כדאי לקרוא בבלוגיה 28/09/10

פרסומות לשמחת תורה../images/Emo104.gif

אני לא מבין מה השמחה הגדולה בשמחת תורה. הרי בסופו של דבר בכל שנה קוראים שוב ושוב את אותם בראשית-שמות-ויקרא-במדבר-דברים, ואין שם הרבה חידושים: שוב אותם סיפורים, שוב אותן דמויות. למה לא לגוון קצת? למה לא לשנות, לעשות איזה טוויסט מעניין בסיפורים המוכרים? מה היה קורה לו לבני ישראל התועים במדבר הייתה קצת עזרה מודרנית? ואם ביום השביעי לבריאה, לאלוהים היה מתחשק לעשות משהו אחר במקום לשבות ולנוח? ואם למבול שהכחיד את כל מי שלא נמצא על תיבת נוח הייתה סיבה אחרת לגמרי? רשומה חדשה בבלוג הפרסומות ללא-פרסומאים, "יופי, לתלות!" מביאה לרגל שמחת תורה כמה מודעות פרסומת מרחבי העולם המציגות טוויסטים משעשעים לסיפורים שכולנו מכירים מאותה תורה שאנחנו הולכים לחגוג עוד מעט את סיום ותחילת הקריאה שלה. אז הכינו דגלי נייר עם חלונות נפתחים מצחיקים באמצעם, ובואו להציץ!

טיוטת תעתוע

"... כעת מבטה שיגר לו - טוב שקמת, ישנוני.. קשיחות ורכות בהבעה אחת. הוא ניגש אליה ועטף אותה בחיבוק של בוקר טוב, הם מתרפקים זה על זו. הוא מנסה, בעודו קרוב אליה, לזהות איזשהו רחש מבית החזה, דפיקת לב, פעימה כלשהי. אבל כלום. דממה." לינק לרשומה

seymore butts

New member
מצטרף לממליצים על בחירת העורך

רשומה מעולה, חומר קריאה לכל הורה, גם ובעיקר להורים לילדים גדולים.

פנומן 72

New member
האמת ? אני בשוק ../images/Emo12.gif

דווקא את המאמר הזה לא חשבתי שיעניין מישהו כי זה מאוד אישי. והסיבה שהחלטתי לכתוב את זה כי בשורה התחתונה זה כ"כ מזכיר את ההתנהלות של הקהילה הזו מול המדינה. אני מודה מודה מודה לחבר'ה שמצאו את המאמר הזה מעניין. בחג אי"ה אמצא זמן לכתוב סיפור שהחבר'ה בחרו בסקר שערכתי. לא לבעלי קיבה עדינה.

../images/Emo131.gifיום השאלה הטיפשית../images/Emo163.gif

הידעתם שהיום נחגג ברחבי העולם יום השאלה הטיפשית? גם בחלק מהפורומים של תפוז תוכלו לשאול שאלות טיפשיות, ולרגל החגיגות - גם בלוג "על מה כותבים היום" מצטרף עם רשומת שאלות טיפשיות. אתם מוזמנים לקרוא ולהוסיף משלכם.

למעלה