מי אני

LostSoul1

New member
../images/Emo221.gifמי אני../images/Emo35.gif../images/Emo221.gif

והשבוע.... SecretDan יאללה תחקרו..

SecretDan

New member
פלצור!

הכל בסדר קצת משעמם בביצפר היום.. ותאמת לא הרסתי כי סטטיסטיקה היא סטטיסטיקה והיא לא היתה סטטיסטיקה אם לא היו תוצאות אחרות(נראה לי) רק גרמתי לה להיראות יותר טוב וזה לא אשמתי! כמו שאמרתי הטסטרים אשמים בהכל!

LostSoul1

New member
שלום לדן!

מהנשמע? מה ההבדל בין האייקון הזה לבין האייקון הזה ?

SecretDan

New member
שאלה נחמדה הסיפור האמיתי:

ד"א הכל אצלי סביר++ אז ככה: היו ימים שבהם הייתי מכור לסמיילי של הלשון :p אבל עם העבריתיזציה העוברת ברשת הוחלט פה אחד(כלומר מעצלנות וכתיבה מהירה) לשכוח את השיפט וככה יצא ה :פ ומידיי פעם יוצא גם :ם כי זה ליד (שימו לב שבשביל נקודתיים צריך גם שיפט זה לא משהו שאפשר לוותר עליו) ומאז אימצתי את שני הפרצופים העבריים הראשונים שיצרתי! אז ככה :פ זה פרצוף לשון עברית ו :ם זה פרצוף מפהק עברי עכשיו שאף אחד לא יישאל ולא יגיד שהוא לא ידע! :פ

LostSoul1

New member
XD

אתה תמיד שם ":ם" מה אתה תמיד עייף?D: הייתה בטוחה שזה כמו "D:" או משו מצחיק..

Yaarit4

New member
היי דנקה!!!

ממצב:] למה אתה קורא לעצמך לעיתים סיקרט? למה אתה שונא שאני קוראת לך סיקרט? למה אתה חושב שטברייניות ערסיות? זהו אחשוב על עוד בהמשך:]]

SecretDan

New member
דנקה זה חדש..

אממ אז ככה אני לא יחזור על המצב שלי עוד פעם סתכלי בהודעות הקודמות קורא לעצמי לעיתים סיקרט? כבר לא.. זה היה כינוי ותיק מלפני איזה 5-6 שנים באנטרנט לא יודע סתם יצא ככה כי הייתי טיפש וכבר לא קורא לעצמי ככה (אפשר לראות במסנג'ר שכבר אני לא בשם הזה) אני שונא שאת קוראת לי ככה? לא שונא.. פשוט זה כבר לא הכינוי הרישמי שלי:) למה אני חושב שטברייניות ערסיות? אממ כמו שאומרים: "אני חושב מה שאני רואה" חח וככה זה יוצא :)

shak shaki

New member
ריצ'רצ'

תגיד כמה קיבלת במבחן במחשבים האחרון? מישהוא קיבל יותר ממך? כמה אנשים ? מה היה הציון הכי גבוה שקיבלו? מתי פעם אחרונה כשנהגת ואבא שלך ליווה אותך הוא אמר לך לרדת מההגה ושהוא ינהג? למה אתה מזדהה עם עברי לידר ואביב גפן? למה אתה שומע כל היום שירים של יוני בלוך? מה השם משתמש(הבדוי) שלך בפורם "הומואים ולסביות" ? נ.ב יהיה בשר ביום חמישי? מתי לבוא?

SecretDan

New member
תשובות לחלק מהשאלות

קיבלתי 84 עקב שנאה הדדית בין המורה אליי (כןכן היא מורידה לי סתם נקודות השרמוטה) וזה לא משנה כמה קיבלתי ומי קיבל יותר ממני במגן יהיה לי 100 פעם אחרונה שנהגתי זה היה שאבא שלי היה בארץ ביום רביעי ונהגתי ב 60 קמ"ש של 50 קמ"ש ופעם ראשונה שהוא מעיר לי על זה אחרי שבאותו מקום תמיד אני נוסע 80 וזה היה הקש ששבר את המשהו של הגמל אחרי יום שהוא החליט להעיר לי בגלל שהוא שמע על הטרור שאמא של שקד עושה לשאר השאלות אני לא יענה כי אין להם שום קשר אליי :O ולגבי ה נ.ב ביום חמישי יהיה בשר אם יביאו אם לא אז לא חח ותבוא מתי שבא לך כל עוד זה לפני 7

Yaarit4

New member
דנקה זה לא חדש אני לעיתים קוראת לך

ככה!! מה רואה מההההה מתי התנהגתי כמו ערסיתתתתתתתת

למעלה