נושא עצוב וכאוב..כנסו ותתרמו..

4LOVERIT

New member
../images/Emo221.gif נושא עצוב וכאוב..כנסו ותתרמו..../images/Emo221.gif

ודאי כולכם תוהים היכן אדי??? אז ככה... סיפור אמיתי! אבא של אדי תפס אותו בצהרי היום עם סיגריה בפה וקופסא של פרלמנט ביד, אביו העניש אותו וניתק לו את האינטרנט ולכן לא תיראו אותו כאן עוד הרבה הרבה והמון זמן!!! ולפני שהכל קרה הוא הספיק לשלוח לי את הסט החדש שלו וביקש ממני להעביר אליכם. אז ככה, זה סט כמו שרק אדי יודע להכין אתם יודעים ישיבה על החוף, איביזה, ג'ונגל, יער, עלים בפה ובלה בלה בלה.... בקייייייייייייייייייייצור... איזה סט אייייייייייייייייימא'לה!! אתם הולכים להוריד שעה ו- 46 דק' של הנאה (לא הונאה), טירוף חושים וסחרור! כל תגובה תתקבל בברכה ותתרום להעלאת המורל. וכמו שאדי היה אומר : " תורידו ותזדייינו" א ד י כ ו ל נ ו א י ת ך.... מ ח ז י ק י ם א צ ב ע ו ת ש ת ע ב ו ר ה כ ל ב ש ל ו ם ! ! ! DJ Eddie Ks Club Anthems vol. 2 http://uploaded.to/?id=yt8ajj ENJOY....

שאלה..

מתוקה.. כשאני מורידה ת'קובץ למחשב זה לא מזהה לי ת'תוכנת הפעלה שאיתה אני צריכה לפתוח.. איך אני יסביר.. כאילו אני צריכה לעשות open with... ואז אני עושה WMP כי רק זה יש לי (אייטונס לא עובד) וזה לא מצליח.. אני צריכה להוריד winrar או משו כזה ?! \= אם כן - תצרפי לינק בבקשה.. תודה ! 3>

4LOVERIT

New member
לא מאמי...

הכי פשוט... תלחצי על הלינק חכי מספר שניות כשיופיע לך download תלחצי על הורדה ותשמרי זהו.. פשוט וקל.. אם קשה לך גם ככה אני אתן לך קוד של ESC חחחחחח

Adir Malka

New member
איזה סט מ-ט-ו-ר-ף!!!

אחד הטובים.. נכון אני אומר את זה על כל סט של אדי אבל זה.. אין פשוט אין דברים כאלה!!!! לאברית תודה נשמה שהבאת לנו את הסט המשובח הזה!!! ומה השירים שבדקות 23 ו33????????? אני רוצה אותם1!!!

4LOVERIT

New member
אדיר ..

השיר שבדקה 33 זה Dabruck And Klein - Don't Dub (Club Mix) בקשר לשיר שבדקה 23 זה משהו עם ג'ון טרבולטה אבל הבונקר לא העביר לי...

yahav2392

New member
אחלה סט..

אגב מישהו יודע מה זאת הגסא של suicide commando בדקה ה-43?? תודה!!

yahav2392

New member
כמה זיהויים מהסט..!!

1.איך קוראים לשיר הראשון? (נראה לי של בוב סינקלר).. 2.איך קוראים לשיר שבדקה ה-17?? 3.מה זה החידוש של השוגר בייבס בדקה ה-60?? 4.מה זה השיר הזה בדקה ה-88?? תודה =)

mindfire

New member
פאק!

אין לי מחשב! רק מחר.. אבא אמר אם אני אתנהג בנזונה הוא יחזיר לי תמחשב

mindfire

New member
יופי האינטרנט האלחוטי בפלא עובד..

תקשיבו לי חבר'ה לא ללאברית הפנטיום 2 עם 128 מגה זכרון הזאת.. הלך לי הדיסק הקשיח במחשב הנייד הבן בן זונה המזדיין בתחת.. אהההה.. יו אס בי.. הזה.. עד שאני מתקן אותו אין לי ת'פלייליסט ואני לא זוכר את כל הסט עדיין בע"פ.. קיצר אין לי מחשב!! אני גולש דרך הנתב האלחוטי שלי בבית באינטרנט בפלא! באסה.. אני אוהב את כולכם מתוקים בייחוד את לאברית אישתי! תנו גז בסט קדימה! "זה כדאי! יש מבצע!" חחחח

4LOVERIT

New member
פנטיום 2 עם 128 מגה זכרון????

וואלללה???? מה שאני הכי אוהבת בך שאתה מת על כל מה שיש לך ומזלזל במה שיש לאחרים... ובסוף האחרים נשארים עם מה שיש להם ושלך נדפק.. חה חה חה !!!! גם אני אוהבת אותך בעלי היקר!! ואם באל תקשיבו עסקינן... אז אל תקשיבו לאדי (ראו מה קרה למושיקו..)

Moshikos4

New member
אמת לאמיתה חביבי.. השם שילם לך

לא סתם שילם - עם ריבית והצמדה !!! אם במקרה ההארד דיסק לא ישוב אני מתנדב לשלוח לך את הולי-מאן אולי זה יעזור...
כן כן גמני בעמותת אוהבי אדוארדו !

yahav2392

New member
עזרהההה!!!!!!!!

בזיהוי שירים מהסט.. 1.איך קוראים לשיר הראשון? (נראה לי של בוב סינקלר).. 2.איך קוראים לשיר שבדקה ה-17?? 3.מה זה החידוש של השוגר בייבס בדקה ה-60?? 4.מה זה השיר הזה בדקה ה-88?? תודה לעוזרים

mindfire

New member
יהב כנס אחי..

הראשון זה steve edwards - together (robbie rivera mix) השני חפש night chriss ortega mix השלישי חפש push the button (emjae vocal mix) הרביעי חפש tripping on you (thomas gold mix) מצטער שאין לי את השמות המלאים אני פשוט לא זוכר אותם בע"פ.. חפש כמו שרשמתי אתה מוצא אחד אחד בדוק..

yahav2392

New member
תודה אדי אחי אבל...

את השיר הרביעי של תומס גולד אני לא מוצא באימיול.. בטוח שככה קוראים לו?

למעלה