נצלש|ים ושאלות קטנות

לדעתי

סיוון :מכשיייפה ומתנהגת כמו סאטלנית ובטח בחיים הרגילים שלה אין לה הרבה חברים כי היא לא יודעת איך להסתדר עם כל שאר השבט. עומר :אחלה גבר חבל שעפת אבל כנראה היתה סיבה . גיא: אין מספיק זמן מצלמה איתו אז קשה לדעת. ליה : נראת חכמה מאוד אבל זאת גם החולשה שלה .היא יותר מדברת ומקטרת מעושה. מושיק:אחלה גבר אבל אם אתה עשיר מסביון כמו שאמרו עליך בשביל מה אתה צריך עוד וילה או עוד ג'יפ? תן לצעירים גם קצת מה יש? טינה:נראת אחלה בחורה עם אחלה אנרגיות אבל אם היא תדע לעמוד על שלה במקום להיות עוד "כבשה בעדר" יש לה עתיד להיות בין האחרונים שישארו במשחק. מולי:בחור יפה. נועם:הוא נראה כאחד שיכול לנצח. ורה:פסיבית. יעל:אני אוהב אותה !בהצלחה!!! ויקה:אחותי את צריכה לדגמן או משהו.... נעמה:סחטיין על האומץ לעזוב אבא חולה סרטן ותינוק בן 7 חודשים ואללה מוריד תכובע בפנייך.את צריכה להתנהג כמו מנהיגה אולי זה יתן לך להיות בין האחרונים במשחק. דן:לא הייתי רוצה להיות חבר שלך בשום צורה ואם הייתי באותו אי איתך לא היית שורד שעה כי הייתי קובר אותך בחול!!! מאיה:נשמה . משה:אני מקנא בך שהגעת להשרדות. אלכס:אף אחד לא אוהב שאומרים לו מה לעשות.אתה מתנהג כמו מורה לספורט ....רגע אתה בעצם מורה לספורט חחחח....... יואב:אתה צריך קצת רוחניות בחיים שלך אולי זה יפתח לך קצת תראש הפרמיטיבי שלך.... מרינה:יש לך יותר כח ממה שאת מראה תנצלי אותו. שחר:לא מראים אותה הרבה אז לא יודע מה להגיד. עידן:אתה מתאמץ יותר מידיי תנוח קצת אחי...... חברים זאת היתה דעתי האישית בלבד על כל אחד ואחת מהסידרה המגניבה הזאת.אז לא להתעצבן ולקלל אותי אם אמרתי דברים שפגעו פה במישהו. תודה.

שלופ6

New member
הלן חברה.. צריך עזרה רגע..

בפרק הראשון אמרו על שניים מהסדרה, שאחד ממגלן, ואחד מסיירת מטכל, מישהו זוכר מי הם? אני חושב שהם מאותו שבט עם זה עוזר.. תודה מראש

RageBot

New member
מושיק (התותח) מסיירת מטכ"ל

לא יודע לגבי השני.

שלופ6

New member
תודה.. אבל נראה לי שאתה טועה..

כתוב באתר הישרדות של ערוץ 10 שהוא הנפיק חברה בבורסה בגיל 27, אחרי שהתחיל בתור סוכן מכירות, ככה שלקחו לו כמה שנים להתקדם. ואם הוא היה בסיירת מטכ"ל, ששם הקבע מינימום הוא כמעט שנתיים, הוא היה משתחרר מהצבא, לכל המוקדם, בגיל 23. 4 שנים הן ממש לא מספיק זמן להתקדם מסוכן מכירות להנפקת חברה בבורסה, בטח שאם רוצים לעשות עוד דברים כמו טיול אחרי צבא, ואם הגיוס היה מאוחר מגיל 18. גם כתוב באתר שהוא פגש את אשתו בגיל 18, ומאוחר יותר התחתן איתה, לחייל בסדיר בסיירת מטכל אין בדיוק זמן לשמור על מערכת יחסים או לפתח אותה, כי כמו שאפשר להסיק היא לא הייתה מפותחת טרם גיוסו, אלא אם מניחים שהתגייס אחרי 18, מה שתומך בטענה שלי. קצת חפרתי.. אבל תודה בכל מקרה על הניסיון לעזור, אם אני טועה אז אשמח אם תסמך את הידע שלך, כי די חשוב לי לדעת לבטח מי שירת בסיירת מטכ"ל. זה גם נאמר בפרק הראשון... אני פשוט לא הספקתי לשמוע את השמות..

שלופ6

New member
חוץ מזה..

שעומר אכן היה במגלן, ואם אני לא טועה, אז המגלניסט והמטכליסט היו באותו שבט.. ומושיקו לא באותו שבט עם עומר.. חוץ מזה שהוא פשוט לא נראה הטיפוס..

למעלה