כמה קליפים קסומים:]

Super Alonit

New member
../images/Emo221.gifכמה קליפים קסומים:]../images/Emo202.gif../images/Emo79.gif

מאחורי הקלעים של וויש איי הד אן אנג'ל.
כאן
אמפו ממש חמוד פה:] וגם מרקו:] לעומתם, תומאס יצא קצת פוץ.
ההכנה של האלבום החדשי!
ההתחלה וההמשך.
*אזהרה: זה משעמם. ההתחלה נחמדה, ההמשך אסון טבע. בהתחלה יש קטעים של התיזמורת, ואמפו כזה קוקי:] הוא כמו תייר, כל הזמן מצלם תמונות ומתלהב מהכל.
ובהמשך יש קטעים של המקהלה מההקלטות לאלבום שאם הם יהיו אני אדקור את עצמי, זה פשוט מאעפן!
ויוקה כל הזמן רץ מסביב וברחוב כמו איזה פסיכופט וטוען שיש לו משימה מאוד חשובה לבצע... נראה לי שהוא על סמים.
ובסוף הוא מביא להם קופסה, נראה לי טייק אוואי של אוכל וכתוב שהמשימה הושלמה.
בקיצור, תראו את ההתחלה ותסתפקו בזה.
~בכתובות האינטרנט הנלוות, כי זה פחות חשוב~
מאחורי הקלעים של נימו. זה מגניב, אבל זה בפינית.
על רגשותיו של תומאס כלפי האלבום Century Child.
והשוואה בין הקול של אנט לבין הקול של טאריה... יש בכלל מקום להשוואה?

The Cat Woman

New member
לאנט יש קול של זמרת פופ מסריחה

אני פשוט מתעבת אותה ואת הקול שלה ואת נייטוויש בהרכב הזה איתה. זוועה. שתלך להיות חלק מהפוסיקאט דולס האלה... מה היא באה לנייטוויש?! מתאים לה להיות בריטני ספירס... אם היא לא הייתה בת 452 בערך- היא בטוח הייתה הולכת על קריירת סולו בתור כונפת פופ. וואו איך קטלתי אותה... אבל בסדר, מגיע לה... ומגיע להם לדעת שהם שווים לתחת ביחד איתה.

e b 2 2

New member
ouch

אפשר להבין אותך...אבל עדיין אפשר לתת לה הזדמנות לא? הרי שמענו אולי 7 דקות מהאלבום החדש...אי אפשר לנבא מה יהיה בו ואיך הוא יראה... אני חושב..עדיין אם לא נבוא בגישה אופטימית בטוח שנשנא אותו

Super Alonit

New member
ת'אמת?

אני מסכימה איתך. היא בעצמה אמרה שהיא בכלל לא הכירה את נייט לפני כן והלהקה הקודמת שלה הייתה להקת פופ. היא אמורה לאהוב את המוזיקה ואת הסגנון, לא ללכת לזה כי זה 'עבודה' וכי היא מקבלת כסף על זה.
ותכלס, נייט מחורבנים בלי טאריה, טאריה מחורבנת בלי נייט, ואנט פשוט מחורבנת ~רגע של תיסכול, בהשוואה לטאריה כמובן~ אז מה הפואנטה? שיחזירו את טאריה וחלאס! זה לא שהיא מצליחה כ"כ בלעדיהם שהיא תתנגד.

LadySilkworm

New member
טאריה מחזיקה יפה מאוד לבד

עם כל הכבוד.. ואוקיי, במוקדם או במאוחר הלהקה הייתה חייבת להחליף סולנית, אז נכון שזה קרה מוקדם יותר אבל זהו וצריך לקבל את מה שיש. דבר שני, סולנית זה לא משהו סופי ממש. זה לא שהם לא יוכלו להחליף גם את אנט.. אז קצת אופטימיות :)

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif

גם אני (מאוד) חוששת מהתוצאה הסופית ומה יהיה ואיך אנט תהיה באלבום החדש, והיא באמת ממש ממש לא כמו טאריה (שלא נדבר- לא מגיעה לה לקרסוליים). אבל, אתן אומרות שהם צריכים להחזיר את טאריה. תיאורטית- אני מסכימה לחלוטין. היא מדהימה, ואין על זה שום ויכוח. אבל מה- ויכוח יש והרבה בלהקה עצמה. תחשבו על זה ככה- אם טאריה היתה חוזרת (או פשוט נשארת) יש סיכוי סביר שהיינו מקבלים אלבום מחורבן שנובע מחור עבודה משותפת בלהקה, סיבוב הופעות מחורבן בדיוק מאותה סיבה, ובאופן כללי מצב מחורבן. אז בעצם, אין שום סיכוי (לצערי
) לקבל את טאריה חזרה. עכשיו, אם יוצאים מנקודת ההנחה שכתבתי שורה קודם- אין שום סיבה להאמין שאנט היא לא הזמרת הכי טובה שנייטוויש עצמם מצאו. ואם זה המצב (וזה מה שאני חושבת) אנחנו צריכים להיות מאושרים. או לפחות- אופטימיים. תחזיקו מעמד

Super Alonit

New member
את קוקית ואת צודקת:]../images/Emo25.gif

אבל אני ילדה קטנה ואני רוצה טאריה. עכשיו!

blacknwhite

New member
יש לך טאריה../images/Emo9.gif

לכי תשמעי נייטוויש! עכשיו! (ותתעלמי מאווה בגבורה
) חוצמזה, את תמיד יכולה לתור ביוטיוב אחר שירים אחרים של טאריה. יש כמה שמעתי פעם והיו ממש יפים
נסי את זה:) ואת קוקית בעצמך

ש נ י1

New member
אני אגיד לך מה לדעתי היה יכול להיות הכי טוב

בעיקרון אנט זמרת נחמדה אבל לא יותר מזה. היא לא מרגשת אותי או נוגעת בי בשום צורה, פשוט שרה כזה... והיא גם לא ממש מתאימה לסגנון לדעתי. אבל מצד שני להחזיר את טאריה זו בכלל לא אופציה, לא סתם הם העיפו אותה.. הכי טוב היה אם הם היו לוקחים זמרת אופרה שהייתה מחזירה את הלהקה לסגנון הישן והטוב., כלומר זה מה שהיה הכי טוב בשבילי
ואני מניחה שגם לעוד מעריצים שאוהבים את האלבומים שלפני וואנס. אבל טאריה לא תחזו, כדאי להשלים עם זה... אם כי היה יכול להיות נחמד אם היא הייתה חוזרת רק להופעה בארץ ואז עפה שוב

ש נ י1

New member
אהה ושכחתי להגיד

שכל מה שנאמר בהודעה זה רק על פי מה ששמעתי עד עכשיו, ככה שיש עוד סיכוי קלוש שדעתי תשתנה בנוגא לאלבום..

The Cat Woman

New member
האמת....

אם זה הכי טוב שנייטוויש יכלו למצוא לעצמם- אז המצב שלהם בקנטים. ואם זה הכי טוב שיש לעולם להציע- אז וואלה... באסה... יש הרבה זמרות מעולות שיכלו להתאים לנייטוויש. חבל שהם הלכו כ"כ חזק על הקטע של השינוי. לא כל שינוי הוא טוב וכמו שאמרתי מליון פעם - סוס מנצח לא מחליפים. אני לא מתכוונת לקנות את האלבום החדש =\ פשוט לא שווה את זה.

Blade Of Fire

New member
מעולה, אז תפסיקי לחפור

לנו בשכל כל פעם שמזכירים את אנט או האלבום החדש.. הבנו את דעתך השלילית, הגיע הזמן להפסיק.

למעלה