נקודת חן

סער ג1

New member
../images/Emo221.gif נקודת חן ../images/Emo221.gif

בועז מעודה הוא קאובוי תימני? חן אהרוני חושב שהוא יותר בכיוון של "תימני פולני" * אחרי שכמעט הגיע לגמר "כוכב נולד", הוא הופך לסטאר אמיתי: יש לו תוכנית חדשה בערוץ "מוזיקה 24", יש לו מועדון מעריצים ויש לו גם שאיפות לייצג את ישראל באירוויזיון מתישהו * ובינתיים? תנו לו לעבור את הבגרויות בשלום מאת: גלעד ינאי אמיר [email protected] זה לא סוד שעודדתי את חן אהרוני מהרגע הראשון שהוא עלה לבמת "כוכב נולד 5". אהרוני היה אחד מהמתמודדים השנויים במחלוקת השנה, כשהנטייה היתה לאהוב אותו או לשנוא אותו, ולא היה מישהו שנשאר באמצע. אני אהבתי אותו. יש לו קול מעולה, בעיקר כשלוקחים בחשבון שהוא רק בן 17 וחצי ולומד בכיתה י"ב, יש לו את הלוק הנכון והוא היחיד מההקבצה החמישית שיש לו אז "זה", אותו מרכיב סודי שאי אפשר להגדיר אותו, אבל הוא חלק בלתי נפרד מהכוכבים הגדולים ביותר. כמו שירי מימון לפניו, אהרוני לא זכה בתחרות, אבל העובדה הזו לא נותנת לו לעצור את עצמו ולחזור לחולון, עיר מגוריו, כדי לחיות את חייו בשקט. ביום ראשון הקרוב הוא מצטרף לצוות מנחי התוכנית "רעש" בערוץ מוזיקה 24, שם הוא יבלה על המסך שלכם שלושה ימים בשבוע. "אני לא חושב שזה יהיה רע להגיד ש'רעש' היא סוג של 'אקזיט'", מספר אהרוני בראיון בלעדי ל"מעריב לנוער". "אין מה לעשות, זה קונספט שקצת מזכיר את התוכנית ההיא, אלא שאנחנו נהיה יותר שנונים ובועטים, ונביא את הרוח של הצעירים היום למסך. יש בתוכנית הרבה צילומי חוץ, ראיונות, מערכונים ושירים. אני לא רוצה לחשוף יותר מדי ממה שיהיה בתוכנית, אבל אני יכול לגלות שאני אתמודד עם כמה מהפחדים שלי, כמו זוחלים ופחד גבהים. יש לי פחד גבהים רציני, ואני לא יכול להסתכל למטה כשאני בקומה חמישית או שישית. האמת, הפחד האמיתי הוא לא הגובה עצמו, אלא זה הפחד שהמעקה יקרוס בדיוק כשאני לידו ואז אני אפול יחד איתו למטה". קוראים לפחד הזה "להיות פולני". "אז אני תימני פולני", הוא צוחק. למה בעצם הצטרפת לתוכנית? "אני עושה את זה כי זה תחום חדש שלא מוכר לי. קורץ לי להתפתח לעוד תחומים וללמוד. מוזיקה זה הדבר הכי חשוב לי, ויהיה לי זמן במהלך הצילומים לעבוד על הדיסק שלי. אני לא חושב שזה דבר רע שאמן יתפתח בכמה תחומים במקביל. אל תשכח שאני לומד במגמת תיאטרון, ויש בי משהו מזה גם כן". אפרופו לימודים, יש לך זמן לבית ספר? "כן, קצת. השביתה הגיעה בזמן ממש טוב בשבילי. אני מגיע לבית הספר כשאני יכול. תראה, ההצלחה שלי זו ההצלחה של בית הספר. יש שם את לוח ההישגים של התלמידים שלמדו בו, ושם גם מופיע 'חן אהרוני - מקום רביעי ב'כוכב נולד' 5'. זה לא רע בשבילם. אני עושה את כל המבחנים, ומה שאני לא מספיק אני עושה במועד ב'. בגרויות אני אעשה כמו כולם. אני מודה שלימודים זה כרגע לא בראש סדר העדיפויות שלי, אבל אני מודע לחשיבות של זה". אתה יודע שגם שירי מימון הפכה למנחה אחרי "כוכב נולד" והיא הגיעה לאירוויזיון, בדיוק כמו שאתה רוצה. "וואלה, לא חשבתי על זה. יש בזה משהו".

למעלה