מעגל נשים ראשון

../images/Emo221.gifמעגל נשים ראשון../images/Emo221.gif

תשבנה בנינוחות תעצומנה עיניים ונישמו עמוק. תרגשנה איך האוויר הנקי נכנס לגופכן ואוויר לא נקי יוצא מגופכן בנשיפה. תתמקדו בנשימה במשך כדקה ותרגישו איך האוויר הנקי מחיה כל תא ותא בגוף. תעשו סריקה על גופכן תביטו בו כאילו מבחוץ מכף רגל ועד ראש תסתכלו באיבר או באיברי הגוף שאתן הכי אוהבות תרגישו איך אהבה רבה בוקעת מהאיברים והיא מוקרנת כמעגל גדול של אהבה סביב כל גופכן. תרגישו איך השמחה ממלאת את ליבכן תרגישו מרץ וחיונות ממלאים את גופכן. אימרו תודה לאלוהים על הבריאה. תהיו עם התחושה הזו כמה שאתן רוצות תרגישו כיצד האהבה הזו ממלאה את כל הגוף גם את האיברים שאתן פחות אוהבות לאט לאט פיקחו את העיניים וזכורנה, שאתן יופי הבריאה!!!! כליל השלמות
באהבה, טליה

הרעיון של תמיכה הדדית בין נשים

מוצא חן בעיני, והוא מוכר מתרבויות עתיקות ומסורתיות. גם בחברה היהודית הדתית והחרדית יש לו שורשים והמשכיות גם היום, ולדעתי יש בגישה הזו ברכה רבה. יש איכות אחרת לעבודת נשים בנפרד מגברים. ובעצם, נשיות בנות לומדות מנשים...

../images/Emo24.gifברוכה הבאה כנרת יפה שלי../images/Emo23.gif

זה נכון נה שכתבת. תמיד מדברים על קליקות שיש בין גברים שהן מין, חברה סגורה רק שלהם ושלנשים אין קליקות, אין אחווה כי הן ישר שולפות ציפורניים...
אבל לדעתי, יש קשר מיוחד בין נשים והבנה שאפילו אין צורך במילים. משהו מעומק הנשמה.
יש לך קומונה מיוחדת

חן חן, ובעניין הצפורניים...

זה לא הכרחי. משקיעים קצת בתירבות מערכת העצבים, ולומדים להמנע מזה. :)

פנינה101

New member
טליוש..נהניתי מהתרגיל

את יודעת מה גיליתי? הרי אני לא רזה...אפילו שופעת הייתי אומרת. ואז כשאני עוברת על האיברים אני מרגישה אותם כולי שופעת אהבה ונתינה ואז כשאני נמצאת במקום אחר עם אנשים אחרים אני מרגישה לא טוב עם עצמי אנחנו באמת צריכים להרגיש את המקום שאוהב ונוח לנו וגם במקומות אחרים לדעת לא לתת לאחר להיכנס ולקלקל אהבתי את התרגיל טליוש...

../images/Emo24.gifתודה פנינה../images/Emo99.gif

שמחה שזה תורם לך
הרבה פעמים (אם לא תמיד) אנחנו בוחנים את עצמינו בזכוכית מוגדלת כזו גדולה
ונותנים לפגם קטנטן שבקושי נראה להרוס לנו את מצב הרוח.... למה???

פנינה101

New member
למה? אגיד לך למה...

כי החברה כל כך לוחצת ומבקרת החברה לא מתייחסת לאדם אלא למה שמסביב לא לנפש אלא לגוף לחומר זה פוגע בכולם..

נכון...../images/Emo4.gif ואני עדיין המומה ממה שראיתי

היום בחדשות ערוץ 2 על קייטנות לילדןת בנושא טיפוח, איפור, פדיקור.... ילדות בנות 6 עד 12 מלמדים אותן להתאפר ולקשט ציפורניים ולהלך כדוגמניות.... וואו... איפה הילדות?? איפה התמימות? מה עם היופי הטבעי, ומה עם פנימיות? למה את זה לא מדגישים??? "הבל החן שקר היופי"

פנינה101

New member
זה נורא גם לדעתי. כבר בגיל כזה

ללמד לא לראות את יפי הטבע. יפי הבריאה..

daimond1

New member
גם אני ראיתי והזדעזעתי../images/Emo31.gif

דברים שלמדתי בגיל 12, אפלו אחרי 20, הן לומדות בגיל 6. לפעמים מפחיד אותי לראות איזה חידושים והמצאות יש לילדים קטנים.

למעלה