מסקנות שלאחר פרק ההדחה

../images/Emo221.gif מסקנות שלאחר פרק ההדחה ../images/Emo221.gif

לאחר השיחות של שי היינו עדים השבוע לחלוקת הוילה ל-3 קבוצות: ----------------------------------------------------------------------- קבוצת ה-5: שי, צבר, שפרה, רנין ולאון קבוצת ה-3: יוסי, עינב ואשר קבוצת ה-2: איתי וונסה ---------------------------------------------------------------------- הבעיה היא שרק קבוצת ה-5 יודעת שהיא קבוצה מה שיצר שמישהו מקבוצת ה-3 הצביע למישהו מהקבוצה שלו (אשר ליוסי) ובנוסף אשר מאותה קבוצה הצביע לעצמו מה שגרם לכך שאף אחד מקבוצת ה-5 לא מועמד להדחה וכל המועמדים הם מקבוצת ה-3. ביום שלישי החלוקה תהיה: קבוצת ה-5 ושתי קבוצות קטנות של 2 כל אחת כנראה יוסי ועינב, איתי וונסה. 2 מול 5? כמו דוד מול גוליית אבל היתרון של יוסי ועינב זה התמיכה של הקהל כמו שהיתרון של גוליית היה תמיכה מלמעלה אין ספק שכוחה של קבוצת ה-5 גדל וכל המנדרג' של שי מראה הצלחה גדולה! ------------------------------------------------------------------------------- עוד מסקנה - ערוץ 2 ממשיך לזלזל בצופים לטובת הרייטינג (דחיית ההדחה ליום שלישי ומשימת הבאנג' שצונזרה ונדחתה ליום שלישי)

../images/Emo41.gifועוד דבר: תוצאות ניחוש חברי הפורום בהצבעות

אחרי ההימורים מי יצביע למי הייתי בטוח שאני זוכה אבל אחרי בדיקה קפדנית הסתבר שאני במקום השני כל ניחוש נכון מקבל נקודה יש 20 נקודות אפשרויות ואם נוריד את השטויות של אשר נשארנו עם 18 נקודות בקופה: מקום ראשון:
קאצקאוואל - ניחש נכונה 10. (כל הכבוד! ניחשה גם שהמועמדים להדחה הם יוסי עינב ואשר) מקום שני: הריאליסטי - ניחש נכונה 9. מקום שלישי: JasPoint - ניחש נכונה 8. אורישקי - ניחש נכונה 8. ziv86 - ניחש נכונה 8. Fairywitch - ניחש נכונה 8. מקום רביעי ואחרון: droriko - ניחש נכונה 7. clearer - ניחש נכונה 7. shlomitgueta - ניחש נכונה 7. igor p1 - ניחש נכונה 7. היפ הופ1 - ניחש נכונה 7.

omer719

New member
../images/Emo45.gif גם אני אהבתי.

אם אתה באמת רוצה להפוך את זה לסקר קבוע אתה יכול לעשות שאלות קבועות כול שבוע כמו - מי יועמד להדחה, מי יודח ועוד

Ron613

New member
ממליץ גם להשתמש סקר הרשמי של הפורום

כל שבוע על המעומדים להדחה, וכל אחד יבחור מי הוא הכי רוצה שימשיך בתוכנית, בדיוק כמו בתוכנית עצמו עם האסמסים. יהיה מענין לראות אם הפורום משקף את דעת העם..

יNOT

New member
יש פגם ברעיון הזה מבחינת השיקוף לפחות

ידוע כבר שההפקה קוראת פה בפורום, ידוע שהיו שינויי טקטיים בהתבסס על הנאמר פה בפורום. אם תעשה כזה סקר אתה בעצם עושה את סקרי דעת הקהל עבור ההפקה , והיות שאנחנו יודעים שהם נוטים לעשות התאמות במקרים של חוסר שביעות רצון מוחלט של הפורום , אתה בעצם תאמר להם איך לנהוג.....חוץ מה"הדחות" שהם שומרים משיקולים של רייטינג , ותקווה שייתפתח עניין חדש לצופה. אבל זו רק דעתי.

Ron613

New member
אתה באמת חושב שזה נכון מה שכתבת?

לדעתי זה יהיה צעד נכון לפורום. לא יודע למה לא חשבו על זה עד עכשיו.. ולא מבין למה המנהלים לא ישמו את זה עדיין...

יNOT

New member
אמרתי שזו דעתי

משמע אני חושב שזה נכון מה שאמרתי. את השאלה אם זה יהיה צעד נכון לפורום אין דרך לשפוט...

למעלה