להפיץ את התמונה ולגייס כוחות!

giladgg

New member
../images/Emo221.gifלהפיץ את התמונה ולגייס כוחות!../images/Emo221.gif

WAW וואווו איזה רעיון מדהים

כל הכבוד כל הכבוד אני מחבקת את הפורום באהבה אתם כל הזמן מפתיעים אותי אתם כל כך מדהימים ומרגשים תודה תודה לכולכם קדימה להתחיל להיסתער בהצלחה אנחנו עוד ננצח במאבק להבאת דנה אינטרנשיונל לערוץ 24 "ניצחתי"

וואי שמתם לב מה עשו בכל הפורומים???

שכדי לפתוח את כל התגובות צריך ללחוץ בצד על המס' שמופיע בהודעה הראשית של השירשור.. איזה מעצבן זה.

לא נסכים שערוץ 24 יחרים את דנה אינטרנשיונל

תעשו חתימה כזאת כך יהיה יותר קל לכם להפיץ ותיכנסו לפורומים רק של זמרים מניסיוני פורומים של רוקיסטים הם נגד דנה אינטרנשיונל, בהצלחה

פורומים של זמרים ותחנות רדיו עדיפות ראשונה

אני פירסמתי בפורומים של גאווה עברי לידר ירדנה ארזי ואני בדרך לפורום גלגלצ המחשב שלי איטי ואני מחכה לחצות יהיה לי יותר קל למה הזמרים לא עומדים לצידה של דנה, אני מרגע לרגע מתחילה לעכל את הביזיון שערוץ 24 עושה לדנה איפה הכבוד שדנה נתנה למדינת ישראל אני ממש בשוק,איפה הד ארצי? איפה ערוץ 1? איפה כל השאר? דנה היא אזרחית כבוד במדינת ישראל אסור להדיח אותה בצורה כל כך מרושעת!!

shan28

New member
תפיצו גם בפורום של עידן יניב... ../images/Emo13.gif

http://forum.idanyaniv.com

הפצתי כבר בפורום של ..

הפצתי בפורום של עידן יניב בפורום רדיו בפורום אמיר פיי גוטמן בפורום עידן יניב יאללה חבר'ה דנה צריכה אותנו יותר מתמיד
עכשיו זה באמת לא הזמן לנטוש אותה .

היו אצלי חברות נשים ביולוגיות

הם שכנות שלי!! 2 קוקזיות ואחת ערביה הראתי להם את הקליפים והתמונות של דנה הן היו בשוק ולא האמינו שדנה היא טרנסית הערביה אמרה שדנה מכניסה את הייפה נג'לה כרם וננסי לכיס הקטן ועוד ישאר מקום היא הייתה בשור מהקליפים מהתמונות ומהקול הכי התלהבה מהקליפ "דרור יקרא".... סיפרתי להן את כל מה שדנה עוברת בימים האחרונים הם שולחות לדנה חיזוקים הם היתפללו שדנה תעבור את הכל בע"ה בשלום הערביה היתפללה לכיוון מכה וביקשה שמוחמד יעזור לדנה היא ראתה תתמונות של דנה ואמרה שרואים שיש לדנה לב טוב גם בלי להכיר אותה מקרב מחר הם ביקשו שאני אלך איתם ליקנות תדיסק של דנה אנשים פשוט מתמגנטים לדיווה זהו עכשיו אני מתחילה להעתיק ולהדביק בפורומים בכל מקום בהצלחה!!

תיגלשו לכל פורום שיכל ליהיות

תיגלשו לכל פורום שיכל ליהיות מקסימום ניצתלב בפורום ונעבור הלאה,, אנחנו עובדים כל אחד בעמדה רחוקה שכך עדיין לא פתחנו חדר מחשבים לאפה שהלב הרגש וההיגיון מוביל אותנו נלך יש בעיה בפורומים ליפעמים הפורומים לא מעלים קבצים ניראה לי שתפוז עובד על התשתית וזה קצת בעיה להריץ את ההפצה לא נורא אסור לנו ליטעות והכל צריך להעשות במחשבה עד מחר ניראה לאן ההצלחה שלנו מובילה במיקרה הגרוע נעלה עוד רעיונות אני חושבת על הפגנה מול ערוץ 24 מצידי שנעמוד רק 2 אנשים הקול צריך להישמע מבחוץ מישהו יודע הכן נימצא ערוץ 24? הכוונה הכתובת!!! בהצלחה לכולנו במאבק הייתי רוצה לדעת יותר איך המנהלים של דנה נאבקים במחאה? מישהו חייב להיות איתנו בקשר הפורום לא שקט אסור שימשכו אותנו בחבל דק

ד ק ל 1

New member
בהצלחה ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo70.gif

למעלה