מי אני

LostSoul1

New member
../images/Emo221.gifמי אני../images/Emo35.gif../images/Emo221.gif

נראה לי זה הפורום היחיד שהאנשים בו לא משתפים פעולה קיצר השבוע Innocence Lost ספספספספספפ
הא כן לפני שאשכח
שבוע הבא מסתיימת הרשימה של אלה שכבר נרשמו ונחקרו אז אלה שעדיין לא נחקרו שיירשמו את שמם בשרשור זה אם אף אחד לא יירשם אני אבחר כל שבוע בסדר אקראי מישו אחר
יאללה לתחקר את ספ

shak shaki

New member
ספיר

איזה מגמות את לומדת בבצפר? מה השם האמצעי שלך? איזה שיר היית מקדישה לבן אדם שאת הכי אוהבת? אם היית בשבט אחר בצופי ים איפה היית רוצה להיות? חשבת פעם להתאבד? ואם חשבת מה יכתבו על המצבה שלך או מה היית רוצה שיהיה כתוב ? איזה הפלגה אף פעם לא תשכחי? ולמה לעזאזל טבריה מלאה בכל כך הרבה ערסים וזה כזה חור ??

Innocence Lost

New member
שקשקי!

איזה מגמות את לומדת בבצפר?אמנות מה השם האמצעי שלך?אין לי שם אמצעי :( איזה שיר היית מקדישה לבן אדם שאת הכי אוהבת?יש הרבה מידי אם היית בשבט אחר בצופי ים איפה היית רוצה להיות?שאלה קשה.. אבל ציח בהחלט אופציה מפתה! בעקרון, אני עכשיו רוצה להיות בשבט, לא משנה איזה [קבלו אותנו לחיקכם!] חשבת פעם להתאבד? ואם חשבת מה יכתבו על המצבה שלך או מה היית רוצה שיהיה כתוב ? יכול להיות, אבל לא ברצינות יתרה. אמ מה יכתבו על המצבה? לא דשתי בזה כי גם ככה בסוף כותבים את הדברים הרגיליםD: אבל היה מגניב לכתוב איזה ציטוט משיר, משהו מתאים כזה איזה הפלגה אף פעם לא תשכחי? לרעה? ההפלגה הזוועתית מת"א לזוהר מינץ לפני שנה וחצי, אפילו לא הגענו בסוף לחיפה ופשוט קפאנו למוות כל הלילה בגרירה ואז בבוקר הדבר היחיד שרציתי זה להגיע לחיפה!!1 או פשוט ללכת הביתה וכל מה שעשינו זה להפליג עם ציתא לחדרה ויצא מין הפלגה ארוכה מוזרה כזאת במקום שיוט. לטובה? הפלגה ארוכה על האלון בקורס מפ"ס, כי למרות שהאלון מסננת בטירוף וכל מה שעשינו זה לשאוב, היה כ"כ מצחיק והיינו אוהל מפוצץ הווי. ולמה לעזאזל טבריה מלאה בכל כך הרבה ערסים וזה כזה חור ??גם אני מעסיקה את עצמי בשאלה הזאת מהיום בו נולדתי, אבל אנחנו בהחלט לא חלק מהם! תפסיקו להציק ליערה מסכנהD: וזה לא חור יש לנו אחלה בחלה של כנרת ואנחנו אפילו לא רחוקים ממכם [תבואו לבקר!]

Sweety Shiri

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

היי ספיר, בת כמה את
איזו שכבה
איזה שבט
טיול/ מפעל אהוב
קורס אהוב
ואם בא לך תוסיפי תמונה...

Innocence Lost

New member
בוקר אור:)

[אני עונה קצת באיחור כי נדפקה לי המקלדת ורק עכשיו הצלחתי לסדר;[] בת כמה את - 17 וחצי איזו שכבה - שמינית איזה שבט - אני חסרת שבט, הייתי בציט אבל זברק סגר לנו אותו בפרצוף והלך לאגם אחר:( כרגע אני בנסיון תמידי להפליג בצופי ים כנרת/מרכז ימי טיול/ מפעל אהוב - פורים אילת האחרון [פורים אילת בכלליות זה מושלם.] קורס אהוב - היחידי שלי - מפ"ס ואם בא לך תוסיפי תמונה... הגעתי למסקנה שאין לי תמונות נורמליות בהן רואים מספיק ממני, כנראה שזה כי אני שונאת להצטלם;[

el s

New member
ספיר

את באמת מוזמנת לצופי ים כנרת, תתקבלו (כל מי שהיה בצופי ים טבריה) אצלנו בשמחה.. עילי (הש"ש שלנו) אמור לדבר איתן... .

goomal

New member
מה יקרה אם

פתאום תמותי....לא יהיה תמונות לשים במצגת לזכרך... זה יותר לא נעים מלהצטלם!

LostSoul1

New member
לי יש תמונות של סעפפפ

אבל אני מחכה שהיא תאשר לי להעלות אותן לפורום:4 או לפחות אחת מהן

goomal

New member
ספיר

ראית את השם של הפורום? באמת איזה שבט את? למה את קונה ירקות חתוכים? למה את נושכת ירקות? אוכלת אוכל של אוכל? מרעיבה ארנבים(קטנים וחמודים שעוד לילה ילכו לישון רעבים בגללך)? לא מתריד אותך שהזמרים שאת אוהבת שמאלנים הומואים ופריקים?

Innocence Lost

New member
שי

ראית את השם של הפורום?זו.. אמורה להיות סוג של עקיצה? באמת איזה שבט את? עוד אחת? [אם אתם באמת רוצים נלך] למה את קונה ירקות חתוכים? כדי שכשאתה פה ומבקש סלט אני לא אצטרך לעמוד ולחתוך אלא לזרוק את הירקות לקערה ולהוסיף קופסאת קוטג'. למה את נושכת ירקות? אוכלת אוכל של אוכל? מרעיבה ארנבים(קטנים וחמודים שעוד לילה ילכו לישון רעבים בגללך)? כי בשר לא טעים לי וכי התרגלתי לא מתריד אותך שהזמרים שאת אוהבת שמאלנים הומואים ופריקים? שמאל לא כ"כ מטריד אותי, גם הומואים לא ד"א, אבל לא בזה אנחנו עוסקים כי לא נראה לי שמישהו עם אישה+ילד בדרך הוא הומו, וכל אחד פריק בצורה מסויימת.

ספירוש...

למה אתם קונים אגוזים ושמים בקערה אם רק אור קטן וחיפאים שבאים אלייך אוכלים אותם?

Innocence Lost

New member
פלצורוש

למה אתם קונים אגוזים ושמים בקערה אם רק אור קטן וחיפאים שבאים אלייך אוכלים אותם? בעקרון אנחנו לא קונים אותם, ההורים שלי עובדים בקיבוץ וזה אחד השטויות שהם מביאים משם, גם כשאני הייתי קטנה הייתי מלקטת משם אגוזים כמו ילדה עזובה, חשבנו שזה מגניב, ואמא שלי אומרת שזה ליופי. פתאום אור קטן אוכל אותם כשאין לי כוח להכין לו אוכל, ונראה לי שאתה החיפאי היחיד שאכל מהם [למרות שלך היה לי כוח להכין אוכל!] וגם יערה וקרן וכולם פתאום מתחילים לפצח אותם [ולשים במיקרו!] בקיצור, האגוזים שלי נהיו דבר מגניב ביותר. וחפרתי.

Yaarit4

New member
ספספונת

היי חמודה מקורה?? איך היה בבית ספר? למה התחלת ב10? למה את לא רוצה להיות ספונטנית ולבוא איתי למוניקה סקס למרות שזה אינטימית? את הולכת היום לענבר?(אל תלכי) על מה הכי הרבה בא לך להפליג? על קטהמרן נכון? כמה את אוהבת אותי מ1 עד 10? זהו ביי!:]

למעלה