נחשפים

../images/Emo221.gif נחשפים ../images/Emo221.gif

חזרתם עלינו! ונחשף השני שיעלה לשידור הוא...... פיגמיסט, אופיר שלנו
חיקרו אותו, עד שיצא לו המיץ, כל שאלה שעולה בראשכם, כל מה שתמיד חלמתם לשאול , ולא העזתם.
זכרו! חוקי הפורום חלים גם על משחק זה!
חשיפה נעימה..
את השידור הזה, היא, לא תשכח בחיים

Daniel44862

New member
אממ,למה כתוב "היא לא תשכח בחיים" בהודעה שלך?!

מה קורה? באיזה חברת טלויזיה (הוט או יס) הנך מנוי? באיזו חברה סלולארית אתה מנוי...? איזה משתמש אתה הכי אוהב בכל הפורומים? איזה פורום אתה הכי אוהב?

פיגמיסט

New member
עונה

מה קורה? סבבה באיזה חברת טלויזיה (הוט או יס) הנך מנוי? הוט באיזו חברה סלולארית אתה מנוי...? פלאפון איזה משתמש אתה הכי אוהב בכל הפורומים? יאוו שאלה קשה אהמ... אין לי אחד ספציפי איזה פורום אתה הכי אוהב? פורום הביטלס אני חושב

יאללה אני שואלת שאלות ../images/Emo3.gif

מה התחביב שתמיד הייתם רוצים שיהיה לכם? מה הכשרון שתמיד רציתם שיהיה לכם? כמה אתה מקווה לישון הלילה? מהו רצף הזמן הארוך ביותר שישנת? מהו רצף הזמן הארוך ביותר שלא ישנת? היית הרבה בים בקיץ? ובבריכה? מוכן לחזור ללימודים? מה הדבר הכי מרגש שעשית הקיץ? עבדת? מהו שיר הקיץ שלך? מה המאכל הכי ישראלי לדעתך? היית מוכן לעזוב את ישראל? לאיפה הכי בא לך לטוס? מה התוספת מספר אחת על פיצה? --- ^ נלקח מפורום סקרים ושאלונים
בהצלחה

פיגמיסט

New member
עונה

מה התחביב שתמיד הייתם רוצים שיהיה לכם? כדורגל מה הכשרון שתמיד רציתם שיהיה לכם? לשיר כמה אתה מקווה לישון הלילה? כמה שיותר מהו רצף הזמן הארוך ביותר שישנת? 10 שעות מהו רצף הזמן הארוך ביותר שלא ישנת? לא יודע איך להגדיר א ת זה אבל הלכתי לישון ב4 וקמתי בשבע וחצי היית הרבה בים בקיץ? לא ממש ובבריכה? מלא מוכן לחזור ללימודים? לא בא לי עוד חופש מה הדבר הכי מרגש שעשית הקיץ? מחנה קיץ עבדת? קצת מהו שיר הקיץ שלך? יש המון מה המאכל הכי ישראלי לדעתך? פלאפל היית מוכן לעזוב את ישראל?רק לכמה שנים כדי לעבוד לאיפה הכי בא לך לטוס? אנגליה מה התוספת מספר אחת על פיצה? גבינה

Daniel44862

New member
פיצה בלי גבינה זה לא פיצה, זה לא נחשב...!../images/Emo6.gif

זה סתם בצק (באתי לכתוב בטון...!
) עם קטשופ או הרסק עגבניות הזה...

למעלה