לא בו, אז אפשר לדבר על פרידות. ובכלל- מה הייתה הפרידה הכי מוזרה או חזקה שלכם? לדעתי לפעמים ממש קשה להפרד , אפילו יותר מלהתחבר... מה אתם חושבים?

mor000

New member
יום האהבה אה?

שהיתי קטנה ממש התלהבנו מהיום הזה והוא היה יום שכולו סובב סביב לבבות אדומים והצעות חברות, ברגע שגם אין חבר\ה אז תמיד חושבים בגיל יותר מבוגר [נוער] עם מי לצאת ולאן, אבל אני חושבת שזה סתם שטויות- זה עוד סיבה לחגוג וזה נחמד מאד מאד אבל אפשר לצאת כל יום ולחגוג אהבה כל יום. ואם כבר חוגגים אהבה אפשר לחגוג אותה לא רק עם בני זוג אלא בין חברים טובים ומשפחה [זה נשמע נורא אבל זה יכול להיות נחמד] בקשר לפרידות- הכל תלוי בקשר. למזלי לא הייתה לי פרידה בשנתיים האחרונות ואני עם חבר שלי כבר שנתיים בערך- אבל יצא לי להיפרד מחברים קרובים והגעגוע מתגלה רק אחרי כמה חודשים.

שחף שלר

New member
מסכים איתך בקשר לחברים

ולזה מתקשר המשפט שלא יודעים כמה הדבר היה טוב עד שהוא נעלם לך...

למעלה