משימת ההתעלמות באוסטרליה -וידאו

carmit4

New member
וואי יש שם קטעים טובים

כמו עוגה על כיסא בחדר של האח הגדול או מים בצבע אדום שיוצאים מהמקלחת ועוד כלמיני ומכל אלה הם צריכים להתעלם ולהתנהג כרגיל....קשה!

Lady in red2

New member
חשבתי שזאת תהיה משימה די מעפנה, אבל

היא משעשעת
לא יודעת אם יש סיכוי שאצלנו יצליחו במשימה, במיוחד עם שי, שרנין מאוד קשורה אליו...

Lady in red2

New member
אגב, יצנזרו לנו 48 שעות? ../images/Emo4.gif

שזה האורך של המשימה אם אני זוכרת נכון...

מיכל1000

New member
יצנזרו רק מרגע שהמשימה תתחיל

ז"א,ברגע ששי ייכנס לדירה..אז אחרי 3 שניות תקבלי שקופית של "השידור מופסק זמנית" ---ואז יפסיקו לנו אותו לאיזה שעתיים. או שקראתי שסאבלימנל יבוא להופיע שם----אז ברגע שתתחיל ההופעה--נקבל את השקופית...לעוד איזה שעה. בקיצור--לא מדובר על יומיים רצוף. אלא,בין היומיים האלה יהיו הפסקות די ארוכות. אין מצב שיראו לנו

droriko

New member
נראה לך הם יחשיכו את כל המשימה?

מדובר פה על הופעות,רקנדיות בטן, מופעים אוקולים ואמרו שנגלה עוד דברים . זה סיפור של כמה שעות טובות , כמו שלא החשיכו את כל המשימה של ונסה אז כנ"ל כאן.

ordiki

New member
48 שעות

קצת קשה לי להאמין שלא יהיה שידור 48 שעות.

droriko

New member
אני מוכן להתערב על 500 שקל עם כל מי שרוצה

מוכן להתערב שבשעתיים ששי יתארח בוילה הם יחשיכו את המסך

jaycom

New member
שי יהיה שם שעתיים

נו והם צריכים להתעלם ממנו במשך שעתיים? והוא מסתובב להם ככה בין הרגליים? זה לא יכול להצליח בחיים.. במיוחד שהחבורה המגעילה בראשות רנין לא תשים על החוקים ותהרוס בכוונה את המשימה כי על הזין שלהם כולם, העיקר לראות את שי.. ומה שי? הוא יגיד להם את כל הסודות..מה כבר אפשר לעשות לו? להדיח אותו?

droriko

New member
אני לא מבין למה האידיוט הזה הסכים בכלל?

מה זה נותן לו בכלל? זה סתם יגרה אותו לחזור לוילה והוא יצא מבואס מזה.

jaycom

New member
אני יגיד לך מה זה נותן לו

הוא רוצה לעזור לחבורה שלו ויעשה הכל נגד הבובלינים.. אני לא יודע מה מותר ומה אסור לו לעשות, אבל הוא ייתן לחבורה שלו רמזים על מה לעשות ומה הולך בחוץ וכל הדברים האלה.. אין ספק שהוא ידבר איתם... זה מעצבן שהכניסו אותו ולא את אשר לדוגמא שהוא פי אלף יותר מעניין משי..

droriko

New member
אני בטוח שאוסרים עליו אבל לדבר איתם

הרי זה לא שארז ואסי שאלו אותו לראשונה בשידור חי אם הוא מסכים והוא ענה שכן ההפקה בטח חתמה איתו לפני כן על חוזה שאם הוא רוצה להיכנס לוילה הוא מחוייב לשתוק בנוגע למה שהולך בחוץ ואם לא הם יתבעו אותו על זה . ואם הדיירים ישתפו איתו פעולה אז מן הסתם יעמידו אותם להדחה.

droriko

New member
אם שי עכשיו בא לצבר ושיפרה

ומתחיל לספר להם בפרטי פרטים מה חושבים עליהם בציבור ומי הצביע להם ומי לא , איך אתה חושב שהציבור יקנה את זה? אתה חושב שזה יעבור על סדר על היום? התיאום הדחות הוא כלום לעומת זה, אני לא חושב שבהפקה יוכלו להרשות לעצמם את זה.

למעלה