"כאשר הילד שבך מת,אתה מת"

../images/Emo221.gif"כאשר הילד שבך מת,אתה מת"../images/Emo221.gif

מה דעתכם על המשפט הזה
האם אתם מתחברים אליו? האם הילד שנו יכול למות בכלל? מה לעשות כדי לשמור עליו?
סופש נעים
טליה

angelitush1

New member
מתחברת בטח מתחברת../images/Emo13.gif

אני מכירה ילדים שהם מבוגרים... ומבוגרים שהם ילדים.. הכל תלוי ברוח ובנפש הצעירה... מקום העבודה שלי שומר אותי צעירה לנצח...
מעודכנת באופנה, בגאדג'טים, בסלנג... כמו שנאמר..." אם אתה לא יכול לנצח אותם- הצטרף אליהם.."

מגי 336

New member
מתחברת מאד ../images/Emo215.gif

בשביל להשאיר את הילד שבנו חי ופועם צריך לפעמים להרשות לעצמי-הבוגר שאתה להשתולל קצת... להרשות להתפרק מהכבלים - כבלי הדאגה, האחריות, השאיפות ולהיות ילד - לצחוק משטויות ולשחק במשחקים של ילדים, ולרוץ ולרקוד ולהפגש עם חברים שעושים לך טוב.

סוזי10

New member
לי בהווה יש הזדמנות אולי כי אני מאפשרת לעצמי

אני הולכת עם הפשושים שלי די הרבה לפעילות של ילדים, יושבת איתם על השטיח , מנדנדת אותם בנדנדות והם אותי, רוקדת איתם ועם כל הילדים בפעילויות, וגם כשהולכים לקניון יש את המתנפחם האלה אני נכנסת איתם לשם. השבוע היינו ביום הולדת של ילד מקסים והיתה ליצנית וגם מתנפחים , כל האמהות ישבו בצד ואני יושבת איתם מתגלגלת בכאילו מצחוק ממה שעושה הליצנית, אחר כך למתנפחים, אחר כך חילקו שם שערות סבתא, ואפילו קיבלתי שקית עם כל הילדים שיצאו ולמה? כי קובי שלי אמר למחלקת "שושנה גם היתה במתנפחים גם היא ילדה" אני זורמת איתם פשוט ככה אין את ההבדלים של גדול וקטן, אנחנו כאילו שווים, מדברת איתם בגובה העינים, רק כאילו כי אחרת היו הולכים לישון ב 12 בלילה והארוחות היו מורכבות מסוכריו וממתקים

יאמי יאמי שערות סבתא...../images/Emo25.gifאיך אני אוהבת

איזה כייף לך
מכל מי שהפך להיות סבא/סבתא אומרים שזה כייף אחד גדול
אשרייך

סוזי10

New member
עדיין לא סבתא אבל בקרוב ב"ה

הילדים הם אחיינים שלי שאני מגדלת כמשפחת אומנה בגלל כל מיני סיבות. סבתא אולי בעוד 8 חודשים הבתשלי המקסימה בהריון ראשון. מחר הולכים לעשות בדיקות גנטיות.

וואי נכון...התבלבלתי סליחה../images/Emo9.gif

יה.... בעזרת השם
הכל יעבור בשלום ותחבקי נכד או נכדה
מחזיקה אצבעות

למעלה