סופ"ש בדרכים - סיכום שבועי # 33

../images/Emo221.gif סופ"ש בדרכים - סיכום שבועי # 33 ../images/Emo41.gif

בחסות: הסופ"ש כבר כאן - יאללה בלאגן!!!!@#$#@ סיכום שבועי במוזיקה בדרכים: איזה מוזיקה עשתה לכם את זה השבוע? ועקב בקשת הקהל (מישהי אחת ליתר דיוק
) ולנוחיות - נעשה זאת בשיטת השאלות כבעבר: 1. מהם שירי השבוע שלכם? 2. מהם אלבומי השבוע שלכם? 3. ידיעת המוזיקה/חדשת המוזיקה של השבוע 4. נושא הסופ"ש: איזה סופ"ש מוזיקלי (סגנון/אומן וכד') הייתם רוצים לראות בפורום? 5. סיפור מהחיים האישיים 6. תמונת השבוע לא להתעצל - סכמו שבוע מוזיקלי אצלכם!

TomTal

New member
מסכם

קודם כל פתחתי בלוג מוזיקה חדש: gmusic.blogli.co.il. אתם מוזמנים לבקר. עלה עליו כבר פרויקט רד הוט שלי מלפני כמה ימים עם מספר שיפורים פה ושם (כמו למשל הרבה תמונות מעניינות אם אתם מבינים את כוונתי
). ואחרי הקידום העצמי אני יענה על השאלות: 1. לא יודע למה אבל התחלתי לשמוע את Hip Hop Police של Chamillionare. חוץ מזה גיליתי גם את Sigur Ros והתחלתי לחרוש על שירים שלהם עם שמות שבדיים ארוכים. וגם התחלתי לאהוב את Flux של בלוק פארטי ולא אכפת לי שאף אחד לא אוהב אותו
2. מממ...Franz Ferdinand של פרנץ פרדיננד (מן הסתם) 3. שומדבר מיוחד למען האמת 4. בריטפופ אולי?? 5. קניתי חולצה עם הכוכבית של רד הוט בחנות בשוק הכרמל
6.

העכביש2

New member
שחובב = כחובב. ועוד משהו--

והמצעד שלך כן מעניין
אל תעצבן סתם (
) רק שתדע משהו קטן על הפורום: הוא התחיל מקומונה קטנה והתפתח למה שהוא היום ואין לזלזל בזה. קח בחשבון שהסגנון הוא לא פופי שמושך אליו הרבה קהל ועל כן מוטלת עלינו החובה ליצור תכנים טובים ולמשוך אנשים לפורום כדי שתהיה בו קהילה מבוססת של אוהבי המוזיקה הרוקיסטית/אלטרנטיבית/פולקית.

סתם לידע כללי

מעבר לעובדה שסיגור רוס איסלנדים ולא שבדים. השפה שהם שרים בה (ומכאן שמות השירים בשפה זו) היא סוג של ג'יבריש שהם המציאו. לא מדובר בשבדית או איסלנדית.

galoosh33

New member
תתחדש על הבלוג ../images/Emo70.gif

והאמת ששמעתי את FLUX שוב פעם היום, בשמיעה הראשונה הוא נשמע פשוט קצת סתמי, אבל יש מצב שהוא בכל זאת יתחבב עלי עם הזמן ...

TomTal

New member
תודה תודה

אני אהבתי את flux משמיעה ראשונה אבל זה אולי כי אני כבר פריק של בלוק פארטי

האמת שהשבוע היה קצת מוזר

הבן זוג של ידיד הכי טוב שלי טס לחמישה חודשים לדרום אמריקה. אתמול ליווינו אותו, היה הרבה בכי, קשה להפרד לתקופה כזו ארוכה. מעבר לזה עבדתי המון השבוע ולא הרגשתי איך שהוא טס. שבוע שעבר התחלתי בחרישה מאסיבית על הדיסק החדש של הגרובטרון. החרישה נמשכה גם אל תוך השבוע ולפני יומיים שירים כמו עובדים עלינו עבודה עברית וגבעת חלפון אינה עונה קיבלו משמעות חדשה וחשובה יותר. מעבר לכך קניתי שבוע שעבר את הדיסק החדש של רושין מרפי, קצת מאכזב בעיני בניגוד לדיסק הראשון. וקניתי שבוע שעבר את הדיסק של ג'וזף ארתור מ-2004, דיסק מצויין. היום גם קניתי בלילה שלושה רימסטרינג של ג'וי דיוויזן עם דיסק בונוס בכל אחד מהם, מחכה לרגע שאני אשמע אותו. שוב הצלחתי להאביס את המחשב שלי במוזיקה ועכשיו אני צריכה להעביר חלק לכונן לפני שאני אמחוק מהמחשב ואוכל להכניס אליו עוד קצת מוזיקה...

Edgar Davids

New member
אצלי זה סיכום חודש ;]

כי מה לעשות, הייתי 28 יום בבסיס. טוב, לפחות נגמרה הטירונות ועכשיו אני ברגילה
. 1. מהם שירי השבוע שלכם? אביתר בנאי - הזאב והאיילה Mika - Relax, Take it easy יציאת חירום - נהדרת כשמיקה ויציאת חירום הזכירו לי נוסטלגיה :]. 2.מהם אלבומי השבוע שלכם? לצערי אין כי לא יצא לי לשמוע אלבום. 3.ידיעת המוזיקה/חדשת המוזיקה של השבוע? נאדה. 4.נושא הסופ"ש : איזה סופ"ש מוזיקלי (סגנון/אומן וכד') הייתם רוצים לראות בפורום? מה שבא ברוך הבא. אני צריך להתעדכן במוזיקה חדשה. 5.סיפור מהחיים האישיים : אז כמו שאמרתי סוף סוף נגמרה הטירונות ויצאתי לרגילה. השבוע היה לי מסע 18+3 יחסית קשה אבל עברתי אותו
. 6. אין לי תמונה לצערי.

אכן שנים!

עובדים עשיתי פסיכומטרי (הולכת לעשות עוד אחד) הייתי בברצלונה קניתי מלא דיסקים! אם אתה בבית השבוע חייבים לעשות מפגש!!!

galoosh33

New member
28 יום ../images/Emo2.gif

ברוך שובך. תהנה מהרגילה (אני בטוחה שתהנה, אבל בכל זאת.. )

ady18

Well-known member
מסכמת

סופ"ש בדרכים - סיכום שבועי # 33 ו Driving Time Music ו 10:35 | 02/11/07 בחסות: הסופ"ש כבר כאן - יאללה בלאגן!!!!@#$#@ סיכום שבועי במוזיקה בדרכים: איזה מוזיקה עשתה לכם את זה השבוע? ועקב בקשת הקהל (מישהי אחת ליתר דיוק ) ולנוחיות - נעשה זאת בשיטת השאלות כבעבר: 1. מהם שירי השבוע שלכם? פיטר שוקולד סתם עוד יום לא שרע לי שלכת אני אפס 17 אשת איש 2. מהם אלבומי השבוע שלכם?איה כורם 3. ידיעת המוזיקה/חדשת המוזיקה של השבוע?שפולי מהגשש נפטר 4. נושא הסופ"ש: איזה סופ"ש מוזיקלי (סגנון/אומן וכד') הייתם רוצים לראות בפורום? 5. סיפור מהחיים האישיים?שעל טעוית משלמים :(:(:(:( 6. תמונת השבוע

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif סיכום בין המדים

1. מהם שירי השבוע שלכם? Brendan Benson - Cold Hands, Warm Heart Stabilo - coffee spills Scott Matthews - City Headache Patrick Watson - Man Under the Sea Patrick Watson - Giver Craig David - Hot stuff דניאל סלומון - הכל נרגע קובי אפללו - ים הרחמים Keane - the night sky Seal - Amazing דידי שחר - לסגת Radiohead - reckoner Radiohead - all i need KT Tunstall - Little Favours Jon McLaughlin - Human Newton faulkner - all i got 2. מהם אלבומי השבוע שלכם?
Ray LaMontagne - Trouble
Radiohead - in rainbows
אוהד בן-אבי - בכורה 3. ידיעת המוזיקה/חדשת המוזיקה של השבוע אין 5. סיפור מהחיים האישיים היית במילואים וזה סוף סוף נגמר. הפוסט החדש שלי בבלוג קורי עכביש הוא בדיוק על זה: -החופש הוא שמיימי- (זו הפעם הראשונה שאני מפרסם את הבלוג שלי בפורומים אחרי שתקופה לא רציתי לעשות את זה..) 6. תמונת השבוע

mickey tam

New member
סיכום

אממ... הצטרפתי לפורום לפני שבועיים בערך, אבל לא ממש יצא לי להיות פעיל מחוסר זמן, דבר שהחל מהשבועיים הקרובים כנראה ישתנה.. ניסיתי לנצל את כל הזמן האחרון שנשאר לי עם שתי החברים היחידים שלי שעדיין לא התגייסו שמתגייסים עוד שבועיים זה הבאסה שבלהרוויח שנה, אתה מתגייס אחרון... ומה שקורה זה שאתה נשאר לבד, אין לכם מושג איזה הרגשה מבאסת זאת לחכות לשישי שבת לראות את החברים שלך.. אין עם מי לצאת ואין מה לעשות כל השבוע, אז תוכנים כפולות בעבודה ומקווים לטוב... בקיצור אני לא יודע מה אני בכלל מפיל את זה עליכם פשוט אני מתוסכל מהמצב.. על כל מקרה מבחינת מוזיקה השבוע הזה גיליתי זמרת ויוצרת מעולה בשם Imogen Heap אין לי מושג איך לא שמעתי עליה עד היום... הדיסק שלה Speak For Yourself פשוט מעולה... אם מישהו לא מכיר מומלץ... אחד השירים היותר מעניינים בדיסק שלה ששבה אותי מייד הוא Hide and Seek מעטים השירים שמצליחים להעביר בי צמרמורת והוא אחד מהם. חוץ ממנה הדיסק החדש של קארי אנדרווד עדיין מתנגן אצלי כבר כמעט שלושה שבועות.. לדעתי קארי התעלתה על עצמה בדיסק הזה... הדיסק הקודם שלה הוא אחד מהדיסקים הטובים שיצא לי לשמוע... ולא חשבתי שהיא תצליח להתעלות עליו אבל לדעתי הוא הרבה יותר טוב... גם הקול שלה התפתח והשתפר, הסגנון שלה קצת נוטה יותר לקאנטרי לעומת הדיסק הקודם שבו עוד היו נגיעות של פופ . משמיעה ראשונה קצת התאכזבתי לגלות שמדובר באלבום קאנטרי , אבל אחרי כמה שמיעות מצאתי את עצמי מכור לדיסק הזה.. למי שלא יצא לשמוע אני ממליץ, בייחוד על השיר Just A Dream השיר הראשון שתפס אותי, בלדה מדהימה... חייב לצאת כסינגל.. עוד כמה שירים שנחרשו אצלי השבוע... Hard-Fi - Cant Get Along (Without You) Alicia Keys - Like Youll Never See Me Again Celine Dion - Taking Chances David Gray - This Years Love Howie Day - She Says Kelly Clarkson - Maybe Kelly Clarkson - Sober The Killers - Mr Brightside Biffy Clyro - Umbrella זהו... שיהיה שבוע טוב לכולם :)

למעלה