סיכום שבועי

helush716

New member
../images/Emo221.gifסיכום שבועי../images/Emo221.gif

ננצל את זה בשביל להודיע - יערה, את תנהלי את הפינה של הקורבן אז את מוזמנת לתת גז
משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: תחפושת: איך היה הפורימון בבי"ס: תוכניות לחג: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שיהיה לכולנו חג שמח
ושבוע מוצלח

S p r i n g B

New member
../images/Emo98.gifסיכום

משהו טוב שקרה לך השבוע: פורים היה מגניב ואני טסה למשלחת לארה"בבבבבבבבב
יא ביבי! משהו רע שקרה לך השבוע: מבחנים היום הכי הכי של השבוע: שישי שיר השבוע של ביט 69: --- שיר השבוע לא של ביט 69: "יש לי סמים בארון" -ע-נ-ק!!! סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: כנ"ל ספר השבוע: כנ"ל מאכל השבוע: פרוזן יוגורט... יאמ
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: פורים, משלחת, רונצ'קין, פופי.. 3> הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: ואאוו לא זוכרת כרגע התחדשות השבוע: כל מיני אביזרים לתחפושת יציאת/בילוי השבוע: פורים תחפושת: הדבורה של CUBAN B איך היה הפורימון בבי"ס: אחלה! היה מצחיקקק בטירוף! הביאו לנו שני בוגרים של בית ספר... צמד שיניים... מצחיקייים בטירוף תוכניות לחג: אין בנתייים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:--- ציטוט\יציאת\מילת השבוע: יש לי סמים בארון.... פירואיציק לנצח! 3> המורה שלי לטלוויזיה: בוסקי! (ככה חברים שלי קוראים לי) למה את לא עושה כלום?! אני: אהאהאהא רונקיפליץ' להריגע! אני לא עושה כלום?! זהו... אחרי שהוא חושב שהוא יכול לקרוא לי בוסקי הוא ישאר רונקיפליץ!
תמונת השבוע: עדיין אין לי... אבל בטח יותר מאוחר אני יעלה תמונה מפורים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היו ימים שלא משהו אבל הסופ"ש משהו לפנים! שבוע מעולהה אנשים!

מסכמשת../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיחות עד הלילה עם שידו משהו רע שקרה לך השבוע: מסיבת פורים של המועצה היום הכי הכי של השבוע: שני שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: חלליות סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע:מלפפון
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: שידו הדבר הכי יפה שאמרו לכם השבוע: את הילדה ההכי חמודה שאני מכיר התחדשות השבוע: - יציאת/בילוי השבוע: המסיבת פורים של המועצה
תחפושת: - איך היה הפורימון בבי"ס: סבבישן תוכניות לחג: תל אביב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תל אביב ביום ראשון, מסיבת יומולדת לסוק ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ענבליישן יובליישן בולבוליישן סבביישן תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פנאן

ברלץ

New member
שאלה קטנטנה...

איפה צילמת את התמונה הזאת? המקום נראה לי מוכר רק אני לא זוכרת איפה הוא!!!!!!!.......

Xx MaayaN xX

New member
=]]]../images/Emo148.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
פורים, מסיבה משהו רע שקרה לך השבוע: הסתומה הזאת. היום הכי הכי של השבוע:
רביעי וחמישי שיר השבוע של ביט 69:
לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69:
rader סרט השבוע:
--- סדרת השבוע:
שנות ה70 ספר השבוע:
--- מאכל השבוע:
ארטיקק מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:
ענבל הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:
אני שונאת תשאלה הזאת.. תורידו אותה מהשאלון! התחדשות השבוע:
סקיני יציאת/בילוי השבוע:
מסיבת תחפושותת =] תחפושת:
פיראטית- אבל מהמגניבים לא עם הרטייה וכל הקקות איך היה הפורימון בבי"ס:
מעפן אששש אבל מחר פורימון של מכבי יהיה סטייל תוכניות לחג:
מחר פורימון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
סופשבוע ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
"קיקי+כלי=קיקלי" חחח נבו המסטול תמונת השבוע:
אני באמצעעע ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
מגניב דווקא

ליעתע

New member
פורים <:

משהו טוב שקרה לך השבוע:כלום >: משהו רע שקרה לך השבוע: עודדי טס לפולין >: היום הכי הכי של השבוע: יום שני שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69: יש לי סיכוי של אביתר בנאי סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: לא ראיתי :) ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: לחמניה עם חביתה יאמיייי חחח מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:עודדי הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: אישי :) התחדשות השבוע: טישויים.. חולה יציאת/בילוי השבוע: שניידר! כיף! תחפושת: שלגיה.. אבל לא התחפשתי בסוף :\ איך היה הפורימון בבי"ס: לא הייתי.. ביליתי לי בשניידר תוכניות לחג: קן משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול שנתי שבועעעע!! וואעעע ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא עולה לי משהו בראש... תמונת השבוע: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: קקי

just gaya

New member
מסכמת|כוכב|

משהו טוב שקרה לך השבוע:צבעתי תשיער איפור חדש[: משהו רע שקרה לך השבוע:מבחן בהבעה היום הכי הכי של השבוע:שישי/חמישי שיר השבוע של ביט 69:אין
שיר השבוע לא של ביט 69:star girl של מקפליי סרט השבוע:ג'ונו סדרת השבוע:שנות ה-70 עונה שניה(סוףסוף סימתי) ספר השבוע:אין מאכל השבוע:פסטה/סושי מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:צבעתי תשיעררררררר הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:לא לפה! התחדשות השבוע:שיער,המוןןןןןןן איפור ושמלה יציאת/בילוי השבוע:לגלידה ביום חמישי תחפושת:אין חח איך היה הפורימון בבי"ס:נחמד תוכניות לחג:מחר מפגשששש ושופינג משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לא משהו מיוחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"אני כ"כ יעשה תלירן הזה!" אוו "לירן ואני נתחתן!!" תמונת השבוע:שייהה אני וג'ורג'י ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מגניב[:

helush716

New member
וגם הכוכבים דולקים על אש קטנה... ../images/Emo63.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: פורים בבצפר היה דיי נחמד.., השירים מוניקה סקס, היום - שבת חתן
היה כ"כ כייףףף
בבית כנסת היה קצת משעמם
אבל אחרי זה היה..ממ.. אשש
משהו רע שקרה לך השבוע: וויכוח עם אמא לגבי המגמות בשנה הבאה. היום הכי הכי של השבוע: רביעי ושבת שיר השבוע של ביט 69:
שיר השבוע לא של ביט 69: מוניקה סקס.. אבל כ"כ כ"כ
וקצת אביתר בנאי ומשינה. סרט השבוע: לא יצא. סדרת השבוע: כנ"ל ספר השבוע:כנ"ל מאכל השבוע: העוגיות המרוקאיות *או-כל-עדה-מזרחית-אחרת* שהיו בקינוח היום
אחח אחח
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: אבא והמשפחה שלי ושל החתן.. כ"כ הרבה אנשים חמים תחת קורת גג אחת
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: "את ואלה [בת דוד שלי - הכלה] ממש שתי טיפות מים!!" קודם כל היא מדהימה ככה שזו מחמאה ענקית, חוץ מזה שאני באתמ דומה לה רק שאף אחד אף פעם לא הקשיב לי כשאמרתי את זה
ו..הגנים שלנו מסבתא זכרונה לברכה ושמחתי שהתפתחה שיחה עליה. אשת חיל - גיבורה פשוט
התחדשות השבוע: מכנסיים מפוקס וחולצות מגריפ
יציאת/בילוי השבוע: רביעי בערב עם חברים והיום כמובן P= תחפושת: לא הפעם... איך היה הפורימון בבי"ס: הפורימון היה על הפנים.. אבל ההופעה של יהלי סובול הייתה משהו מטורף. חוץ מזה שמשהו בכל האקט הזה גרם לי להבין לאן החיים שלי הולכים. מוזר והכי רציני שיש. תוכניות לחג: ממ.. עוד מעט ונגמר.. מחר בצפר, אבל כל מה שתיככנתי ועשיתי היה אחלה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את המבחן בלשון.. מייאש ללמוד לדבר הזה
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני וחברים יושבים וסתם מדברים שטויות
: היא: "אבל הוא אתיופי!" הוא: "למה את אנטישמית?" תמונת השבוע: נפגש בהופעות ח'ברה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה לאללה
שבוע טוב

einatit4

New member
:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום רביעי בביה"ס, יום חמישי:], ממוצע 97
משהו רע שקרה לך השבוע: יום שני:| היום הכי הכי של השבוע: חמישי
שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69: כל מה שבגלגלגלגללגצ
סרט השבוע:
סדרת השבוע: יריחו ואבודים
ספר השבוע: לאחר סופת הקרח מאכל השבוע: .... מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: פורים
, שופינג
והיום טיסה:] הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:
התחדשות השבוע: הרבה.. מטוונטיפורסבן, TNT, טופשופ, גריפ ועוד כל מיני יציאת/בילוי השבוע: יום חמישי ברמת אביב ובשנקין/קינג ג'ורג' תחפושת: לא התחפשתי
איך היה הפורימון בבי"ס: לא הייתי תוכניות לחג: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שלישי אולי.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: .. תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד.

oFka7

New member
היי!../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

לא כתבת שפגשת אותי בקינג ג'ורג' >_> חרשנית מתוקה

just gaya

New member
אני כבר חרשתי על את לא רוצה../images/Emo9.gif

ודרך אגב יש כבר תסינגל בעטיפה וזה?... למה מזה בא לי אחד

למעלה