מסר קוסמי....

../images/Emo221.gifמסר קוסמי....

באחד מהפורטלים שנותנים תחזית אסטרולוגית נכתב לי... האירו את עצמכם ואל תדאגו לאחרים. אם אתם תהיו מוארים, הם כבר יבואו להסתופף בנגוהות האור אשר תבקענה מכם ואני חושבת לעצמי כמה אנחנו בני האדם, מתאמצים לשנות אחרים להוציא מהם את הטוב יש כאלה שמרגישים שזו ממש שליחות עבורם עלי אדמות.... ואולי הכי פשוט להאיר באמת את עצמי לדאוג לכך שאהיה טובה יותר סובלנית יותר אוהבת יותר וזה יקרין לסביבה?.. מה דעתכן?
קישור

דגנית

New member
שכן..

השינויי הכי גדול באחרים יגיע כאשר השינויי יתחיל בנו והם ידבקו.. כאשר אני רגועה גם אלו שסביבי בכיתה רגועים כאשר אני מתעצבנת.. אני מקרינה גם על אחרים אם הרוגע הוא טבעי לי, הוא יהפוך לחלק גם ממי שמסביבי.. [ואם לא.. אז אני מניחה שלא יהיה לי נעים באותו מקום ואז אחליף מקום..] דומה מושך דומה.

../images/Emo24.gif"דומה מושך דומה"....

זה כל כך נכון מזכיר לי שאומרים על זוג עשירים שמתחתן...."כסף נדבק לכסף".... ובעצם זו יכולה להיות נוסחה פשוטה לביצוע.... אני כבר ניסיתי אותה ואני כבר מיישמת אותה במקום עבודתי בהחלט מרגישה ש"החיצים" פחות דוקרים ולא ממהרים לשלוף ולפגוע....
תודה

דגנית

New member
אני פשוט חושבת שאין לי שום זכות לשנות אחרים

ואם משהו מפריע לי כנראה שאני - דגש על אני - צריכה לבדוק מה מפריע לי ולמה ומכאן לצאת לשינויי. הרבה פעמים כאשר מודעים למשהו חושבים עליו הוא כבר משתנה לבד.. "כסף נדבק לכסף" ממש כך חחחחחח

paloma blanca

New member
אני מאמינה שכן .....

שאם את מקרינה סביבך הילה נעימה את ירצו להיות בקרבתך ולשאוב ממנה ואם הילה שלילית ... אז יברחו ....מה שלפעמים נחשב ליתרון

nataly36

New member
מאמינה שזו הדרך.

ככלל עם כולם ועוד יותר בנושא חינוך הילדים שלנו. משהו שאני חשה חזק, חיה אותו - הם קולטים ומפנימים. מה שאני עושה או מחנכת או אומרת "כי צריך" - הם חשים ופשוט עוזבים. הדוגמא האישית זה הכי חזק.

מגי 336

New member
מסכימה...

אור גם חיוך הוא אור נסו לומר דבר מה למישהו, פעם בסבר פנים אטום ופעם בחיוך ותראו איך התגובה משתנה... לטובה כמובן

למעלה