סכמ'ש דרמתי

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo221.gifסכמ'ש דרמתי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שאלת בונוס-מגיעים להופעה בהרצליה? שיהיה לכולם סופ"ש מעולה!

ofree15

New member
סכמשש ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): סודות, חדשות טובות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל היתר חולף, מה שבאמת תמונת/פליקס השבוע: אין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כוכב נולד.. למרות שהיה פרק מעיק ביותר ציטוט/י השבוע: "כואב לי הטחול" מירי הרגה אותי
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי!! קיבלתי 97 במתכונת ברפואה!!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לא היה
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מתכונת בלשון, סיור עם המגמה, ויומיים לבד בבית
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נחמד
שאלת בונוס-מגיעים להופעה בהרצליה? לא :'(

מסכמת..

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):חדשות טובות,באה אליכם,מה עשית. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):קרן פלס-לרוץ לרוץ,פיג'ו 92.אביב גפן-לילות לבנים,שירי מימון-לאן שלא תלכי,עידן רייכל-מחכה. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:בשבת שבוע שעבר,ראיתי עם חברות הצעקה 4,היה נחמד,קצת מפחיד. וכוכב נולד שראיתי קצת. ציטוט/י השבוע: "שיהיה יום מלא חיוכים לכולם"...בשביל לחזור לעבודה אחרי חופשת פסח הארוכה רגועה ושלווה ולא עצבנית כמו שאני בדרך כלל, עשיתי מחשבה הפוכה,החלטתי שהיום יהיה טוב עוד לפני שהוא התחיל, ובאתי לעבודה בהרגשה טובה, והיה יום נפלא! הציטוט שרשמתי הוא ציטוט שרשמתי בפייסבוק ביומיים הראשונים אחרי שחזרתי מהחופשת פסח בעבודה, וזה עזר המחשבה החיובית הזאת,ואפילו זכיתי ללייק מאימא שלי על הסטטוס בפייסבוק:) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אמממ היה אחלה שבוע:) אין משהו מסויים,היו ימים טובים בעבודה, אבל עכשיו השיגרה האמיתית מתחילה ביום ראשון כי זה שבוע שלם עבודה ולא חצי כמו שהיה עכשיו שחזרנו מחופש פסח באמצע השבוע, צריך גם לעבור את זה:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: עייפות,וכאבי גב... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:מחר אני מתחילה שיעורי יוגה בזכות אבא שלי שרשם אותי לסטודיו ליוגה:) (מתחשב בבת המרוששת שלו,חמוד!!!) ולגבי שבוע הבא,אין משהו מיוחד..נזרום עם השבוע. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חיובי. שאלת בונוס-מגיעים להופעה בהרצליה? לא... שיהיה לכולם סופ"ש מעולה!

ady18

Well-known member
מסכמת

על הכתף של תל אביב שיר לא של מירי שיאיר עלי הראל סקעת סרט:הדקדוק הפנימי \ביסטלי משהו שעשה: בילוי עם חברות וסרט\שיחה טובה עם ידיד מחכה:יום הולדת במשפחה ושלוש שנים לעבודה מילה אחת:קולנעי לא מגיעה

למעלה