מישהו רשם פטנט על טלפורטר

piper cub

New member
../images/Emo221.gif מישהו רשם פטנט על טלפורטר

אני מצרף את הקישור לאת רשם הפטנטים האמריקני, ובו פירוט פטנט שרשם אדם על מכשיר שעושה טלפורט. בזמן האחרון יש כל מיני טכנולוגיות מסטאר טרק שהופכות להיות יותר (או פחות כמו במקרה הזה...) פרקטיות.

קראתי קצת... הוא רציני../images/Emo150.gif

רק חבל שהוא לא לקח את התרופות שלו.
הוא טוען שההמצאה שלו נולדה יום אחד כשהוא הלך לתחנת האוטובוס, ופתאום הרגיש גל "אוסף" אותו ומיד אח"כ מצא את עצמו בערך 50 מטר משם. או שהוא לא לקח תרופות באותו יום... או שהוא לקח יותר מידי

EBow

New member
אין ספק שמדובר בתגלית מרעישה

לא רק שהוא בנה משגר, הוא גם יצר קשר עם "האנדרואידים של החוצנים האפורים" שאישרו את הניסוי שלו (Summary of the invention, פסקה 0022)...
משרד הפטנטים האמריקאי יאכל כל דבר. אם לא היה עולה כסף להגיש בקשה לפטנט, הייתי מנסח משהו על מכוניות שמשתמשות במחשבות חיוביות כדלק. כמובן שהם היו מקבלים את זה.

dudwity

New member
מחשבות חיוביות??? חחחח סיפור..

בארץ זה היה רק מגביר את הפקקים ומעלה אותם בצורה אקספונציאלית... תחשבו... אתה מקלל מישהו שחותך אותך..אתה מתעצבן וגם הוא...אתה מסמן לו לפתוח את החלון כשאתה בינתיים מזייף חיוך...הוא מוריד,אתה מוריד לו סמחטה לפנים...הוא מתעצבן עוד יותר ואשתו מתחילה לבכות בהיסטרייה... כל מי שאחריכם מתעצבן...אין יותר מחשבות חיוביות:) במקום זה יש פקק עצום...ואז יהיו את אלה שינסו לעקוף מימין בשוליים.. ואז כל הנהגים יחטפו עוד יותר קריזה..והאוטובוס שבתוכו 52 אנשים עצבניים כי המזגן התקלקל סוטה בכוונה לצד ימין וחוסם את השוליים... בכל מכונית מושמעת תחנת רדיו שונה והדיסוננס הופך יותר ויותר חזק ובלתי נסבל כאשר כולם פותחים את החלונות לירוק לפצח גרעינים ולקלל אחד את השני... חגיגה גדולה:) מי לא גאה להיות ישראלי?

piper cub

New member
קומיוניקטור כמו בסטאר טרק

קראתי פעם כתבה שהתפרסמה לפני בערך שנה על כך שבבי"ח מסוים בארה"ב יש מערכת של קומיוניקטור שעובדת כמו בסטאר טרק. בכתבה הם תיארו כי רופאים וצוות רפואי נוסף קיבל קומיוניקטורים וכל שעליהם לעשות זה ללחוץ על הכפתור המרכזי, להגיד ,למשל, "פייפר קאב לפיקארד" וזה היה מקשר אותי עם פיקארד. במרתפי בית החולים יש חוות מחשבים שתפקידה לנתח את הקול של הרופאים ומייד מקשר את השיחה. אחרי חיפוש מצאתי אותה באתר של ה-BBC, כאן. תהנו

piper cub

New member
../images/Emo221.gif INVISABILITY CLOAK

צבא ארה"ב (או יותר נכון DARPA) משקיעים במחקר לפיתוח INVISABILITY CLOAK או בשמו הטרקי, CLOAKING DEVICE שעשוי להסתיר חיילים בשטח. כתבה באנגלית ניתן למצוא כאן.

למעלה