סיכום שבועי

spelling

New member
../images/Emo221.gifסיכום שבועי../images/Emo221.gif

מודה!!!!!!!!השבוע לא השקעתי כי עיצבנו מחדש תבית היה מלא בלאגן העיקר סיימנו וניקינו!חחחחח השבוע היה רדום לצערי זה לא חדש פה... תמונות חדשות של אליסה בשדה תעופה!
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1620&msgid=99889221 10 תוכניות הטלויזיה האהובות עליכם בכל הזמנים!
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1620&msgid=99847944 החוליה החלשה...מי יעוף הביתה??
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1620&msgid=100001369 עוד תמונות חדשות של אליסה!!!!הבנתי שלא היתה התלהבות חחח
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1620&msgid=100078849 "הדייט הלוהט"-את מי זרקנו בשביל אליסה השבוע??
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1620&msgid=100130811 אני שם לב שהרשימת קישורים מצטמצמת כל שבוע... מישהו דיבר עם סיוון או חופית?לשתיהן יש בעיה במחשב או משהו?? לדעתי סיוון התחילה ללכת ברגל לארה"ב כדי להיבחן לאמריקן איידול 7....או מקסימום 8....
נטלי עם בעיה במחשב חח מגיבה מביה"ס!זאת חברת פורום!
אני עושה רשימה של כל מיני פינות בפורום ומי אחראי עליהן..פינות שישארו בודדות יאומצו על ידי חברי הפורום! גל-החוליה החלשה,הדייט הלוהט,שירשורי אדם-סיכום שבועי,ראיון בדיוני,10 הכי (והתמונה הכי שכרגע בפגרה),התפקדות חודשית. שלי-שירשור חיובי הפינות שנשארו הן:שירשור דסקטופים,דיבוב תמונות(למרותש כולם מוסיפים ומשתתפים),משטרת האופנה(שלא חייבת להיות מתמונות חדשות למרותש לאחרונה יצאו לה חדשות),סיפור בהמשכים,סרטוני השבוע,והמצאת משחקים חדשים שזה כולנו צריכים חח אז חברים מה אתם לוקחים??שלי אם בא לך תיקחי עוד פינה נחמדה...בהתחלה חשבתי שאני וגל נשבץ כל אחד לפינה אבל למה להכריח??תבחרו מפה חח ותגידו כשאתם עונים לסיכום!
ואם יש פינה שמנוהלת כבר ע"י מישהו ולא ידעתי אז סליחה... שאר חברי הפורום הם-->נטלי,סיוון,חופית,יעל וחן... חבר השבוע: מצחיקן\ית השבוע: יצירתי\ת השבוע: שיר השבוע שלכם: תוכנית השבוע שלכם: תיפקודי בפורום השבוע מ1-10(1 גרוע ו 10 מצויין): מסר לאומה: הפינה שלקחתי על עצמי: מתגעגעים ל: בא לכם תוסיפו תמונה אהובה! שבת שלום ושבוע טוב!!!!!!!!!!!!

spelling

New member
עונה../images/Emo181.gif

חבר השבוע:גל ושלי..מאז ששלי חזרה מרגישים אותה בלי ע' הרע!ונטלי זה שאת מתאמצת להגיב מבצפר כל הכבוד! מצחיקן\ית השבוע:לא יודע חחח יצירתי\ת השבוע:היו יצירות??מזמן לא היו רקעים וכאלה... שיר השבוע שלכם:never again של קלי קלארקסון! תוכנית השבוע שלכם:לא ממש ראיתי טלויזיה כי היה בלאגן בבית! תיפקודי בפורום השבוע מ1-10(1 גרוע ו 10 מצויין):5 נו אמרתי כבר.. מסר לאומה:"אם נפלתם תבדקו קודם כל שאף אחד לא ראה ואז תבדקו אם אתם בסדר!" הפינה שלקחתי על עצמי:אמרתי כבר בסיכום.. מתגעגעים ל:סיוון איפה את??????????????????????????אני מתגעגע חחחח

אה במתגעגעים ל..היה צריך לכתוב שם

כתבתי פינה-אני והטמטום שלי.חח אז סיון באמת אתמול שאלתי עליך אצל גל אני מקווה שאת מרגישה טוב ושתחזרי מהר
ונטלי כנ"ל לגביך מקווה שהבעיות עם המחשב יסתדרו.. ואדם,אולי אני באמת כותבת יותר מידי בפורום-אני אכתוב פחות.חח

אני יכולה לדאוג לפינות הבאות:[אדם וגל להיכנס]

בעיקרון יש לי זמן ואני רוצה לפתוח[מרצון] את הפינה משטרת האופנה-מידי פעם ולא עם 10 תמונות עם 5 תמונות פעם בשבוע-זה נורמלי אני יכולה לפתוח משחקי
אוף..חח ושרשור דסקוטפים-כי אני סידרתי את המסך של המחשב ואפשר לפתוח ולהראות אותו בלי להתבייש שיר השבוע שלכם:שיר שחברה שלי שלחה לי של להקה גרמנית-משהו עם טוקיו הוטל תוכנית השבוע שלכם:אמ..סמולוויל ותשוקת הנצים וסאם סון המתוקה תיפקודי בפורום השבוע מ1-10(1 גרוע ו 10 מצויין):5 מסר לאומה:אמ..תהיה מלחמה
כן..אחרי הרבה זמן שניסיתי לחשוב על זה שאין תהיה מלחמה בקיץ-ואני בטוחה ששוב יהיה רק רע
ואין כבר לאין לברוח אין הפינה שלקחתי על עצמי:רשמתי למעלה מתגעגעים ל:משטרת האופנה-למרות שלדעתכם היא הכי חרושה שבוע טוב לכולםםםםםם ותהנו בשבוע הספר

spelling

New member
שלינקה כנסי...

חלילה לא אמרתי שאת כותבת יותר מידי! להפך אני חושב שהשבוע את הכי השקעת בפורום... וסבבה...תפתחי תאופנה ומה שבא לך חח ואם את חושבת על עוד רעיונות אז בכיף! וגל אם את מדברת עם סיוון תמסרי לה ד"ש ממני:) ולא הבנתי מה זה ההודעה ה 100,000000 ??

תפוז כנראה בדקו כמה הודעות יש

בכל הפורומים ויש בכל הפורומים 100.000000הודעות
ואמ..תודה
ואמ משטרת האופנה יוצאת לחופש עד 2008

always be me mc

New member
משטרת אופנה=../images/Emo31.gif דסקטופים ומשחקי ../images/Emo32.gif=../images/Emo45.gif

always be me mc

New member
שכחת את שירשור האוף טופיק

הוא בהחלט נחשב הוא נפתח ב-3 ליוני=יום ראשון. בכל מקרה שבוע קצת מעפן אבל זה בסדר. תמונות חדשות של אליסה תמיד מפצות על זה
חבר השבוע: שלי!!!
מצחיקן\ית השבוע: אתה? יצירתי\ת השבוע: אין שיר השבוע שלכם: Bring Me To Life
תוכנית השבוע שלכם: סמולוויל
וגם אנשים יפים זה נחמד
תיפקודי בפורום השבוע מ1-10(1 גרוע ו 10 מצויין): 5 אבל היה לי ממש כיף בחיים שמחוץ לאינטרנט!
מסר לאומה: היה שווה לקנות את העונה החמישית של אתם יודעים מה בDVD
הפינה שלקחתי על עצמי: אין תגובה. באמת שנמאס לי לחרוש ולענות על זה כל שבוע. מתגעגעים ל: חברה שלי
שבוע טוב לכולם

Natali Milano

New member
מגיבה חלקית לסיכום

תיפקודי בפורום השבוע מ1-10(1 גרוע ו 10 מצויין): 4 אני חושבת.. אני מנסה להגיב דרך בית צפר, המחשב שלי הוא טוב כמה ימים אבל חסר לי תקע לאיטרנט. מזה שדפק לי תמחשב זה התקע של ה usb והלך לי ה R דיסק. והלכו לי כל התמונות של אליסה
מסר לאומה: שונאת אותכם וירוסים!!! הפינה שלקחתי על עצמי: פינת דיבוב התמונות. מתגעגעים ל: מתגעגת אליכם!!

למעלה