מי אני

LostSoul1

New member
../images/Emo221.gifמי אני../images/Emo35.gif../images/Emo221.gif

עבר שבוע.. למרוש שהשרשור האחרון לא עבר לעמוד אחר בכלל
אנשים לא משתפים פעולה לעזאזל]: טוב והנחקר שלנו השבוע הוא goomal נא לתחקר את שימרמתישי אל תהיו יבשים

goomal

New member
שישי הבא

נראה... יש הופעה של שייגצ עוד מישהו בסיטי הול בחיפה אולי אני אהיה שם. יכול להיות שאני יבלה עם חברה שלי שישי או שנעשה משהו שלא עשינו מזמן...לקנות בקבוק וודקה וללכת לאיזה גן...

Yaarit4

New member
שייגעצ ומוניקה סקס../images/Emo11.gif

מי שלא הולך מפסידדד הולכת להיות הופעה אחת הטובות

goomal

New member
זה יהיה טוב

אבל העולם מתחלק לשתיים אנשים שיהיו שם ואנשים שלא. אי אפשר להעשים את אלה שלא יהיו שם...

goomal

New member
זה מביך

אבל אני הנחקר הא.... נמרוד הש"ש שלנו רצה שאני ילווה אותו בסירת מנוע לתת פנס לקבוצה בים אז נתקתי את הסירה מהגשר וקפצתי פנימה לפני שהוא הדליק את המנוע. רק אחרי זה גיליתי את הטעות שלי וניסיתי לתפוס את הגשר ונפלתי למים. זרקתי את הפלאפון שלי למישהו בחוף שילך לשטוף אותו במים מתוקים כדי שלא תהיה קורוזיה. כשחזרתי מהים לקחתי את הפלאפון ושמתי אותו ליבוש, דן בא אלי ואמר לי שים אותו מול פרוג'קטור ואז הוא התיבש מהר יותר. "וואו רעיון טוב אמרתי" ולקחתי פרוג'קטור והלחתי עם פלצור לעשות לוח קשרים חדש. בזמן שאנחנו מכינים קשרים ושורפים חבלים ,מה שמאוד ממסטל, אני רואה את הפלאפון שלי מעלה עשן. אני מסטול חושב לעצמי "מגניב" ומתעלם וככה נשרף לי הפלאפון.

Yaarit4

New member
הוא גם ככה מת מי מחם פלא בפרוג'קטור

אני מכירה פלאפונים לפי ספ שכל יום הפלאפון שלה היה טובע בים:D וגם של אחי חיחי

Sweety Shiri

New member
היי שי../images/Emo13.gif

שבט: שכבה: סירה אהובה: איזה מוזיקה אתה אוהב לשמוע? היית בשיוט הרצליה?

goomal

New member
היי שירי

שבט: צופי ים חיפה. שכבה: אריות הים (שמינית) סירה אהובה: לא יודע ...אני על הזורע כרגע. מוזיקה: הכל מדיכאון ועד מטל. לא הייתי בשיוט רק סמפ"ס היו ושלושת המדריכים שלהם.

למעלה