משחק הזדהות עם הדמויות

7liel7

New member
../images/Emo221.gifמשחק הזדהות עם הדמויות

המשחק הזה נוצר כדי שנלמד להכיר אחד את השני טוב יותר ונכיר את התכונות אחד של השני. במשחק הזה כל אחד כותב לאיזו דמות מהסדרה הוא הכי דומה ולמה הוא דומה לה. אני אתחיל: אני דומה ל... ארון הוצ'נר! למה? כי הוא המפקד של היחידה ולי יש כושר מנהיגות טוב, כי יש לו מבט מאוד דומה לשלי (האמא הפולנייה שלי אומרת שזה מבט חכם...), הוא נראה קשוח מבחוץ אבל מבפנים הוא רגיש. בגלל סיבות אלו אני חושב שאני דומה לדמות של ארון. למרות שכל החברים שלי אומרים לי שאני גאון
(ואני לא...
), אני עדיין מזדהה עם ארון ולא עם ריד. עכשיו תורכם.

Anwanis

New member
אני לא מזכירה לעצמי אף אחד מהצוות.... אולי

דווקא מישהו מהרוצחים הפסיכופתיים...
. סתם. אני חושבת שאויל יש בי שילוב של גרסיה (חוש הומור מדבק, כך אומרים, למרות שלא תמצאו אותי משוחחת כך בטלפון עם עמית לעבודה ... או בכלל
), עם גדעון (שקטה, בוחנת, מחפשת מה עומד מאחורי כל דבר) וריד (תמיד האף תקוע באיזה ספר, אני מאוד אוהבת להרחיב את הידע שלי).

Anwanis

New member
אחוות תולעי הספרים - התאחדו!

או משהו כזה...
מה אתה קורא? נורא מוזר, שבטלוויזיה ובסרטים אני הכי אוהבת מתח, ודווקא ספרי מתח אני לא אוהבת! כל ההרלן קובן וכאלה, לא בשבילי.

7liel7

New member
אני מאוד אוהב

פנטזיה, הרפתקאות ומתח ועוד כמה... הרלן רולז!!!!

Anwanis

New member
פנטזיה ../images/Emo45.gif, אני גם אוהבת

סוגדת לטולקין! גם הרפתקאות אני אוהבת, בעיקר מה שהייתי קוראת כשהייתי קטנה יותר כמו הקלברי פין, אי הילדים, משפחת רובינזון וכאלה (חחח, השביעייה הסודית). אבל הכי אני אוהבת זה ספרים היסטוריים, שמתרחשים בתקופות שונות או בתרבויות זרות.

4hilla4

New member
נראה לי שאני..

חלק גרסייה- אני מצחיקה, טובה במחשבים [ לא ממש, רק להיכנס לפורומים ולצאת
] וטיפה משוגעת.. חלק אל- כי בפרק הראשון היא אמרה שהיא הלכה לפי תחושת הבטן שלה וגם אני, היא אישה חזקה כמוני. טיפה ריד- כי אני חכמה.. וזהו.

משום מה,הכי הכי לJJ

לא יודעת. כל הקטע התקשורתי. לדעת איך ולמה לדבר. למרות שיש בי שילוב של כמה אנשים.

לפי דעתי אני דומה לרידXD

ניראה לי שאני דומה לריד ספנסר כי: יש לי אמא משוגעתXDD(חח סתם פתאום חשבתי על זהP:) כולם אומרין לי שאני גאון אבל אני בהכחשהXD אם קורא לי משהו רע אני מסתגרת וכולם יכולים לראות כי בדרך כלל אני מופרעת ואז אי מתפרצת ושוב הכל בסדר אני לא בטוחה שזה ממש בסדר אבל נו שוין...XD(בגרמניתP:סיפור ארך) עוד שבוע מומולדת!

7liel7

New member
חחחXD

אני עוד שלושה חודשים בן 14 ומתנהג כמו בן 80 XD

תהני מזה.

אני עוד חודשיים (פחות יום
) אהיה חוקית. וכן,לפעמים אני עדיין מתנהגת כאילו אני בת 8. (לא,בעצם כשהייתי בת 8 הייתי יותר בוגרת מחלק מהדברים שאני עושה XD)

למעלה