סיכום שבועי..

../images/Emo221.gifסיכום שבועי.. ../images/Emo221.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:
שיר השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע :
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): אוח אני מותשת..

מסכמת

השבוע שהיה: הכי מזעזע שהיה לי אי פעם. <:
שיר השבוע של 30: אין
שיר השבוע: leave out all the rest - linkin
להקת השבוע: muse, coldplay, inkin, bullet
אלבום השבוע: אין
מאכל השבוע: סושי
משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי את שני ואופק
משהו רע שקרה השבוע: פירמטו לי את המחשב ולא גיביתי כלום. 4 שנים שהלכו לזבל.
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אין.
אתר השבוע: יוטיוב. פשוט מצאתי את עצמי רואה סירטונים שם בלי סוף. אנשים לא נורמלים. וכמובן מצאתי 2 סרטונים קצרים וקורעים של בולט מרוק אמ רינג חהח. http://youtube.com/watch?v=nx045rqVTIo , והשני - http://youtube.com/watch?v=Tpi7lwDbLRw (שימו לב למאטי-פושקי מדקה 1:15 עד 1:27 XDD. אוי גדול).
ספר/סרט/סדרת השבוע: חברים. פשוט תמיד מצחיק אותי מחדש.
תמונת השבוע : סטפני המדהימה מהרשמי הייתה בהופעה של בולט ברוק אמ רינג וצילמה בשבילי כמה תמונות שלהם. הנה מאט וג'יי מצחקקים אחרי שהם העיפו את הדף שהם חתמו לה עליו על הרצפה XD.
השבוע שיבוא: 3 מבחנים, מימדיון, הרבה חזרות, מסיבת סיום, וה19לחודש שיהיה.. ממ משמעותי.
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שייגמר. <:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שהוא פשוט יהיה רגיל מדיי.

מסכמת..

השבוע שהיה: היה כיף מאוד, והיה חופש!!.. שיר השבוע של 30: כולם.. פשוט שמעתי את כולם ברצף.. שיר השבוע: Pendulum - Propane Nightmares להקת השבוע: 30 אלבום השבוע: - מאכל השבוע: סלט גדול עם הרבה לימון ושמן זית! משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת של חברה בימית 2000 משהו רע שקרה השבוע: המבחן ההארור באנגלית ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אין אתר השבוע: נענע.. ספר/סרט/סדרת השבוע: ראש בקיר תמונת השבוע: הוא פשוט כזה חמוד.. השבוע שיבוא: יומולדת לאח שלי.. משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לא יודעת.. מה שיבוא יבוא... משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): מבחן במתמטיקה

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif מסכמתת .. :]

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: edge of the earth שיר השבוע: bullet for my valentine- waking the demon להקת השבוע: bullet // 30 אלבום השבוע: האלבום של bullet שכחתי איך קוראים לו X: מאכל השבוע: ופל בלגי
משהו טוב שקרה השבוע: ... משהו רע שקרה השבוע: אכלתי הרבה בשבועות
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "אל תגעו בנוטלה!! זה שלייי!!!! " או ש.. "טיסה נעימה-תנחתו בשלום
" אתר השבוע: myspace ספר/סרט/סדרת השבוע: המסור 3
תמונת השבוע :
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: להצליח במבחנים ? D: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): להיכשל באנגלית , ספרות ותנ"ך .. שיהיה אחלה אחלה אחלה שבוע !

A Broken Myth

New member
מסכמת :]

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: The Story שיר השבוע: Better Then Me - Hinder להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע: פלפלים ממולאים של אמא
ץ משהו טוב שקרה השבוע: כלום |: משהו רע שקרה השבוע: קצת הרבה |: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: I told myself I won't miss you, But I remember What it feels like beside you. אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע:
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: נאמ. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני אכשל בבגרויות

בוקר טוב... ../images/Emo42.gif

השבוע שהיה: גרוע בכל כך הרבה מובנים. שיר השבוע של 30:FY שיר השבוע: lost boys- thye 69 eyes להקת השבוע:the 69 eyes..אוחח הם כה טובים וקשוחים אלבום השבוע:Dark light מאכל השבוע:קהייייייי משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי את דנה! (זה היה שבוע שעבר נכון?) וקיבלתי את אייפוד נאנו 4 ג'יגה ופגשתי את אופק בעזריאלי ואת דנה שוב. משהו רע שקרה השבוע: נכשלתי במתמטיקה ואני לא יודעת איך יגישו אותי לבגרות... ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "The blackberry... the little shiny blackberry...rocks..because.. its the first thing i do at morning and the last thing i do at night.. someday its gonna crawl underneathe this piece of skin over here and make BABIES!there gonna be baby blackberries!" - Jared אתר השבוע: האתר של apple חח ספר/סרט/סדרת השבוע: שייקספיר מאוהב!!!!! תמונת השבוע : השבוע שיבוא: בעעעע.. משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שאני אסיים עם העבודה המזורגגת בסוציולוגיה, יגיש לה כבר את המבחנים במחשבת (אוח. מה אני אעשה אם לא..) ויסיים את אזרחות משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שהוא יקרה! זה שבוע עמוס ומעיק!

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif ג'ארד חולה..

סופית,, חחחח אאבל הוא ממש חמוד שם שהוא אומר כזה " there gonna be baby blackberries" חחחחחחחח D: לא יאומן , מדבר על הבלקברי שלו , שיהיה בריא.........
אחלה יום :)

i am777

New member
אווו...

זה ישן .... , יש לנו פה בלאקברית אחת , דנה'לה......JaredsBlackberry

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif חחח אני יודעת ,

ראיתי את זה לפני פוווווווווווווווווול זמן !!

yaaruka

New member
חח ראיתי את זהה!!

אבל אף פעם לא באמת הבנתי מה הוא אומר XDD אני לא הכי טבוה באנגלית!!! חחח לא הבנתי הכל XD אבל עכשיו כשאני קוראת כן ^-^

yaaruka

New member
סיכום של השבוע האי לימודי ביותר XD

דבר ראשון אנחנו כל היום בחזרות! השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:the mission [אם כתבתי לא נכון אני מבקשת את סלחתכם D= ] שיר השבוע:30seconds to mars:93 Million Miles ולעוף של היהודים [מה אתם רציםם!? זו בחירה קשהה!!] להקת השבוע:30seconds to mars! איזו חזרה ללהקה השבועע! XD אלבום השבוע:עדיין לא החלטתי באיזה אני בוחרת.. אבל זה שני האלבומים של 30 מאכל השבוע:הרביולי שאחותי הכינה? משהו טוב שקרה השבוע:כל היום חזרות = לא לומדים! משהו רע שקרה השבוע:לא נראה לי שיש כזה דבר |XD אהה.. אני ותאיר לא נראה יותר את ג'וני בחיים!! =D ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:חחח "לא סינדי! לא חברה שלך!! י'מחרגהה!!!" חח זה פשוט קרע אותיי!! אתר השבוע:נמנמ... מסתבר שהבלוג שלי XD ספר/סרט/סדרת השבוע:ספר-ההמשך של החופש הגדול וצרות אחרות נראה לי קוראים לו "הקוסם הגדול" תמונת השבוע : חח נקווה שעלה XD השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:כל היום חזרות לא לומדים D: [נקווה שבאמת לא לומדים חח] ואין יותר מבחניםם!! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):לא נראה לי שיש כזה XD אבל מה שאני מפחדת זה שהמפגש שוב ידחה =\ וזהו DD: לילה טובב 33>

למעלה